Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Swingeris pa dienu
Ierakstīts
2 minutes ago, Sandis_P said:

Kopumā te nav runa par datu aizsardzību. Bet gan par elementārajiem ētikas un pieklājības likumiem. Normālā gadījumā to saviem bērniem iemāca viņu vecāki.

Šķiet, ka tev piemīt visai izplatīta problēma: uzskatīt, ka tieši tava izprātne par ētiku ir norma, bet viss pārējais ir novirzes un ētikas likumu pārkāpumi. Īstenībā tā protams nav, jo ētika ir relatīva un nosacīta. Piemēram, Vācijā par kailo ķermeni publiskajā telpā neviens īpaši neuztraucas, ASV tas gan radītu satraukumu, bet irāņi par tā izrādīšanu vienkārši nometātu ar akmeņiem. Kā tad īsti ir ar tiem "elementārajiem ētikas likumiem"?

Runājot par to, ko normālā gadījumā vecāki iemāca saviem bērniem: neesmu dzirdējis, ka kāds mācītu savai meitai, ka drāzties ar vairākiem vīriešiem vienaikus un sūkāt viņu daiktus, kā arī ļaut to visu fotografēt, ir labi un pareizi. Tāpēc ja tev baigi gribas moralizēt un kādu audzināt, varbūt sazinies ar to veceni bildēs un runā ar viņu, nevis mūs te māci dzīvot? Sejas bildēs nav, līdz ar to arī problēmu arī nesaskatu. 

7 hours ago, xtris said:

Tāda atšķirība,ka publiski ievietotas bildītes tu drīksti repostēt,bet no kaut kurienes nospertas būs personas datu aizsardzības likuma pārkāpums! Tādas lietas darīt nedrīkst!

Biedr, nepizģi par lietām, no kurām neko daudz nesaproti. Kāds nah personas datu aizsardzības likuma pārkāpums? Kurš pants tieši tika pārkāpts? Jeb visi panti uzreiz? :D 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.