Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sexwife svinga klubs
Ierakstīts

Cilvēks bija un deva savu atsauci. Ko tu tur ņemies par tiem 55g? Neesi nekad nepilngadīgs alkoholu pircis? Vai kādā klubā ticis iekšā?

Divos citos "klubos" foto tiek koriģēti, lai aizmālētu sejas vai kādu citu atpazīstamības indikatoru. To zinu viennozīmīgi.

Vecuma ierobežojumi parasti ir vadlīnijas, facecontrol tpt ir kā galējais slēdziens.

Arī dažos TG kanālos ir līdzīgas atsauksmes par konkrēto "klubu" un tā orgu.

p.s. bildes, kas reiz jau ir publicētas, nekādi nepakļaujas datu aizsardzībai. Tur, varbūt, labs jurists var aiz naga aizķert kko par pašu bilžu autortiesībām, ja nav norādīta atsauce ir sākotnējo resursu.

Link to post
Pāris+V (29 gadi)
Ierakstīts

Sarakstījos ar šiem kkad.

Ticies neesmu, nevarējām salinkot viņu lokāciju un tikšanās laiku, kad abām pusēm būtu ērti, prasa piecpadsmit sarkanos par tikšanos, vīrs piedalās.

Bet es globāli sev līdz šim tā arī neesmu varējis atbildēt uz jautājumu, vai maksas meitene, kas to dara kopā ar vīru, mani pavelk. Viena lieta, ka var abpusēji vienoties par "dāvanu", otra - kad ir konkrēts cenrādis. 

Varbūt, ka tiem, kuri vēlas nodot uguņus VSV formātā, šis būtu labs variants. Mani konkrēti pavelk sw/cuckold. 

Link to post
Juliette svingeru klubs
Ierakstīts

Telegram viņus var atrast.

Tāpat kā sexwife, arī juliette ir čats, kur uzpeld visa nepieciešamā info. SW čatā dalībnieku skaits ir ap 3k, juliettē mazliet mazāk.

Tik jāņem vēra, ka abās tēmās ir pietiekami specīga cenzūra un uz neērtiem vai vnk tupiem jautājumiem atbilžu vietā vari saņemt banu. 😁

Negatīvās pieredzes tur netiek īsti apspriestas, jo tādu tip neesot. 😁

Link to post
Grupsex ar blondu mature dāmu
Ierakstīts
pirms 15 stundām, Rixxiis teica:

Kas tev nav skaidrs?piedavaa maturi pist par naudu,protams pats piedaliisies un beigas vel parejo chalju naudu savaaks sev,jo gjimenes budzets normaalaa gjimenee ir pie viriesha

Tak tā mature ir Līvānu/Jēkabpils(?), krč platā gala, Agnese (vai kā tml figurēja portālos). Jau no senseniem laikiem nozarē. 

Normāls bizness - tas tur, kas piedāvā šo uz Rīgu atvest, te figurē kā Edijs vai kkā tml., paņem komisijas maksu, tgd vēl šis orgs. ar savu komisijas maksu. 😂

Psc, Rumbulas perekupi nervozi pīpē stūrī. 😁 

Link to post
Swingeri darba dienu vakaros
Ierakstīts

Kaut kad biju aizgājis tīri ekskursijā. Vakars bija brīvs, dzert vai ar tml fufeli nodarboties negribēju, izdomāju, ka kāpi, kuru tpt kkur notrallinātu pilsētā, iztērēšu tīri "lūriķa" nodomiem. Un ar tādu mērķi arī telegramā uzklabināju namamātei - tīri paskatīties, kas un kā. Abstrahējos no smuks/nesmuks/patīk/nepatīk/pareizi/nepareizi utt. Pilnīgi atvērtu galvu un bez jebkādām pretenzijām kādai kkur iespraust.

Laikam viss atkarīgs, kāda publika savācas. 

Ja tupa izšaut riekstus un ja neesi galīgs einuhs, un zini, kas ir ķemme, tīras drēbes un higiēna - to tur tiešām var un uz urrā. Bija gan jauni čaļi, gan veči gados, arī dažādas miesasbūves - gan normāli sporta zāles pacani, gan arī aliņa sūcēji ar riepu. Cits jautājums - ja nav vienalga, kam kāp virsū, tad ir mazliet jāiespringst, jo ja ir "smukās" mazākumā, gribētāju uz viņām būs rinda. Gara vai īsa - kā jau nupat rakstīju, atkarībā no sanākušajiem. Sieviešu skaits bija pietiekams, lai teorijā visi klātesošie tur krāni dabūtu pa nomestam kokam un ne vienam vien. Sievietes dažādām gaumēm - gan jaunas tievas, gan gados tievas, gan jaunas apalītes, gan gados apales. Man iekrita acīs divas, bet viņas bija tik aizņemtas, ka sapratu - būt 7.rūķis rindā negribu un tāpēc pilnīgi vēsā mierā turpināju lēnām sūkt savu kafiju un defilēt pa telpām, skatoties katrā telpā esošo izrādi. 😆

Beigās, kad jau sāku skatīties durvju virzienā, viena no tām abām pati uzradās. Dienvidu kaimiņzemes izcelsmes. Dikti pļāpīga bija, lkm šampis atraisīja visas lūpas. Bet nu vārds pa vārdam, kamēr nonācām līdz darbībai. 

