Padaliishos veel ar vienu kuriozu iz studentu dziives piedziivojumiem.
Kautkaada kursabiedru tuseeshanaas pirtii, kaa vienmeer visaadi tur rosoli alkoholi un stiivaas kursa meitenes chesnajas njedovalas (protams kuras negribeejaas taas jau pashas liida virsuu).
Karoche sametaamies ne pa jokam pienaaca laiks iet mekleet griidu kur nokrist un izguleet reibumu
Ieraadiija maajsaimniece man griidu istabaa kur 3 skukji jau bija tik eerti iekaartojushies diivaanaa, ka ne pasham ficuku kur sprauzt .
Taa nu es sacereedamies un paliekot gribot izrubiijos uz taas pashas griidas pie skukju diivaana kaa taads zoliids rosola puuteejs pie upenju kruuma, liidz briidim kad pamodos no maigiem glaastiem un izmisiigu darbiibu gar manu bikshu priekshu meegjinot to dabuut valjaa. Istabaa valdiija pikja melna tumsa ka pat "ar kraanu aci var izdurt". Man protams reibums un miegs saaka paariet, jo shaadas atrakcijas man tiik. Biju pat domaas itkaa atshifreejis kura no meiteneem ir. Glaasti turpinaajaas, bet bikshupriekshas atpogaashana un siksnas atspraadzeeshana saakaas jau agresiivaaka. Nu nopriecaajos par meitenes gribuli, izskatiijaas ka tai pat bija lielaax gribulis par maneejo
Saakaas kautkas liidziigs skuupstiem un "ostiishanaas"
Blja'dj, es peekshnji iesaucos no negaidiita paarsteiguma- meitenei vaigs taads parupjsh izraadiijaas un veel pie tam ar rugaajiem!!! FAK!!! Nu tam beigaas naaca taads aplauziens, jo meitene nebija neviena cita kaa kursabiedrs no paakjiem kursh TOTAALI paardzeeris jeegu ieejot meitenju istabaa protams ieraudziijis pirmo mani un nodomaajis ka esmu vecene
Ja juus zinaatu kaa es spljaudiijos un gandriiz apveemos,(labi ka shmigaa to vieglaak paarciest:)) paaris reizes peec shis atrakcijas ietesu vinjam pa muuli. Bet tas iiblis neko nesaprazdams tik lien virsuu kroplis taads- domaa ka meiteens ar Sadomazohismu nodarbojas Nu peec shitaadaam atrakcijaam man toch shmiga izgaaja vienaa momentaa!!!
Protams naakamreiz, kad vinju satiku - piemineeju sho gadiijumu, shis neko neatcereejaas protams.
P.S. Starp citu tas pats dzheks kursh arii tika piemineets manaa ieprieksheejaa raxtaa "Dogy style pa tumsu".
Uhhh. Labs bet visai riskants variants. Ja nu dullaa sievasmaate izdomaa taadaa veidaa paarbaudiit toposhaa viira uzticamiibu? Es jau laikam rautos uz puseem jo laba sievasmaate ir izdr...a sievasmaate
Nu man taa iipashi negribeetos ticeet paaraak jau briinumains shis "burvju " liidzeklis uzslaveets. Vai tik tas nav vienkaarshi leets reklaamas triks??
Ierakstīts
Nu kaads tur iespraust!!!???
Esmu tachu nevainiigs!