Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Xtra Swing Būt
Ierakstīts

Sveiki Kungi ;) Nu beidzot izlasiju ko jus sakarstijat. Ko varu teikt no savas puses: es ari gribu piedalities taja balle. Mana doma ir tada, vajag uzzinat precizi kas 100 % piedalas. Pec tam izveidot slegto forumu (pa skypu butu labi, bet pats negribu, daudz paļevas). Principa, viesie jautajumi apspriežami stunda laika. Vajag satikties ( tie kas piedalas 100%) un visuu izrunat, un tad savakt avansa naudu. Tie kas piedalas taja balle vienalga viens otru redzes, ta ka baidities no tikšanas . Un par meitenes kategoriju, 45 gadi daudz. Nevajag tantes. Vajag no 20 - 30 gadiem

hmmm baigi pareizi pateikts vecīt, man tur tikai viena plānota virs 30 gadiem, visas pārējās līdz. aimetīšu tev paroli uz slēgto forumu.

Xtra Swing Būt
Ierakstīts

Kad varetu but pasakuma valdes lemums par jauno censonu velmi piedalities pasakuma :)

eld nekā personīga, tomēr ar muguras smadzenēm čuju, ka labāk šoreiz tev atteikt:) Tas tomēr ekskluzīvs pasāciens un tā:):):) Nepatīk ka pārāk daudz sāki iespringt, bet tas ir tikai mans viedoklis, nākamreiz uzaicinās

Xtra Swing Būt
Ierakstīts

nu viss bērni, tālāk visas diskusijas par šo pasācienu ir pārnestas uz slēpto foruma sadaļu, kurā varēs iekļūt tikai tie, kuri tiešām arī reāli piedalīsies, tas tiek darīts vienkāršu piesardzības pasākumu dēļ, lai izvairītos no nevajadzīgiem pārsteigumiem. Bez konspirācijas nekur:):):)

Xtra Swing Būt
Ierakstīts

Ideāli būtu ja viņas būtu tādas puspro, gribētos lai arī viņām kāds prieciņš no tā ir nevis tīri mehāniska atstrādāšana :D

Bet nu dažās atstrādāk māk smukāk nekā citas gūstot prieku :D

Mļa ... vot pats sev nevaru apreģeļiķ ko īsti gribas vairāk :D

es principā esmu par tīru pro variantu, lai nebūtu situācijas, ka tur beibe sāk lauzties, vai pēc viena koka aiziet un turpina kost, vai arī tupa skatās stūrī, karoče es domāt tā, ka vajag skatīties šajā virzienā, ieliksim jau vēl sludziku kautkur iekš gribu vai pie hercoga, un no turienes atfiltrēsim tikai beibes, jo šis tomēr paliek šī foruma tusiņš. Galvenais, lai būtu normāls blieziens, un varētu notestēt kādas 5-6 uzreiz:) es par tādu variantu.
Xtra Swing Būt
Ierakstīts

Nu pa lielam, ja mēs kādi 6 džeki esam tad ar 4 dāmām varētu normāli izklaidēties :) arī sanāks lētāk :P , jo tomēr nauda no gaisa arī nebirst :D

antonio_20 es tevi izmetīšu no sarakstiem, lai nebūtu galvassāpju, nu ja nav tev to 60Ls tad aizej labāk nopērc alu, un man negribās lai veču ir vairāk, kā meiteņu, ja nauda tev no gaisa nebirst, tad izdari tā, lai birst, un nekad nebaidies no lieliem izdevumiem, bet labāk baidies no maziem ienākumiem.
Xtra Swing Būt
Ierakstīts

tu ar kaut kādiem zaķiem konkrēti jau esi runājis vai vienkārši domā ka piekritīs?

ir ievdītas sarunas tāpēc arī saku ka uz sitiena 4 varu sarunāt, iespējams kautkas kritīs nost, un vēl kaut kas mainīsies, bet nu pa lielām šaibām neredzu tur nekādu problēmu sazīmēt vēl kādas 10.
Xtra Swing Būt
Ierakstīts

Pārējie turpinās mest iekš foruma feika bildes ar jautājumu - kāds ir bijis, kādi komentāri ? :D

P.s. shara varētu būt gājējs, kādu laiku ar viņu bijām domājuši saorganizēt ko līdzīgu.

shara neatrakstās vairs, pazudis vai?
Xtra Swing Būt
Ierakstīts

Uzreiz lai pēc tam mani neuzskata par fuflagonu gribu pateikt, ka no nākamās nedēļas 2 ned. nebūšu Latvijā.

Tā teikt, kas nestrādā tas atpūšas :D

ātrāk par 2 nedēļām te nekas nenotiksies :)::) nerausties:)
Xtra Swing Būt
Ierakstīts

vilips davaj lasam tēmu jau apnika šitā tupīšana, kad iet jau runa par dienām, tad prasa par vecenēm, kad iet runa par dalībniekiem prasa vēl par maksu, nu nafig, šito blondīnismu, izlasam visu tēmu, nav atbildes, uzdodam jautājumu, ja atbilde ir, jautajumu neuzdodam, vecenes un vieta tiks noskaidroti paši pēdējie. Pagaidām runājam kuri nāks un uz kuru dienu ir nācēji. Bet, lai nebūtu te pēc tam pārsteigumu, pieredzei tomēr ar šīm būtu jābūt, jo savu favorīšu telefonnumurus būs jāatcerās kā 2x2, bet par to vēlāk..

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.