Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Gangbang Party
Ierakstīts

Vot manuprāt lielākā problēma būs, ka meitene ar vienaldzīgu seju un attieksmi vienkārši atstrādās. A tas nav tas. Ne par 20 ne par 200 Eur. 

A vot ja meitene pati ir ieinteresēta un grib to, tad var arī maksāt. 

Erotballe
Ierakstīts

Lai piedalītos šādos pasākumos ir jābūt psiholoģiski stipram un nobriedušam .

Zaebisj, tātad ja es negribu lai gar manu sievu trinās visi kam nav slinkums, es esmu psiholoģiski vājš un nenobriedis ? :D

kaut kāds razklads jokains :D

Xtra Swing Būt
Ierakstīts

man jau liekas, ka ja Tu(abi Jūs un ne tikai) nāk te izčekot meitenes ar kurām komentos padalās citi, tad arī Jums ir jāsniedz. A to spēle uz vieniem vārtiem.

Kāds, kurš atrod ko vērā ņemamu, padalās un davai visi 500 vai cik tur cilvēki "lomīties"uz turieni. A paši nekad neko neiepostē...

nu kaut kā tā ...

Xtra Swing Būt
Ierakstīts

Ideāli būtu ja viņas būtu tādas puspro, gribētos lai arī viņām kāds prieciņš no tā ir nevis tīri mehāniska atstrādāšana :D

Bet nu dažās atstrādāk māk smukāk nekā citas gūstot prieku :D

Mļa ... vot pats sev nevaru apreģeļiķ ko īsti gribas vairāk :D

Erotballe
Ierakstīts

No saakuma viņam atrauj krānu un tad 15 spalvaini veči metas virsū. Priekšā stāv viena sieviete (no kuras skata viņi uzbudinās) a jauniņais pilda apmierināšanas funkciju ...

tā kā labāk neriskē :D

Xtra Swing Būt
Ierakstīts
kara, zemestrīces vai citu dabasstihiju dēļ

©

Karš kā dabasstihija liekas visnotaļ akceptējama :D

tas tā ...

par lietu :

1)30 % avanss nav jautājums. No 20 ls neviens nabagāks nepaliks.

2)Meitenes tomēr ir svarīgas un jāzin kuras un/vai kādas būs.

3)Man pašam personīgi pieņemams ir darba dienas darba laiks.

4)Dzert ... nu velnczin, ja dzert tad dzert, ja meitenes tad tomēr meitenes. Kopā ? Nu agrāk patika tagad tomēr cenšos šķirot.

5)Viņas lai dzer, bet ar mēru un jēgu. lai nav viņām arī ilūziju, ka nu tik kvasjīs, naudu pelnīs a mutē paņemt kaut kad vēlāk...

6)Publikai domāju jābūt max 10 veči. Vairāk nav jēga. tad irt baigā burzma.

7)Vecuma ierobežojums varētu būt 25 - 40(nu 45 max).

Nu kaut kā tā ...

Xtra Swing Būt
Ierakstīts

100 no purna nedaudz par daudz.

Ne dēļ tā, ka naudas nav, bet gan dēļ tā, ka ja sanāk 10 čāļi un no katra pa 100 tad tie jau ir 1000 Ls, 5 meitenes + pirts. ... tur jau bizness sanāk a ne izklaide.

Un par to laiku ... nu es piemēram gribētu aiziet uz tādu pasākumu(un jāsaka esmu arī bijis), bet nu vakari kaut kā galīgi neiet cauri.

Vot pa dienu tādu pasākumu ... cita ģela.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.