Bez tēmas sadaļā faktiski tikai lietotāju savstarpējo apmainīšanos ar laipnībām
Atkārtošos - forums nav sausa, mehāniska instrukcija. Lai forumu varētu uzskatīt par dzīvu, tajā jānotiek komunikācijai. Komunikācija vienmēr izraisīs kaut kādas viedokļu nesaskaņas un tam sekojošu apmainīšanos ar laipnībām. Var, protams, to visu dzēst nah, un tā vietā visur sarakstīt pamācības a'la "Ja foruma lietotāji paši izvēlētos pareizas tēmas saviem komentāriem tad visiem būtu daudz ērtāk un labāk", bet ... 🤦♂️
Domas par foruma dalībniekiem tēmā par meitenēm ir OffTopic, att. man bija slinkums meklēt tavam komentam atbilstošāko tēmu un tāpēc DELETE.
Izņēmumi - uzraksti ko patiešām vērtīgu.
Gribi lai komenti nepazūd - atrodi tiem atbilstošu tēmu.
Komentāru dzēšana un mētāšana starp tēmām, savukārt, padara forumu grūti lasāmu un neinteresantu. Piemēram, ja šajā tēmā izdzēstu visu "offtopiku", paliktu tikai viens, pirmais, ieraksts. Par tēmu, jā, bet forums no tā zaudētu. Jo forums ir socializācijas forma, nevis jauna vibratora lietošanas instrukcija. Es ieteiktu ar cenzūru pārāk neaizrauties.
No telefona (safari) viss izskatās pilnīgā pakaļā. Reāli ikdienas lietošanā ir vajadzīgas tikai divas funkcijas - meklēšana un jaunākie/nelasītie ieraksti. Pirmā nestrādā. Otrā teorētiski strādā, bet parāda nevis vnk jaunākos hronoloģiskā secībā, bet vēl (laikam) kautkotur filtrē un parāda kuiviņzinko. Tikko man izleca kaut kādi piecus gadus seni topiki bez atbildēm. Un kā vizuāli atšķirt lasītu no nelasīta?
Ierakstīts
Atbildēšu sekretāres vietā. Ir iemesls, kāpēc tā. Vispirms saražo pats savu saturu, padalies ar pieredzi un tikai tad sāc izmantot foruma labumiņus.
Un priecājies, ka limits ir 10. Ja man būtu teikšana, būtu kādi 50 - lai biedri var novērtēt vai jaunpienācējs ir adekvāts un derīgs.