Ar vienu reizi pa maz lai saprastu. Pirmie iespaidi bij ka bij. Ir jocīgi, savādi. Dāmu sakoļiju uzeju augšā i lieku slodzē pienāk pie mūsu gultas čalis sak dročīt i bāž tai pipeli mutē, i tas izrādās ka viņas vīrs un tas ļauj lai viņu sievu kāds piš un nevis viens bet bariņš. Sex tur daudz, i pat ļoti.
Šķiet, ka tev piemīt visai izplatīta problēma: uzskatīt, ka tieši tava izprātne par ētiku ir norma, bet viss pārējais ir novirzes un ētikas likumu pārkāpumi. Īstenībā tā protams nav, jo ētika ir relatīva un nosacīta. Piemēram, Vācijā par kailo ķermeni publiskajā telpā neviens īpaši neuztraucas, ASV tas gan radītu satraukumu, bet irāņi par tā izrādīšanu vienkārši nometātu ar akmeņiem. Kā tad īsti ir ar tiem "elementārajiem ētikas likumiem"?
Kur es kautkadas bildes ievietoju?Par datu aizsardziibu man gaaliigi poh,juus te arto datu aizsardziibu taa te nobaidiiti ka man smiekli naak reaali,davai iedod man savu foto,es vinju publiceesu,tad iedoshu savu vardu uzvardu nu lai musariem vieglaak mani atrast kad tu zajavu rakstiisi😀un redzeesim kas buus,a buus,da nekas nebuus😂Lab es saprotu te saita ipashniekam jatur kartiba,savadaak ja buus daudz zajavas tad atri pievers ciet shito kantori
Kopumā te nav runa par datu aizsardzību. Bet gan par elementārajiem ētikas un pieklājības likumiem. Normālā gadījumā to saviem bērniem iemāca viņu vecāki.
Ierakstīts
Ja klubu sauc sexwife tad to tad tu brīnies? 😄