Pastaasti gan, varbuut laba vieta. Parasti jau ir cita probleema. Istabinjas ir un tur arii viss notiek, ja notiek. Bet ja eju uz svinga klubu, lai tieshi pistos visiem redzot un redžeetu, kaa citi pishas tad ne visur tauta ir tik atbriivots.
Maskavas ielā nezinu. Bet visumā apmēram tas pats notiek visos atklātajos it kā svinga pasākumos. Patusē, parunā, ieiet pirtī ... kāds nokniebjas istabā aiz aizvērtām durvīm Tur gan gadās arī vienlaikus vairāki pāri, vai, piemēram, dāma ar 2 vai 3 kungiem. Bet tik un tā aiz durvīm. "Pirms ienākšanas pieklauvējiet"
Senioru kompānija tā tiešām ir, bet tas nu ir katra paša gaumes un vecuma jautājums. Sliktāk, ka ar to svingu tā viduvēji.
Iespējams, ka dažos slēgtajos pāru klubos iet atraktīvāk, nezinu. Bet viņi savu stilu sargā no klaiņojošiem garāmgājējiem, un, laikam, ne bez pamata.
Vari ieteikt kadus zakus labak izveleties?
Jeb Tur meitenes nk ta pat ka puisi??Kad gribas nokniebties tad nak!Jeb kontingents (meitenu)Dezurejosais?
Driizaak jau dezuureejoshais. Kad es biju, taa bija, bet tas bija pirms krietna laika.
Tiesa gan, lai arii zakji ne visiem patiik, tur reaali notiek sekss grupveidaa, publiski, kaa nu kuram gribas. Daudzos citos klubos no svinga nav ne veests - tikai divataa aiz sleegtaam durviim, tumsaa
apskatiijos, tur ir tikai mails - rrr77@inbox.lv - peec texta vareetu buut, bet var arii buut cita, nav jau vinja vieniigaa agraak vinjai bija cits mails, bet vinja reizeem meedz mailus mainiit
goga - kas ar tevi??? piezvani, aizej un visu zinaaasi - tur nav probleemu tu staigaa kaa kakjis ap karstu kartupeli
Nomeegini gan. Dizhi skaistaas ju nu tochna nav bet piseliigas - grupnika cieniitaajiem der. Entuziastes, gatavas kniebties ar visiem un visur, kaut vai visu klaatbuutnee pie galda
Zvaniju!Teica kad esot visi puiši šo izmīlejuši!Kad tas nekas kad kavešoties meitenes gribošas!
Ka tad ar tam meitenem tur ir?
Ej droshi, dabuusi nokniebties krustu skjeersu, ar vienu vai vairaakaam Nopietni. Probleemu nav, iznjemot tiiri esteetiskas prasiibas. Bet nav jau briesmoņi, tikai drusku par daudza apaļīgas. Ažiotāža ir mazliet pārspīlēta.
Lapsa ņemas pa Miera 39 pirti. Iveta - Cēsu ielā. Bet nekas jau nestāv uz vietas.
Piekrītu, šī infa ir precīza. Tautā ir vēl citi klubi, bet par tiem daudz neko nezinu. Ir aizdomas, ka ne visi, kas lieto vārdu "svings" ar to arī nodarbojas bet nevaru vērtēt, kas ir kurš.
"Chau! Pasaakumi notiek otrdien, treshdien, piektdien no 14 liidz 18 un katru vakaru, iznjemot sveetdienu, pirmdienu, vakaros no 20 liidz 2 Meitenes tur naak pietiekoshi jaukas un aktiivas" ... esmu kaut kur lasiijis shaadu mailu. Taa saciit, zinjas no pirmavotiem. Vairaak infas man nav, domaaju, ka buus kaadu dienu jaaizstaigaa.
Nu redz .... vismaz pazīstami cilvēki organizē....tad nāksies ievērtēt man ar
Ievaakshu infu no pirmavotiem, varbuut ir veerts apciemot veelreiz. Cik atceros, kategoriski pret jau bija tikai Kazz. Samekleesim vinjam kaadu tresho.
1. Javis runaa par tusinju Ceesu ielaa. Tur tieshaam vareetu buut jaunaaka publika. Man pat liekas, ka divas no turienes daamaam tu vareetu zinaat, taadas spriganas, tikai drusku apaljiigas. Kazz taadas nepatiik.
Bļin.........hvz tagad kurš par kuru runā... Man jau viss ir sagājis sviestā, kuri ir kuri un par ko iet runa kurā svinga klubiņā.
Sadaliet šos topikus un norādiet telefona numurus katram svinga klubam un tad jau būs ieviesta kaut kāda skaidrība!
1. Javis runaa par tusinju Ceesu ielaa. Tur tieshaam vareetu buut jaunaaka publika. Man pat liekas, ka divas no turienes daamaam tu vareetu zinaat, taadas spriganas, tikai drusku apaljiigas. Kazz taadas nepatiik. Ja man nav galiiga skleroze, tad mees vinjas vienaa tusinjaa esam notesteejushi.
2. wwwjur runaa par Miera ielu, rudolapsu. Arii jau viss notiek, bet tur publika taa vairaak manos gados, versija par "tanteem" atbilst patiesiibai. Negribu nekaadaa zinjaa nevienu kritizeet, bet gluzhi jauniem kungiem speeka gadu briedumaa tas nav.
To es tev pa draugam, peec intuiicijas. Pats jau saproti - nu nevaru kaa kaartiigs un tikls onka visu pats paarbaudiit.
Laba doma. Nekaadu citu labu piedaavaajumu jau sobriid sajaa jomaa nav. Ar taadu exprompt tusinju saveidoshanu arii mums diez ko nesokas. Es katraa zinjaa atbalstu tavu iniciatiivu.
Ierakstīts
Sveiciens visiem, ko pazīstu.
Mūžību nebiju te bijis, bet izklausās, ka nu kaut kas notiek?
Tikai tas teikums par pensionāriem skumdina ...
Ja reāli kaut kas veidojas, pametiet ziņu, skopāks neesmu palicis, tikai vecāks.