Vai varat dalīties pieredzē! Runājot ar dažām labā izskata meitenēm kuras piekristu tikties ar vairākiem vienlaikus, viņas tāmee par katru h augstaku cenu par extram un reizina ar viriesu skaitu. Beigās katram dalībniekam piem 2h sanāk kā 3-3,5 h honorārs ja viens aizietu pie viņas bez extrām. Ar šādu pieredzi saskāros.
Labi teikts. Ljoti. Domaju sheit ir kaada grupinja viiru, kas ik pa laikam iet pie labam, taatad - atvertam meiteneem un noveertee atskjiriibu (tikai tagad lai nav dalja kas mani iznicina par sho tekstu) - ja mees varam kaa sakopereties un gan jau pa visiem kopaa atrastos paaris labas kandidaates izskata un atveertiibas zinjaa un varam satikties iipashaa, nelielaa orgypaartijaa.
manis piedavata meitene ir tiesham fucking smuka. Bet juutas vip un tadelj protams tur cenu, kas ir augstaka par ru, ukr cenaam. Ja kaadam ir padomaa cita kanditatuura - dodiet zinu.
Tikai apzinamies - mees neorganizejam, neviens mees kopistiski meklejam meiteni kas muus uzaicinaas
(maybe jaapaariet uz kaadu katra kreiso meilu chatu)
Starp citu lielaakaa muusu tragjedija ka peec covida pazuda ru ukr - lai gan daudzas bija uzmeteejas, bija rinda ar tik lieliskaam. Un par salidzinosi zemam cenam 😂
ja kaadam ir zinaama kaada - jauna un slaida, kas viegli piekrit tikties ar vismaz diviem viirieshiem jebkaa - padodiet zinu. Padomasu ko es varu vertigu privati ieteikt
Fuck it - es jau iedomajos ka kas taads vareetu ienakt praataa. Es neesmu biezs xttra atsauksmju rakstitajs, man ir liela pieredze. Tiesham. Bet mana fantazija ir grupveida party kur visi chalji un viena seksiga meitene. Laikam par daudz woodmenu skatos. Es lieku vinjas makaa vienliidziigi ar visiem.
patiesiba censos saprast cik mes busim un kaads budzets. Vinja agresivai orgijai parakstisies par pieklajigu naudu.
Gatavais Ziedonis Man jau skjiet ka dot priekshapmaksu pirms tikshanaas ir kaa ljaut sevi zirgam piesmiet 😂
btw par sho teemu - ir taas paaaris meitenes sludinaajumos kuram uzrakstot vinjas atbild - tikshos bet ieskaiti kontaa naudu. Nu stopudova to raksta nevis vinja bet kaads shajaa lapaa esosh job...aats
Hahaa bisku sakautrejos. Stastiju vinai ka velos atrast veel 10 draugus un kopaa vinu nokastingot, bet neteicu, ka riikoshos uzreiz 😅
klau, vīri - ar vienu tiekoties vinja ir pusdaargaa gala un prasa dazjreiz 200-250. Bez extram. Ja labi piemaksaa, tad sagatavojoties piekrit visam. Es dazjiem privaati rakstu ka gan jau ja sametisimies katrs pa 500 un buusim kaadi 5-10, vinja piekritis. Bet es neesmu runaajis un nav jausmas par preciizu summu.
Bet viens viirs jau piedava tikties piektdienas vakaraa.
Juutiigs jaut, tadel davai sarakstamies privati. Kaa jums skiet par naudu. Plus vairak izrakstisu kaa vina izskatas. Un kad rit sapratisu cik esam un cik kopejais budzets - piedavasu.
manaa skatiijumaa jaavienojas par vaginalo un analo ar prezervativu, oralo bez ar likshanu riit. Kas veel? Vina teica ka bail no ljoti lielas agresijas. Man gribas beigas ari golde shower vinjai.
taatad svenaarijs izklastits.
uzrakstiet privati kam patiktu piedaliities, ko sakiet par naudu.
Un veel - varbut kaadam ir kaada meitene kas gatava piebiedroties. Vai nu kaa muusu pakljaujamaa vai kas pakljauj meiteni.
Sonakt kopaa ar draugu pusnakti bijaam kopaa ar superskaistu sievieti. Slaida, seksiiga. Shajaa saitaa vinja ierindojas vip kategorijaa.
Bet mums sagribeejaas lai mees buutu nevis divi, bet kaadi 5-10.
Eiforijas iespaidaa traks jautaaajums, bet vai sheit atrastos veel viirieshi ar kuriem mees kopaa vareetu samesties un saorganizeet vip party, kur esam mees un viena superseksiiga sieviete, kuru materiaali motiveetu atdoties dazjados veidos
Ierakstīts
Vai varat dalīties pieredzē! Runājot ar dažām labā izskata meitenēm kuras piekristu tikties ar vairākiem vienlaikus, viņas tāmee par katru h augstaku cenu par extram un reizina ar viriesu skaitu. Beigās katram dalībniekam piem 2h sanāk kā 3-3,5 h honorārs ja viens aizietu pie viņas bez extrām. Ar šādu pieredzi saskāros.