Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Xtra Swing Būt
Ierakstīts

Sveiciens visiem, ko pazīstu.

Mūžību nebiju te bijis, bet izklausās, ka nu kaut kas notiek? :rolleyes:

Tikai tas teikums par pensionāriem skumdina ... :(

Ja reāli kaut kas veidojas, pametiet ziņu, skopāks neesmu palicis, tikai vecāks. :P

Latvijas svinga klubi
Ierakstīts

Pastaasti gan, varbuut laba vieta. Parasti jau ir cita probleema. Istabinjas ir un tur arii viss notiek, ja notiek. Bet ja eju uz svinga klubu, lai tieshi pistos visiem redzot un redžeetu, kaa citi pishas tongue.gif tad ne visur tauta ir tik atbriivots. biggrin.gif

Valdemāra 147
Ierakstīts (rediģēts)

Maskavas ielā nezinu. Bet visumā apmēram tas pats notiek visos atklātajos it kā svinga pasākumos. Patusē, parunā, ieiet pirtī ... kāds nokniebjas istabā aiz aizvērtām durvīm smile.gif Tur gan gadās arī vienlaikus vairāki pāri, vai, piemēram, dāma ar 2 vai 3 kungiem. Bet tik un tā aiz durvīm. "Pirms ienākšanas pieklauvējiet" tongue.gif

Senioru kompānija tā tiešām ir, bet tas nu ir katra paša gaumes un vecuma jautājums. Sliktāk, ka ar to svingu tā viduvēji. biggrin.gif

Iespējams, ka dažos slēgtajos pāru klubos iet atraktīvāk, nezinu. Bet viņi savu stilu sargā no klaiņojošiem garāmgājējiem, un, laikam, ne bez pamata.

Rediģēja hugo
QUOTE (goga @ Oct 31 2006, 12:21 PM)
Vari ieteikt kadus zakus labak izveleties?
Jeb Tur meitenes nk ta pat ka puisi??Kad gribas nokniebties tad nak!Jeb kontingents (meitenu)Dezurejosais?

Driizaak jau dezuureejoshais. Kad es biju, taa bija, bet tas bija pirms krietna laika.

Tiesa gan, lai arii zakji ne visiem patiik, tur reaali notiek sekss grupveidaa, publiski, kaa nu kuram gribas. Daudzos citos klubos no svinga nav ne veests - tikai divataa aiz sleegtaam durviim, tumsaa sad.gif

Rediģēja hugo
Vai ir vērts?
Ierakstīts

QUOTE (fuurija @ Sep 23 2006, 07:13 PM)
QUOTE (spokz @ Jun 15 2006, 01:10 PM)
a ko tur teikt vissi swing klubi ir daudz maz liidziigi, ja interesee 40+ 100kg mammuci tad flag vruki un VPEROD!!!!!

navjau vaina maamuchos, bet gan izbadeejushos vechukos (ar to domaats, viirieshi virs 45 gadiem), kuriem diemzheel ir probleemas ar ...

tongue.gifbiggrin.giflaugh.gif paldies sirsninj cool.gif

?????????????????
Ierakstīts (rediģēts)

QUOTE (goga @ Jun 14 2006, 12:47 PM)
Kurš Nr?
šis?kas figurē sadaļā?

apskatiijos, tur ir tikai mails - rrr77@inbox.lv - peec texta vareetu buut, bet var arii buut cita, nav jau vinja vieniigaa biggrin.gif agraak vinjai bija cits mails, bet vinja reizeem meedz mailus mainiit smile.gif

goga - kas ar tevi??? wink.gif piezvani, aizej un visu zinaaasi - tur nav probleemu tongue.gif tu staigaa kaa kakjis ap karstu kartupeli dry.gifbiggrin.gif

Rediģēja hugo
?????????????????
Ierakstīts (rediģēts)

QUOTE (goga @ Jun 7 2006, 09:11 AM)
Klau ,Tev nav kads nummurinš?Pazvanit vai e-pastiņš?
Jeb tur ir jabrauc klātienē!

Es tak tev Ivetas nummuru aizsūtīju. ???? huh.gif

Pilnīgi piekrītu Rednex - precīzs raksturojums.

Rediģēja hugo
?????????????????
Ierakstīts

QUOTE (goga @ Jun 5 2006, 03:46 PM)
Ok!Paldies .Vajadzetu pamēģināt!

Nomeegini gan. biggrin.gif Dizhi skaistaas ju nu tochna nav smile.gif bet piseliigas - grupnika cieniitaajiem der. Entuziastes, gatavas kniebties ar visiem un visur, kaut vai visu klaatbuutnee pie galda biggrin.gifsmile.gif

?????????????????
Ierakstīts

QUOTE (goga @ Jun 5 2006, 08:57 AM)
Zvaniju!Teica kad esot visi puiši šo izmīlejuši!Kad tas nekas kad kavešoties meitenes gribošas!
Ka tad ar tam meitenem tur ir?

Ej droshi, dabuusi nokniebties krustu skjeersu, ar vienu vai vairaakaam smile.gif Nopietni. Probleemu nav, iznjemot tiiri esteetiskas prasiibas. biggrin.gif Bet nav jau briesmoņi, tikai drusku par daudza apaļīgas. tongue.gif Ažiotāža ir mazliet pārspīlēta.

?????????????????
Ierakstīts

QUOTE (bermuda @ Apr 26 2006, 10:44 AM)
Lapsa ņemas pa Miera 39 pirti. Iveta - Cēsu ielā. Bet nekas jau nestāv uz vietas.

