Bims 5 Ierakstīts 2003. gada 2. jūlijs Kapec sheit ir klusums ? Ierakstīts 2003. gada 2. jūlijs Tapec es saku ja laiz pa kreisi tad labak bez otras pusites informesanas par to!!! Link to post
Bims 5 Ierakstīts 2003. gada 2. jūlijs Kapec sheit ir klusums ? Ierakstīts 2003. gada 2. jūlijs Es tomer laikam tam nebutu gatavs, ka saka labak nezinat ko tadu kas varetu negativi ietekmet attiecibas! Vienvardsakot labak ar kadu skuki no malas! Link to post
Bims 5 Ierakstīts 2003. gada 2. jūlijs Kapec sheit ir klusums ? Ierakstīts 2003. gada 2. jūlijs Vecums jau vel nav tik liels, bet godigi sakot nesaprotu cilvekus kuri var skatities ka vinu milota (-ais) ar citu vesa miera kniebjas uz nebedu!!!??? Link to post
Bims 5 Ierakstīts 2003. gada 2. jūlijs Kapec sheit ir klusums ? Ierakstīts 2003. gada 2. jūlijs Ta ka sajos swing pasakumos jaierodas divata, bet kaut ka savu draudzeni negribas dalit ne ar vienu, tad laikam ari man sis pasakums ies secen, ja vien neatradisu kadu meitiei ar kuru aiziet! Link to post
Ierakstīts
Tapec es saku ja laiz pa kreisi tad labak bez otras pusites informesanas par to!!!