Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Valdemāra 147
Ierakstīts

hmm.. a ko juus domaajaat??? buus viena liela telapa kur 50 clveeki nodarbosies ar seksu?? viens ar otru??? un vares ielekt viddinnaa un spraust pa labi un pa kreisi? vienlaiciigi uzmanot, ka pats dibenaa nedabuu?

QUOTE (Datorfans @ Dec 21 2006, 04:31 PM)
Nu sametam pa visiem kaadu pikji tam organizatoram. Tad veel arii redzees, vai staasts ir par organizatoru truukumu vien wink.gif

nau jau runa par naudu, bet gan par laika truukumu...

Latvijas svinga klubi
Ierakstīts

QUOTE (javis @ Jan 10 2006, 03:14 PM)
QUOTE (spokz @ Jan 10 2006, 01:43 PM)
no ko precizeet, tiko paarbaudiiju tel. nr... sakriit par 100% taa kaa taas ir taas passas divas meitenes wink.gif

nu labi pieņemsim, ka es zinu vienu, kura tad ir tā otra par kuru runājāt ???

nu taa otra stipri jaunaaka, apalliiga ar laikam iisiem matiem(vinnas tipo divas drusskas, abas laikam no Jelgavas).. kaa sauc to mosh kaads cits atceraas smile.gif

Latvijas svinga klubi
Ierakstīts

QUOTE (javis @ Jan 10 2006, 01:21 PM)
QUOTE (spokz @ Jan 6 2006, 04:23 PM)
QUOTE (hugo @ Jan 6 2006, 02:12 PM)
QUOTE (spokz @ Jan 5 2006, 09:03 PM)
QUOTE (hugo @ Jan 5 2006, 06:19 PM)

1. Javis runaa par tusinju Ceesu ielaa. Tur tieshaam vareetu buut jaunaaka publika. Man pat liekas, ka divas no turienes daamaam tu vareetu zinaat, taadas spriganas, tikai drusku apaljiigas. .........  cool.gif  tongue.gif

Hugo, tu zini vai tev taa liekaas? Jo taas divas beibes man galiigi nesimpatizeeja.....

Zinu, ka taas divas arii tur miera ielaa tusee, ...........rolleyes.giftongue.gif

cik te bisku izdevaas uzzinaat, tad tiessaam to pasaacienu organizee taas divas..... tagad jau mums abiem liekas biggrin.gif

infas precizēsanai par tām divām lūzu uz PM..........varbūt līdzēšu kaut kā nonākt līdz patiesībai dry.gif

no ko precizeet, tiko paarbaudiiju tel. nr... sakriit par 100% taa kaa taas ir taas passas divas meitenes wink.gif

Latvijas svinga klubi
Ierakstīts

QUOTE (hugo @ Jan 6 2006, 02:12 PM)
QUOTE (spokz @ Jan 5 2006, 09:03 PM)

1. Javis runaa par tusinju Ceesu ielaa. Tur tieshaam vareetu buut jaunaaka publika. Man pat liekas, ka divas no turienes daamaam tu vareetu zinaat, taadas spriganas, tikai drusku apaljiigas. Kazz taadas nepatiik. biggrin.gif  Ja man nav galiiga skleroze, tad mees vinjas vienaa tusinjaa esam notesteejushi.  cool.gif  tongue.gif

Hugo, tu zini vai tev taa liekaas? Jo taas divas beibes man galiigi nesimpatizeeja.....

Zinu, ka taas divas arii tur miera ielaa tusee, bet pieljauju, ka tur ir vismaz divas kompaanijas, kas to pirti izmanto - "seniors" un tev zinaamaas beibes ... var buut veel kaads? Var arii buut, ka viņi reizeem apvienojas.

Es tikai domaaju, ka taas divas nav vieniigaas, gan jau ir arii tavai gaumei (vismaz senioraa ir bijushas). biggrin.gif Bet kaa gan lai es taadas lietas zinu, skaidrs, ka man tikai liekas rolleyes.giftongue.gif

cik te bisku izdevaas uzzinaat, tad tiessaam to pasaacienu organizee taas divas..... tagad jau mums abiem liekas biggrin.gif

Latvijas svinga klubi
Ierakstīts

1. Javis runaa par tusinju Ceesu ielaa. Tur tieshaam vareetu buut jaunaaka publika. Man pat liekas, ka divas no turienes daamaam tu vareetu zinaat, taadas spriganas, tikai drusku apaljiigas. Kazz taadas nepatiik. biggrin.gif Ja man nav galiiga skleroze, tad mees vinjas vienaa tusinjaa esam notesteejushi. cool.giftongue.gif

Liluu@apollo.lv
Ierakstīts

Sodien 04.05 svinga pirtinja- Valdemaara 147-3(ieeja no

maajas gala), gaidaam paarus,viirieshus un sievietes!

Vakars 20-24, cena 14 Ls, cenaa ietilpst viss - shmiga,

paika, prezhi utt...Vel ir vietas!

Liluu@apollo.lv Kaspars 9215686

Private xtra Sving Club
Ierakstīts

ladylux jau nau vieniigais re kur veel kaads grib ko liidziigu sabiidiit:

Es dziivoju un straadaaju Riigaa... man ir 23 gadinji...esmu simpaatiska.. man

ir arii bildiite..smile.gif

Es principaa gribeetu ar draudzeni noorganizeet sievieshu pirti.. kur sanaak

kopaa daudzas lesb un bi sievietes...starp mums buus arii viens dzeks kursh

organizee visu... man uzdevums ir savaakt kopaa bi meitenes un mees visas

vareetu kailas izklaideeties pirtinjaa dzert shampi un visu nakti

miileeties..smile.gif kaa tev patiik ideja... tad kad man piedaavaaja man likaas

interesanti..smile.gif

pastaasti arii tu vairaak par sevi..smile.gif

Private xtra Sving Club
Ierakstīts

ar spamu vien nepietiks... jaabliezz buus taa lapa aukssaa, ja ir veelme uztaisiit taadu pasaakumu.. biju ievietojis sludekli: aicinaajumu piedaliities sving pasaakumaa, sievieteem ieeja bezmaksas.... dotajaa momentaa piedaliities veelaas vairaak kaa 30 vecci, viens paaris un.... jaa neviena sieviete..... sad.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.