Piekrītu, šī infa ir precīza. Tautā ir vēl citi klubi, bet par tiem daudz neko nezinu. Ir aizdomas, ka ne visi, kas lieto vārdu "svings" ar to arī nodarbojas biggrin.gif bet nevaru vērtēt, kas ir kurš.

Latvijas svinga klubi
Ierakstīts

QUOTE (javis @ Jan 16 2006, 02:46 PM)
QUOTE (hugo @ Jan 16 2006, 12:46 PM)
QUOTE (bermuda @ Jan 14 2006, 09:21 AM)
Atsauksmes būs???

Buus. Neaizgaaju. sad.gifbiggrin.gif

tauta stasta, ka pasākums piektdien pa dienu esot bijis nu tāds ne īpaši ....

Droshi vien pareizi staasta. Tas gan nav raadiitaajs, taados tusos 70% atkariigs no publikas, ja nepaveicaas, nekaadas saimnieces neko nesaorganizees. wink.gif

Latvijas svinga klubi
Ierakstīts

QUOTE (javis @ Jan 11 2006, 11:57 AM)
QUOTE (hugo @ Jan 11 2006, 11:18 AM)
Es veelreiz mineeshu peec nojautas - vareetu buut Iveta un Agnese tongue.gifbiggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

vo bļāviens..es pat nepaprasīju kā viņu sauc ohmy.gifwink.gifbiggrin.gif

Vai tad tas tik svariigi, galvenais, ka labi suukaa laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Latvijas svinga klubi
Ierakstīts

"Chau! Pasaakumi notiek otrdien, treshdien, piektdien no 14 liidz 18 un katru vakaru, iznjemot sveetdienu, pirmdienu, vakaros no 20 liidz 2 Meitenes tur naak pietiekoshi jaukas un aktiivas" ... esmu kaut kur lasiijis shaadu mailu. biggrin.gif Taa saciit, zinjas no pirmavotiem. tongue.gif Vairaak infas man nav, domaaju, ka buus kaadu dienu jaaizstaigaa. cool.gif

Latvijas svinga klubi
Ierakstīts

QUOTE (javis @ Jan 11 2006, 10:52 AM)
QUOTE (bermuda @ Jan 10 2006, 09:11 PM)
Ceru, ka domāju pareizā virzienā. Vienai meitenei Nr. bija 6567173 .............. draudzene arī dūšīga, bet dzīvo sarkjenē.

šo jelgavnieci ar telefona numuru esmu redzējis klātienē 2 reizes, tachu viņas draudzene, kas atbilstu parametriem, par kuriem jūs runajāt nav manīta ohmy.gifhuh.gifwink.gif

Nu nevar buut, vinjas tak parasti kopaa tusee. wink.gif

Es veelreiz mineeshu peec nojautas - vareetu buut Iveta un Agnese tongue.gif Man ir laba nojauta! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Latvijas svinga klubi
Ierakstīts (rediģēts)

QUOTE (Harley @ Jan 6 2006, 04:45 PM)
Nu redz .... vismaz pazīstami cilvēki organizē....tad nāksies ievērtēt man ar

Ievaakshu infu no pirmavotiem, varbuut ir veerts apciemot veelreiz. cool.gif Cik atceros, kategoriski pret jau bija tikai Kazz. biggrin.gif Samekleesim vinjam kaadu tresho. tongue.gif

Varbuut naac ar saveejo, ieveerteesim no skata? rolleyes.gifblink.gifbiggrin.gif

Rediģēja hugo
Latvijas svinga klubi
Ierakstīts (rediģēts)

1. Javis runaa par tusinju Ceesu ielaa. Tur tieshaam vareetu buut jaunaaka publika. Man pat liekas, ka divas no turienes daamaam tu vareetu zinaat, taadas spriganas, tikai drusku apaljiigas. Kazz taadas nepatiik. biggrin.gif

Rediģēja hugo
Latvijas svinga klubi
Ierakstīts

QUOTE (Harley @ Jan 5 2006, 08:35 AM)
Bļin.........hvz tagad kurš par kuru runā... Man jau viss ir sagājis sviestā, kuri ir kuri un par ko iet runa kurā svinga klubiņā. ohmy.gif
Sadaliet šos topikus un norādiet telefona numurus katram svinga klubam un tad jau būs ieviesta kaut kāda skaidrība! wink.gif

1. Javis runaa par tusinju Ceesu ielaa. Tur tieshaam vareetu buut jaunaaka publika. Man pat liekas, ka divas no turienes daamaam tu vareetu zinaat, taadas spriganas, tikai drusku apaljiigas. Kazz taadas nepatiik. biggrin.gif Ja man nav galiiga skleroze, tad mees vinjas vienaa tusinjaa esam notesteejushi. cool.giftongue.gif

2. wwwjur runaa par Miera ielu, rudolapsu. Arii jau viss notiek, bet tur publika taa vairaak manos gados, versija par "tanteem" atbilst patiesiibai. wink.gif Negribu nekaadaa zinjaa nevienu kritizeet, bet gluzhi jauniem kungiem speeka gadu briedumaa tas nav. dry.gif

To es tev pa draugam, peec intuiicijas. smile.gif Pats jau saproti - nu nevaru kaa kaartiigs un tikls onka visu pats paarbaudiit. rolleyes.giflaugh.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.