Mr.X 1 Ierakstīts 2004. gada 16. augusts Varu iteikt.. Ierakstīts 2004. gada 16. augusts Pats esmu bijis un nekaadas labaas atsauksmes un ieteikumus nevaru iedot Link to post
Mr.X 1 Ierakstīts 2004. gada 15. marts territoru s Ierakstīts 2004. gada 15. marts QUOTE (butterfly @ Mar 15 2004, 02:38 PM) Ir shaada taada pieredziite par klubiem. Un shis ierindojas pashos nejeedziigaakajos. Varbuut vari padaliities ar pieredzi un ieteikt ko labaaku? Link to post
Mr.X 1 Ierakstīts 2003. gada 11. jūlijs Varu iteikt.. Ierakstīts 2003. gada 11. jūlijs Taas gan ir mulkiibas.Organizatori nekur neiesleedzas,turpat visiem pavidu vien maisaas.Shis lielais cilveeku bars,gan iedarbojaas nomaacoshi. Ir naacies sastapt arii pazinjas. Link to post
Mr.X 1 Ierakstīts 2003. gada 9. jūlijs Varu iteikt.. Ierakstīts 2003. gada 9. jūlijs Jaa, zinaamu liidziibu var saskatiit Link to post
Mr.X 1 Ierakstīts 2003. gada 9. jūlijs Varu iteikt.. Ierakstīts 2003. gada 9. jūlijs Pasaakumi notiek piektdienas vakaros pirtii, no 21.00 lidz 4.00.Par piedaliisanos prasa 20 Ls.Ir klaati galdi,LB razojuma akohols+maiziites.Tautas salasaas daudz,apmeeram kaadi 50-60 cilveeki.Sekso pa paariem atseviskaas istabinaas. Vismaz man, ne reizi, nav izdevies redzeet kaadu kopeeju seksoshanu. Link to post
Mr.X 1 Ierakstīts 2003. gada 9. jūlijs Varu iteikt.. Ierakstīts 2003. gada 9. jūlijs Esmu bijis Kamilla.Par svinga pasaakumu, to gan, nevar nosaukt.Tas kas redams uz bildeem, ir speciaala pozeesana fotograafam. Link to post
Ierakstīts
Pats esmu bijis un nekaadas labaas atsauksmes un ieteikumus nevaru iedot