NZ 0 Ierakstīts 2012. gada 20. janvāris Autors Funny Pics Ierakstīts 2012. gada 20. janvāris uz pludmali neejam... Link to post
NZ 0 Ierakstīts 2012. gada 19. janvāris Funny Pics Ierakstīts 2012. gada 19. janvāris Nu ka ir kas nice/funny vai citādi ievērojams droši postojam/linkojam Link to post
NZ 0 Ierakstīts 2006. gada 10. marts riita pankuukas! Ierakstīts 2006. gada 10. marts Pa cik sen neesu te maniits aljaushos nedaudz ko iespamot.. Reiz kâdu rîtu klînikâ ieradâs pâris ar ïoti dîvainu diagnozi: sievietei otrâs pakâpes muguras apdegums un smadzeòu satricinâjums, bet vîrietim smaga dzimumlocekïa trauma. Kâ kaut kas tik dîvains varçja atgadîties? Uz ârsta jautâjumu, kas noticis, laulâtie atbildçja tikai pçc tam, kad viòiem bija beigusies histçrija, kurâ balss pacelðana mijâs ar smiekliem un visâdiem cenzçtiem un necenzçtiem vârdiem, ko viòi veltîja viens otram. Pçc abu nomierinâðanas tika pierakstîts kaut kas tamlîdzîgs. Vîrs: No rîta pamodos un vçlçjos dzîvesbiedrei sagâdât pârsteigumu, sagatavot viòas mîïâko kârumu - pankûkas ar zemeòu ievârîjumu. Nolçmis netçrçt laiku, lai saìçrbtos, es devos pie plîts, pagatavoju mîklu, sasildîju pannu un sâku gatavot... Sieva: Pamodos no rîta un konstatçju, ka lîdzâs nav vîra, taèu sajutu gardu aromâtu, kas nâca no virtuves. Uzvilkusi vieglu halâtiòu, es izgâju paskatîties, kas tur notiek. Virtuvç atradâs mans vîrs, pilnîgi kails, kurð gatavoja manu mîïoto kârumu: pankûkas. Mani pâròçma maiguma lçkme pret dârgo dzîvesbiedru, es nosviedu halâtiòu un kâ verdzene metos pie viòa kâjâm, un sâku viòu glâstît tur.... Viòam tik ïoti tas patîk... Vîrs: Sajutis savas dârgâs maigo lûpu pieskârienus, es sâkumâ atslâbu, bet pçc tam, lai piedotu asumu, nolçmu parâdît augstâko klasi. Kâ pieredzçjis pavârs es pasviedu pankûku uz augðu un centos to noíert.... Sieva: Mani glâsti kïuva arvien kaislîgâki, lûpas plûstoði kustçjâs, un plaukstas bija satvçruðas dupsi... Pçkðòi uguns apdedzinâja manu muguru, uz sekundi man ðíita, ka esmu aplieta ar karstas darvas kausu. No sâpçm skaïi iekliedzos un saspiedu þokli ap vîra peni. Vçlâk noskaidrojâs, ka tâ bija pankûka, ko vîrs nespçja noíert... Vîrs: Tâdas sâpes es nebiju jutis nekad dzîvç. Un nedod, Dievs, jums sajust ko lîdzîgu: krampji burtiski paralizçja manu organismu. Nenoturçdamies es, tikai refleksu vadîts, no visa spçka iesitu sievai ar pannu pa galvu.... Link to post
NZ 0 Ierakstīts 2005. gada 18. maijs anjuxxx Ierakstīts 2005. gada 18. maijs Francija. Viesniica, plkst 1 naktii, gulj jaunais krievs savaa numuraa un dzird aiz sienas: - La omar, Le krevete, La kaviar! shis dusmiigs, uzdauza pa sienu un uzkliedz: - Ej ti, chevo, savsjem uzhe afigel, shas zhe chas nochi, spi tvaju matj... Uzreiz atbilde: - Eu sased, ti ruzkij? - Nu da! - A ti po ihnij umejesh? - Nu tak, nemnoga. - Slushaj, bratan, pamagi mne, ja tut s francuzhenkai, nekak nemagu jei skazatj chtobi rakam Link to post
NZ 0 Ierakstīts 2003. gada 3. jūlijs MORAALE Ierakstīts 2003. gada 3. jūlijs vaaks vot shitais ir LABAIS !!!! Link to post
Ierakstīts
uz pludmali neejam...