Uzzvanīt Ivetai ir tieši tāpat, kā uzziņu dienestam. Informācija par vietu, laiku un par to, ka būs forša kompānija . Attiecīgi, gribētu uzzināt, vai kaut kas ir mainījies pusgada laikā...
Kādam ir jaunumi no Ivetas pasākumiem? Ir vērts atsākt piestaigāt? Ar to es domāju vai ir mainījies sieviešu sastāvs, jo lai gan pasākumi, parasti, ir tīri labi, gribētos arī kādu citu seju redzēt.
Man ir gadījies piestaigāt uz vienu no Ivetas rīkotajiem pasākumiem. Reāls fun!
Tātad - darba dienas vidus. Ierodos pirtī, a tur pretī kādas 6-7 sievietes. Dažādas! 2, viennozīmīgi, bija profesionāles, tā sapratu pēc brīža. Bija arī kompānija ar džekiem. Bet visi draudzīgi. Iedalīja man dvielīti, ierādīja, kur izģērbties. Tiklīdz biju apsēdies, tā viena no sievietēm, kas regulāri apmeklējot šo pasākumu, piesēžas blakus. Runājas, roka man klēpī.... runāja, runāja, sarunāja, ka paņemšos ar viņu un viņas draudzeni....
Pēc reāli ātrā kniebiena bija laiks iejusties. Tad manu uzmanību piesaistīja viņa - simpātiska jauniete! Kamēr visi visapkārt ņēmās, pievērsos viņas aplidošanai, kas galu galā noveda pie kaislīgas divvientulības (neskaitot tos divus pārīšus, kas pārmaiņus nokniebās mums blakus, tajā pašā gultā).
Ierakstīts
Uzzvanīt Ivetai ir tieši tāpat, kā uzziņu dienestam. Informācija par vietu, laiku un par to, ka būs forša kompānija
. Attiecīgi, gribētu uzzināt, vai kaut kas ir mainījies pusgada laikā...