Tieši tā! Kaut ko tādu līmenī noorganizēt ir neiespējami... par to servisu nezinu teikt - gan jau ir arī labi, tikai tas sliktais vienmēr vairāk acīs ''lec''... es arī būtu ''par'' prostitūcijas legalizāciju, bet es domāju, ka pie mums nekas tāds nav gaidāms tuvākajos 50 gados... t.i. nekad...
Nu tāpēc nevajag teikt, ka pie mums nav darītāji. Vienkārši nav servisa.
Es jau sen domāju, kāpēc nevarētu, kāds šīs nozares darbonis, regulāri ārzemju dāmas vest uz Rīgu. Tādas, kuras piedāvā daudz ko vairāk par klasiku + masāžu un arī izskatās labi. 2 + 1 / ganbang / sex toys / fetish / uttt... Pie mums ārkārtīgs trūkums. Ir pāris, kuras piedāvā, bet diemžēl viņas gandrīz visas ir 80+ kilogrami un 40+ vecums.
Intim.lv ik pa laikam reklamējās ārzemju shemale. Droši vien tieši tāpēc, ka uz vietas tādas nav. Esmu pārliecināts, ka cilvēkiem interesētu un nopelnītu labāk, kā ar vietējām atstrādātājām. Tāpat arī normāla līmeņa gangbang pasākumus cilvēki apmeklētu, ja tik būtu kas organizē.
...ha, ja man būtu vieni 20 gadi mazāk, tad arī es piedalītos, ja man maksātu 200 eur katrs! ...enerģijas pietiek arī tagad... labi jau labi, nebaidieties tik ļoti - tas bija JOKS... ...ja nopietni, Latvijā reāli neko tādu nevar uztaisīt... nav reālu darītāju - ne sieviešu, ne vīriešu ''frontē''... ir tikai runātāji... bet es tikai priecāšos, ja būšu kļūdījusies... labu veiksmi jums!
Latvijā nav reālu darītāju tāpēc, ka nav apstākļu. Iedomājies kāds čakars pie kā tāda tikt! Jāorganizē cilvēki, jāmeklē vieta uttt. Savukārt ārzemēs, piemēram Vācijā, atliekt tikai izvēlēties klubu pēc savas gaumes. Ej jebkurā laikā! Dabū 10x labāku servisu + samaksā lētāk kā te.
Man Latvijā pat 2 meitenes nav izdevies sameklēt, kur nu vēl ko vairāk.
Ierakstīts
Nu tāpēc nevajag teikt, ka pie mums nav darītāji. Vienkārši nav servisa.
Es jau sen domāju, kāpēc nevarētu, kāds šīs nozares darbonis, regulāri ārzemju dāmas vest uz Rīgu. Tādas, kuras piedāvā daudz ko vairāk par klasiku + masāžu un arī izskatās labi. 2 + 1 / ganbang / sex toys / fetish / uttt... Pie mums ārkārtīgs trūkums. Ir pāris, kuras piedāvā, bet diemžēl viņas gandrīz visas ir 80+ kilogrami un 40+ vecums.
Intim.lv ik pa laikam reklamējās ārzemju shemale. Droši vien tieši tāpēc, ka uz vietas tādas nav. Esmu pārliecināts, ka cilvēkiem interesētu un nopelnītu labāk, kā ar vietējām atstrādātājām. Tāpat arī normāla līmeņa gangbang pasākumus cilvēki apmeklētu, ja tik būtu kas organizē.