Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Salons Sofija
Ierakstīts

Ļoti neiesaku !!

Esmu bijis 3 reizes. 

1. pirms kādiem 3 gadiem, tur strādāja tāda simpātiska sieviete blonda, ar silikona krūtīm, slaida un diezgan komunikabla, ar viņu viss bija ļoti cool, pamasēja, pasalutēja, papļāpājām. s

2. reizē pirms kāda gada gribēju to pašu satikt, bet teica ka nestrādā vairs, bet ir citas meitenes, nu ok. Šī arī nu tāda vidēji simpātiska, nekas īpaš, augums puslīdz ok, nekā lieka nebija, krūtis foršas, bet ļoti centīga bija, labi izmasēja un arī pēc salūta palūdzu lai vel drusku pamasē, nebija problēmas.

3. šogad kautkad februārī bijau, VNK dirsā, visi pārējie varianti neatbildēja, tapēc devos uz turieni, ienācu administratore teica - ej dušā, meitene tuliņ nāks un pazuda, nu ok :D tagad gaidu, ienāk pati administratore man jau uzreiz bļaac.. īsa auguma, galīgi nesimpātiska. Nu ok, sāk masēt, vispār nekāda masāža, domāju kā pabeigs masēt iešu prom.. masāžas laikā visu laiku raustijās mūzika, visu laiku viņai zvanija telefons, un 2 !! reizes pat izgāja ārā atbildēt. Nu un bļaaa kad pagriezos uz otru pusi, ieraudziju viņu kailu. Pateicu sorry, vairāk nekas nebūs :D Samaksāju par masāžu un aizgāju prom. Bet nu tā bija mana vissliktākā pieredze ever.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.