Ir jāsaprot (ko pats sapratu tikai jau procesa gaitā), ka viena lieta ir drāziens ballītē, kur pats esi iedzēris, un tomēr tāpat kkur nolien malā prom no acīm, bet otra - šeit, kur uz tevi skatās vismaz vēl 4-5 sveši acu pāri, vēl ik pa laikam kāds, masējot savu cīsiņu, prasa atļauju pievienoties utt. Turklāt, tie acu pāri un cīsiņi visu laiku mainās. Ja tas netraucē, ir ok. Man, lai vai kā man patīk šāda veida fizkultūra, ekshibicionisms paša izpildījumā nav dvēselei tuvākā tēma. 😁

Lielākā, manuprāt, problēma tai kompānijai vai pasākumam ir tā, ka tas regulārais kodols ir "savējie", tuss notiek savā starpā. Sākums dikti stīvs un galīgi nekāds un veidojas "divi bariņi" - vietējie un man līdzīgie "ekskursanti". To tur noteikti orgiem vajadzētu kaut kā apdomāt, jo redzēju, ka daži notinās, tā arī nesagaidot nekādu kustību. 

Protams, bija arī daži profesori, gados jauni, kuri gari un plaši pie glāzes dāmām stāsta, kādi pisēji un cik daudz un dažādos šāda veida pasākumos bijuši, bet kad pienāk klāt plika, nupat izpurināta sieviete un sāk sarunu, tā šiem plakstiņš sāk raustīties utt. 😁

Beigās paliku apmierināts ar pavadītajām tur 2-2,5h. Gan apmierināju ziņkāri, gan izšāvu, gan pasmīnēju stūrī par cilvēkiem. 

Vai iešu vēl - nu pārskatāmā nākotnē diez vai. 

Vai vestu savu draudzeni/sievu uz ko tādu - ja mājās virmo tēma par VSV, SVS vai GB, tad jā - jo tur atkrīt nenormālais čakars to visu saorganizēt un viss ir koncentrēti. Var iet vnk ekskursijā un ja paveras abiem čakras, tad no tur esošā materiāla uzrunāt sev vēlamo kompāniju aktivitātēm vai nu turpat uz vietas, vai attiecīgi citā laikā un vietā. 

 

Link to post
Sexwife svinga klubs
Ierakstīts
pirms 21 stundas, zorotito teica:

Sexwife the same. Tur visās grupās vatņiki. Kā minēju- Viens no visbaltijas daiļpisēju uzšāvējiem ja nemaldos tagad izolatorā tusē. Grupā zinu, kad pāris izmeta- par pārāk aktīvu postēšanu valsts valodā😂.

Tad visbaltijas daiļpisēju princese sāka piepisties lai viņai zvana, stāsta par sevi. Tur arī laiks- kad viņai tīk pieņemt. Es neiebraucu jokā. Kāda velna pēc man jāatskaitās. Nu tad saņēmu privātu ielūgumu no citiem uz ,,atkritējiem,, Un kāda hxxa pēc, viņa ir pasludinājusi sevi par Latvijas svingošanas celmlauzi😂😂😂 Ko pat pati publiski pie Dziļa liek noprast. Nu jepaķ tur kronis- kā ziloña zalupa uz galvas.

tad tur panesās normàls karš😂😂

Visbaltijas daiļpisēju princese izskatās vēl ar kàdu nesadalīja kko un nolīda pagrīdē. 
 

Seriāls jebio😂😂😂 Dona Beiža klusi klepo strūrītī.

Jptv, tur vesela sava pasaule izrādās. 😁 a gribas ta vnk nopisties. 😂

Kurš tad ir apmeklētājam draudzīgākais pasākums? 

Brazzers+lubrikants+salvete? 😂

Link to post
Sexwife svinga klubs
Ierakstīts

To sexwife klubu vai tad vispār cita sieviete neaizsāka ar vīru? 

Un kas ir juliette? draudzīgā kompānija/vnk alternatīvā? Vai tie arī ir kādi, kas atdalījās no sākotnējā?

Man ar ir bijusi interese kādu no šiem apmeklēt. Vnk intereses pēc. Bet cik lasu un cik redzu - nu nav mums ne Polija, ne Vācija. Es tikai nezinu - vēl nav vai vairs nav. 😁

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.