Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (goga @ Dec 20 2005, 09:33 AM)
Nezinu vai tas ir klubins vai kads cits atputas veids?Bet Doska bija sludinajums par atpūtu 3x nedela Cēsu iela.(Pirmdien,tresdien,piektdien14
00-18.00)Piektdien 20.00-2.00?

cik var saprast tad swinga pasaakums pirtii

no maila interesee7@inbox.lv man atnaaca taada atbilde:

"Ceesu ielaa. Luudzu, uzzvani, ja ir interese, jo muuku prom no datora. 6773716 smile.gif)"

vairaak meilu sarakstee nav ielaidushies, laikam joprojaam muuk no taa datora laugh.gif

territoru s
Ierakstīts

QUOTE (butterfly @ Mar 15 2004, 04:04 PM)
nu kompaanija jau nekad nav par mazu. Viena jau neeju - ir ar ko iet uz taadaam vietaam. wink.gif
Tagad esmu vispaar atmetusi ar roku tiem klubiem. Liidz shim normaalaa nav gadiijies atpuusties.sad.gif
Labaak shad un tad pashi kaut ko uzriikojam,ja attieciiga kompaanija saiet. rolleyes.gif

tad jau jaapiesakaas sastaadiit to kompaaniju, lai ir jautraak wink.gif

territoru s
Ierakstīts

QUOTE (butterfly @ Mar 15 2004, 02:38 PM)
QUOTE (lovers @ Mar 15 2004, 12:40 PM)
vai tad viss tik slikti?

Nu...varbuut, ka tev patiik neorganizeeti pasaakumi, kuros valda kaut kaada saspiileeta atmosfeera. Tad nu gan luugtum. smile.gif

Ir shaada taada pieredziite par klubiem. Un shis ierindojas pashos nejeedziigaakajos. Kad peedeejo reizi biju, tur tikai kaut kaada pasidzelka Aladinaa notikaas ar domu...varbuut juus pashi kaut kaa sapaziisieties. Bet to arii pashi nedaudz sarezhgjiija. Beidzaas taa, ka dazhi nospljaavaas uz aizgaaja prom. Labi veel, ka naudu par to nenopleesa. Bet nu tai vietaa es labaak uz kaadu citu klubu buutu aizgaajusi. dry.gif

nee, man nepatiik neorganizeeti pasaakumi:) no vinju maajas lapas vareeja spriest, ka viss notiek kaukaadaas pirtiis ar normaalu attieksmi utt utjprj smile.gif

bet tiktieshaam ar pieredzi par labaakajaam vietaam vari padaliities, un ja nepiecieshams, kompaaniju sastaadiisim wink.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.