Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sexwife svinga klubs
Ierakstīts
5 часов назад, cucispeps сказал:

Varbūt tieši tāpēc tu nesaproti viņus, jo tev nav sievas? 😅 Tici man, ir gana daudz sievu, kuram vīri kaut katru dienu var nest ziedus vai kādas citas dāvanas, bet tik un tā dabūs pretī tikai sūdīgu seksu.

Man agrāk bija sieva,bet doda viņa ļoti labi 😁 tieši to ko gribēju. Vienkārši ar kuru sievu,kam paveicās. Protams ir tādas kurām vispār pofig uz seksu un savu vīru.

Link to post
Sexwife svinga klubs
Ierakstīts
Только что, concan сказал:

Bailes, bet gribās 😁

Ar sievu saruni lai kopa iet uz tadu tusinu. Ko bail,tu tacu vinu krap. Man nav sievas nav problemas. Gribu ko daru. Druscin nesaprotu dzekus kuram ir sieva un vini vel staiga pa kreisi. Labak sievai nopirk kaut ko. Vina tapat uzzinas ka tu staiga😁😁

Link to post
Sexwife svinga klubs
Ierakstīts
5 минут назад, concan сказал:

Biju ieklīdi pirms pāris nedēļām, pasākums vairs nav centrā pirtī, bet gan juglā privātmājā. Tusiņā tagad ir pieejams bdsm novirziens, tie kas grib var dabūt pērēnu ar piesietām rokām un kājām pie X , meitenes bija stāvā sajūsmā, pat viens čalis ielīda nopērties. Pīša bija, ietrāpiju vienā kamolā kur bija pāris čaļi un 3 vai 4 meitenes, bija interesanti. Pasākumi nav slikti tikai negribas satikt kādu sievas draudzeni, tāpēc baigi neaizraujos ar apmeklējumiem. Zaudējums 4 zilie, uz vietas bez maksas ir ūdens, tēja, kafija, maizītes un našķi.

Nu tad nevajag staigat pa kreisi ja ir bail😁😁var but sievu savu tur satiksi

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.