Es domaaju ka daudzi sho te lietu nesaprot , ka sieviete ir taads pats vien cilveeks , (tagad paarbaudiisim vai te ir arii kaada sieviete, slikti ka nekur netiek profilos ierakstiits male or female ) tikai daudz maucigaaks par viirieshiem , nu kur juus esat redzeejushi viirieshus maukas nu nav nekur , a par viirieshiem saka zhigalo , nu un cik tad to zhigalo ir , da uz pirkstiem var saskaitiit , bet vecaakaas profesijas paarstaaves ka Holandera filmaa Buy Bye Beauty teica ir pat 20000 sivieshu latvijaa
Nu Rexxx zini sievas jau arii dazhaadas meedz buut , ne visas pareizaas ir arii kuraaam gribaas pamainiit partneri , takaa kaarumniekam ir normaala sieva es domaaju briivi domaajosha.
Es jau nu gan atklaati laidu vienu briidi pa kreisi , starpcitu toreiz man bija laikam iista miilestiiba , bet pienaaca laiks un viss beidzaas , sieva dusmas briizhos veel tagad atceras par to ka laidu pa kreisi, un pats drusmiigaakais ka ja sieva aizies pa kreisi un es uzzinaashu man nebuus ko pateikt jo es pats to esmu dariijis.
tev veel nav taa izvirtiibas pakaape , ikdienishks sex apniikst un tu saac mekleet kautko jaunu un interesantaaku , un reiz pienaak taads briidis kad tu gribi redzeet ka kaads nokniebj tavu partneri , un tu no taa guusti baudu, bet lai tas kaadu laiku neatkaartotos tu atkal saac pieveerst savam partnerim vairaak uzmanibas , un taa katru reizi no saakuma, nu bet protams taa var arii galeejiibaas aiziet , nevajag lai tavas seksuaalaas fantaazijas attiistaas paaraak strauji un varbuut tu nodziivosi liidz pat vecumam miilaa un sapratnee
varu komenteet sekojoshi , swings Latvijaa protams ir, lasiiju par swingu Latvijaa diezgan daudz, pats neesmu bijis un laikam jau arii neieshu. Fishka ir taada ka tas cik saprotu nav nekaads lielais bizness , driizaak cilveeku kopums kuri tieshaam briivi domaa un par to nebaidas runaat. Ir dzirdeets ka svingo jaunieshi no 20 liidz 30 gadiem bet naakoshaa kategorija tjipa no 40-50 gadiem , takaa es esmu par jaunu shim te pasaakumam es domaaju ka tuvaakaajaa laikaa neieshu uz swingpartyim , ja kaadu interesee vairaak par swingu varu ielikt arii dazhus linkus ja kaads veelaas protams.
Ierakstīts
Es domaaju ka daudzi sho te lietu nesaprot , ka sieviete ir taads pats vien cilveeks , (tagad paarbaudiisim vai te ir arii kaada sieviete, slikti ka nekur netiek profilos ierakstiits male or female ) tikai daudz maucigaaks par viirieshiem , nu kur juus esat redzeejushi viirieshus maukas nu nav nekur , a par viirieshiem saka zhigalo , nu un cik tad to zhigalo ir , da uz pirkstiem var saskaitiit , bet vecaakaas profesijas paarstaaves ka Holandera filmaa Buy Bye Beauty teica ir pat 20000 sivieshu latvijaa