Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Pirmā Gang Bang Pieredze
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2022. gada 16. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 16. janvāris - Iemesls nav norādīts

Nu ja Tu runā tā, ka raksti...tad tev vieta tikai Maskačkas vārtu rūmē!

diez vai tu uzzinaasi kaa es runaaju :lol: :lol: :lol:

Pirmā Gang Bang Pieredze

Dažas prostutūtAs vismaz gramatiski pareizi raksta atšķirībā no šīs te tumšās rupekles!

Piedod-lnav latvieshu valoda datoraa, taapeec taa ir kaa ir. Bet vispaar, kad truukst argumentu saak pisieties pareizrakstiiba, es perfekti rakstu gan latviski, gan krieviski, gan angliski

Pirmā Gang Bang Pieredze

Es taa saprotu sheit ir pienjeemts aizstaaveet prostituutes., jo vinjas pashas te tusee...bet tomeer neviens no aizstaavjiem taadu nepreceetu un arii negribeetu lai vinjam ir taada meita, divkosiiba :D

Pirmā Gang Bang Pieredze

man vajag vienu miiljaaku, apkalpot gandriiz jebkuru par samaksu vai pienjemt vairaakus viirieshus dienaa kaa to dara prostitutkas es gan nevareetu. Man laikam dziives laikaa bij mazaak viirieshu nekaa dazhai labai maukai dienas laikaa :D :D

Cik tad ir optimālais vecums? :D

25-30 + -
Pirmā Gang Bang Pieredze

Mani var meeginaat dabuut tikai ar romantiku, savstarpeeju simpaatiju...un starp citu ja esi vecaaks par 35 gadiem-uzreiz garam :D

Pirmā Gang Bang Pieredze

Droši vien kāda no meitenēm kuru izbrāķēja tagad izliek savu neapmierinātību :)

kaa tad, es labaak mirtu nekaa kljuutu par prostituuti :D  Bet ja taada buutu tad man buutu liela piekrishana

Pirmā Gang Bang Pieredze

Sheit vietaa buutu Rudziisha fraaze (man nav simpaatiju pret vinju, bet shis bija traapiigi), ka ja sieviete grib no viiriesha infrastruktuuru, bet aizmirst vai vnk izlaizhas un beidz izraisiit veelmi vinjai taadu sniegt, tad vai nu jaaprotas aiziet, vai arii jaasamierinaas, ka buus citas. Viirietis pa lielam ir stulbs, viss kas vinjaa ir ir instinkts dupliceet savu DNS cik nu vien var. Nu neesam mees nekur baigi taalu tikushi no modelja, ka reizi gadaa vnk alfa meili apseeklo ko grib. Protams, ekonomiskaa situaacija un stulbas religjiozas dogmas neljauj katram maukt apkaart ar 8 beerniem no 5 sievieteem (kaut gan paskatoties cilveekus ar augstu ienaakumu liimeni tas biezhi ir noveerojams).

Pazistu tieshaam smukas, koptas, miiloshas sievietes, kuras vinju draugi un viiri taapat kraapj.ta ka ne vienmeer sievietes vaina...bet ne visi kraapj ar prostituutam, lai tos netiirumus veel uz maajam nestu. Daudziem ir vnk miiljaakas, bet piekriitu-miiljaaku arii jaaizveelaas ar galvu-lai taa nezvaniitu naktiis un nesuutiitu stulbus sms, vai nedod Dievs nesaaktu rakstiit sievai soc, tiiklos.

Pirmā Gang Bang Pieredze

Man vinjas izraisa riebumu kaa kkas netiirs, attieksme kaa pret bomzhiem, narkomaaniem, alkoholikiem, cietumniekiem...shaja zinjaa neesmu toleranta :D

Pirmā Gang Bang Pieredze

tomeer miiljaakai tu nebuusi konvejers un vinja nebuus peec 5-7 kuiljiem, kuri vinju draaza vakardien. Atziishos-esmu bijusi miiljaaka, puisis nebija oficiaali preceejis, bet kad iepazinaamies-vinjsh jau ilgus gadus dziivoja kopaa ar draudzeni...bet es biju vinjaa iekjeerusies kaa durochka :D :D :D

