Sveiki Kungi Nu beidzot izlasiju ko jus sakarstijat. Ko varu teikt no savas puses: es ari gribu piedalities taja balle. Mana doma ir tada, vajag uzzinat precizi kas 100 % piedalas. Pec tam izveidot slegto forumu (pa skypu butu labi, bet pats negribu, daudz paļevas). Principa, viesie jautajumi apspriežami stunda laika. Vajag satikties ( tie kas piedalas 100%) un visuu izrunat, un tad savakt avansa naudu. Tie kas piedalas taja balle vienalga viens otru redzes, ta ka baidities no tikšanas . Un par meitenes kategoriju, 45 gadi daudz. Nevajag tantes. Vajag no 20 - 30 gadiem
Ierakstīts
Sveiki Kungi
Nu beidzot izlasiju ko jus sakarstijat. Ko varu teikt no savas puses: es ari gribu piedalities taja balle. Mana doma ir tada, vajag uzzinat precizi kas 100 % piedalas. Pec tam izveidot slegto forumu (pa skypu butu labi, bet pats negribu, daudz paļevas). Principa, viesie jautajumi apspriežami stunda laika. Vajag satikties ( tie kas piedalas 100%) un visuu izrunat, un tad savakt avansa naudu. Tie kas piedalas taja balle vienalga viens otru redzes, ta ka baidities no tikšanas . Un par meitenes kategoriju, 45 gadi daudz. Nevajag tantes. Vajag no 20 - 30 gadiem