Tātad tallinas stūrī pirtī divi rīko pasākumus Dairis un erotballe ???vai tas ir viens un tas pats???
Šodien ņēmu un uzvanīju uz Žirafē manīto svingkluba Seniors numuru. Atbildēja vīrietis, pasākumi notiekot praktiski katru dienu (no ~ 14-tiem uz stundām 4-5 ) Tērbatas un Tallinas stūrī. Šim pasākumam nez ir kāda saistība ar jebkuru no iepriekš minētajiem ? Varbūt kāds ko vairāk zin ?
Esmu bijis u Rudas Lapsas un vel kautkadam paris tadam lidzigam vietam - tiiraas sausmas, kaa jau te mineja, sievietes atnak tikai iedzert alko uz halavau, paest un ieiet pirtii, par seksu nemaz nav runa... Un vinas nav no taam skaistakajam....
Principa - konkurents Lapsas klubam . Kaut publika laikam abiem ir stipri kopeeja. Kaa kura reizee sanaaks - atkariigs no konkreetajaa reizee sanaakushaas publikas.
Ja esat grupveida sexa cieniitaaji un ir interese vairaakiem dauziities ar 4-5 sievieteem, tad varam meegjinaat ceturtdien noorganizeet tematisko dienu svingeru pasaakuma ietvaros.Gribeetos, lai viirieshu buutu 2 - 3 reizes vairaak.
Interesējos un atnāca atbilde........... no e-pasta Lapsa Rudaa <tuss_sestdien@inbox.lv>
Vai kāds ir bijis un kādas atsauksmes?
Sveiki!
Tusinsh notiks sho sestdien, 10.februaarii, omuliiga pirtinjaa netaalu no Riigas centra - Kr.Valdemara ielaa 147, 3.korp., no 14.00 liidz 21.00 vakaraa.
Pirtii ir paliela sauna, iespejas peerties ar slotinjaam, kuras jau buus iemeerceetas un gaidiis pirtii, patiikams, silts baseins...
Tusaa ir briiva, atraisiita atmosfera...Minimalais vecums ir 25 gadi, maksimalais
vecums nav ierobezhots, bet videeji esam ap 28-48 gadu vecumu.
Kungiem daliibas maksa ir 20,- Ls, + dzeeriens peec saviem ieskatiem (shampanietis, viins, alus, kas stipraaks), Paariem - 15,- Ls + dzeeriens, damam ieeja briiva. Liidzi nekas vairs nav jaanjem - vieglas uzkodas, bezalkoholiskie dzerieni, paladzinji saunai, ka ari prezervatiivi (kuru lietoshana, pats par sevi, ir obligata) kopaa ar pirts iires izmaksaam ietilpst daliibas maksaa.
Zvaniet - 26075322 (tele2) vai 26630615 (LMT) ieprieksheejaa dienaa vai arii tusa dienaa un naaciet atpuusties.
Biju... Shiz laikam it kas liidziigs senioru klubam Ir kāds seno biedru kodols, kas tur naak taa vienkaarshi patuseet & pasauteeties pirtinjaa, ir dazhas ne paaraak svaigaas jaunuves, kas naak tieshaam ar domu par kniebienu. Reaala swinga tur nav. Pa briitinjam pa paarim pazuud blakus esoshajaa telpaa no kura tad var kunkstus dzirdeet..
Valdemaarielaa tas notiek nesen, ieprieksh kompaanija tuseejusi Miera ielaa. Un visu teikto par turieni var attiecinaat te.
P.S. Tika piemineets regulaari notiekoshh pasaakums Maskavas ielaa (preciizaak lietoto dzeerienu delj nepateikshu) Ir kaadas zinjas ?
Nu dzheki es tieshaam nezinu, es te vienreiz biju iemaldiijies tanii Ceesu ielaa un dabuuju mukt no taas Ivetas, jo vinja nu shausmiigi sagribeeja mani, bet nu man no vinjas kaut kaa shermullji metaas virsuu, galigi nav manaa gaumee......
Tīri gaumes lieta ... Protams, ka daudziem viņas apaļīgums nepatix. Bet - nu kas gan ir manuprāt daudz svarīgaak - dara vinja to savas piselīgās dabas dēļ... Ne vis kā kā daži labi smukzakji, kuru vienīgā doma ir NAUDA.
Vecums no 30 liidz 45, meitenes dazhas jaunaakas. Daliibas maksa dienaa _ ls 20 vakaraa - ls15
Dienas pasaakumi ir no 14 liidz 18 vakara no 20 liidz 2 Parasti ap 20
cilveeku, viirieshu pavisam nedaudz vairaak, un taa pat labaak, jo sievietes
ir griboshas un aktiivas, vinjaam vairaak vajag.
Kolēģi, es runāju par šito klubiņu
nezinu kape Sursiks nodomaaja, ka es rakstu ari par sho klubu, bet iiteniibaa dumi, ka netaisiiju jaunu topiku,.. tas nu taa
Ui - a man ta toch likaas ka taspats.. Tie nosaciijumi jau stipri liidziigi...
Mazdrusku jau vajag.. BET - šo te pašu telefona numuru ar sludinājumu redzēju arī vai nu Princesē vai žirafē. KAUTKAS jau tur notiek. Tik cik no tāda pasākuma jēga...
Ierakstīts (rediģēts)
Šodien ņēmu un uzvanīju uz Žirafē manīto svingkluba Seniors numuru. Atbildēja vīrietis, pasākumi notiekot praktiski katru dienu (no ~ 14-tiem uz stundām 4-5 ) Tērbatas un Tallinas stūrī. Šim pasākumam nez ir kāda saistība ar jebkuru no iepriekš minētajiem ? Varbūt kāds ko vairāk zin ?
Rediģēja SursiksLink to post