protams ka tur nav ko dariit, jo iipashnieces viena shausmiigaak izskataas par otru. Attieksme - 0, pasaakumi - 0, galdu sortiments - 0 (ja nu tikai piedzerties, ko cilveeki tur dara, vismaz taa bija pirms dazhiem gadiem). Tas tak bijushais "Karmena", kur limenis bija taads pats.
interesanti esot aptauju par sievieshu velmi piedaliities grupnjikos rezultaati - apm 70% sievieshu veeloties to pameegjinaat bet tikai 10% tas izdodoties. paareejaas deelj dziives biedra greizsirdiibas un pashu neuznjeemiibas paliek gribot...
kaa arii manupraat svariigaaka ir moraalaa uzticiiba - atklaatiiba, nemeloshana, saprasanaas - nekaa fiziskais dzimumakts. man patiik ja mana meitene ir ar mani briivaas konkurences rezultaataa nevis aizliegumu/iebaidiisanas/miiljaakaa_iespejamaa_sakropljojuma_no_partnera deelj...
e:)
Konkurence uzlabo kvalitaati
Bet tomeer arii ar swing ir taapat kaa ar nuudistu pludmaleem, viss ir normaali, kameer tur ir smukas miesas, nevis 70gadiigi tantuki...
tu laikam neesi bijis iistu nudistu pludmalee. Ja bijis, tad laikam gaaji lai uz citam paskatiities nevis sauljoties. Cik biezhi esmu sauljojis tur, tad ne veci cilveeki netrauceeja, ne kaads uzbudinaajums no smukuliiteem. Skaidri, ka katru skaistu sievieti pamanu, bet tas nenoziime, ka katru no vinjam es gribu.
Veci, ja Tu nekaadaa gadiijumaa nepieljauj domu, ka ar Tavu sievieti ir kaads cits, tad ko dari Tu. Vai Tu neej pie prostituutes? Tu tachu dari to, ko nepieljauj iespeeju dariit vinjai. Es neesmu paarliecinaats, ka vinja Tev ir vajadziiga. Un ko Tu vari zinaat ko vinja veelaas, ja Tu par vinju nemaz nedomaa. Ja vinjai nepatiktu, ka esi kaadas dailjas buutnes apskaavienos, tad kaapeec esi sheit?
Ja kas buus, tad lai tas nebuutu dzershanas pasaakums un lai nebuutu vechu tusinjsh. Bet gan lai piedaliitos arii meitenes. Veelamaakais lai buutu paari. Es arii tad piedaliitos.
Ierakstīts
protams ka tur nav ko dariit, jo iipashnieces viena shausmiigaak izskataas par otru. Attieksme - 0, pasaakumi - 0, galdu sortiments - 0 (ja nu tikai piedzerties, ko cilveeki tur dara, vismaz taa bija pirms dazhiem gadiem). Tas tak bijushais "Karmena", kur limenis bija taads pats.