| QUOTE (javis @ Jan 4 2006, 10:10 AM) | ||
Kolēģi, es runāju par šito klubiņu nezinu kape Sursiks nodomaaja, ka es rakstu ari par sho klubu, bet iiteniibaa dumi, ka netaisiiju jaunu topiku,.. tas nu taa |
wwwjur 29
| QUOTE (Sursiks @ Jan 3 2006, 11:25 AM) | ||||
|
wwwjur 29
| QUOTE (wwwjur @ Jan 2 2006, 06:34 PM) |
| ir vot shitaads: rudalapsa - 2005-12-27 21:58 tiem, kas veel nezin... Pashlaik tusinji notiek pirtii Miera ielaa 39, Rigaa, - treshdienaas no 20.00 lidz 1.00 vakaraa, zvanit man tusa dienaa, ceturtdienaas - no 15.00 lidz 20.00 vakaraa. Japiesakaas ieprieksheejaa dienaa vai ceturtdien lidz 12.00-13.00 dienaa. Sutiet man privatas zinjas vai zvaniet - telefons 6075322 speciaali shim noluukam ir manaa profilaa... Avots: tauta.lv Klubins neesot gluzji swinga, bet nu meedzot ari notikt swingi. Neesmu Paarliecinaats, bet man shkjiekt ka tur vaacaac tantes pari 40, Kaut kad gribeeju aiziet, bet pirms iesanas satikos ar vienu "tanti" kura regulaari apmekleejos klubinju un ari sarakstiijos tautaa.lv ar dazjam.............taa ar nekur neaizgaaju, jo sabijos no "tanteem" Varbuut ir kaads bijis? p.s man patik ari sievietes ap40, bet ne tantes |
a, un veel, daliibas maksa 15Ls - uzkodas, gumijas, palagi iekljauti cenaa
wwwjur 29
Ja nu sho forumu apciemo BiSieviete,....un Tu veelies pievienoties 2+1 izklaidei, tad uzsit kaadu PM ![]()
Kopaa jautraak! Vai arii, vieglaak nosachkot! ![]()
wwwjur 29
| QUOTE (kazzz @ Oct 29 2004, 04:37 PM) |
| ladylux jau nau vieniigais re kur veel kaads grib ko liidziigu sabiidiit: Es dziivoju un straadaaju Riigaa... man ir 23 gadinji...esmu simpaatiska.. man ir arii bildiite.. Es principaa gribeetu ar draudzeni noorganizeet sievieshu pirti.. kur sanaak kopaa daudzas lesb un bi sievietes...starp mums buus arii viens dzeks kursh organizee visu... man uzdevums ir savaakt kopaa bi meitenes un mees visas vareetu kailas izklaideeties pirtinjaa dzert shampi un visu nakti miileeties.. interesanti.. pastaasti arii tu vairaak par sevi.. |
gan jau tas pac dzeks ar raksta ![]()
Ierakstīts
a kas tas pa Dairi?