Es Tev jau ieprieksh rakstiiju, ka miiljotam viirietim daru visu, vai tas viirs vai miiljaakais, vienas nakts sakari man gan nepatiik un izvairos no tiem/

Pirmā Gang Bang Pieredze

kopta,simpaatiska tumshmate, slaida bet ar siev.formam. Miiljotam viirietim esmu gatava visu dariit ) Bet piemeraam tu buutu gatavs labas miiljakas deelj atmest staigaashanu pie prostituteem? :D vai arii jums vnk dazhadiiba ir vajadziiga?

Tādas augstas morāles aizstāves kā Tu - visiem iespējamiem mātes vārdiem.

Bet tu taa aizstaavi shitas maukeles...vai buutu gatavs par sievu njemt prostituuti? :D
Pirmā Gang Bang Pieredze

Man ir augstas prasiiibas pret viirieshiem. Ir jaabuut jaunam (liidz 40.g.vecam)., sportiskam, izgliitotam,ar humora izjuutu. Bet pats galvenais vinjam ir jaabuut veselam, bet shaubos, ka peerkamas miilas fani var buut veseli, prezervatiivs piemeraam nepasargaas no herpess virusa, sifilisa/

Pirmā Gang Bang Pieredze

Bet mīļotajam obligāti jābūt arī bagātam, vai ne? Nē, atvainojos, to sauc par harizmātisku. :D Un ja parīt mīļotais bankrotēs, ko tad? Harizma ar kaut kur pačibēs un būs jāmeklē jauns "mīļotais".

Ja nopietni, ko Tu šeit vispār dari? Savu dārgo mēģini izskaitļot?

viirietim vnk jaaspeej nodroshinaat savu sievieti un beernus, bet esmu arii par to lai sieviete arii pati pelniitu, bet ne ar pezhu. Pelniishana ar pezhu ir domaata slinkam, glupam sievietem bez cilveeciskas moraales. Nee, mani vnk interese kaadi viirieshi peerk maukas.

Dazham prostituutem veel ir beerni, nabadzinji kaa tos skolaa un beernudaarzaa apsaukaas/

Pirmā Gang Bang Pieredze

Precizēsimies par terminiem- šis ir portāls par prostitūtām un citām pērkamām sievietēm.

Maukas ir tās, kuras dod pa labi un pa kreisi bez maksas!

Prostitute ir gudra un alkatiiga MAUKA, kas ar savu mauciibu pelna naudu :D :D :D

Pirmā Gang Bang Pieredze

Nu, un tagad nosauc trīs atšķirības starp šo augsti morāli atbalstāmo piemēru un prostitūciju.

Protams. nav nekaadas atshkiiriibas vai sieviete gulj ar vienu miiljoti viirieti vai ar visu Riigu, kas nolaizh vinjaa kaa tualetee/.

Pirmā Gang Bang Pieredze

Kaapeec gan skaistai un gudrai sievietei buutu nepiecieshamiiba sevi paardod?}}} Vinja tachu var atrast bagaatu viiru vai miiljaaku, vai arii izmaaciities un pelniit pati bet ar smadzenem nevis pezhu.

Pirmā Gang Bang Pieredze

Nu jaa, bet nez kaapeec maukas visos laikos. tautaas un kultuuraas ir bijushas sabiedriibas padibenes, ar kuram, normaali cilveeki negribeeja neko kopiigu. Redz, ja sieviete(nevaru taadas buutnes saukt par sievietem pat) paardod sevi par naudu, vinja ir moraala krople, kas par naudu buutu gatava ne tikai dod lietoshanai savu miesu kam pagadas, bet arii nogalinaat, kraapt, zagt, melot un nodot.

Pirmā Gang Bang Pieredze

Esmu sieviete un neesmu lezbiete, taapeec nestaigaaju, bet ja pat buutu viirietis-diez vai es vareetu paarvaareet riebumu guljot ar mauku, kuru pirms manis 1000 vechi ir lietojushi, maukas=sabiedriska tualete, lai cik vinjas smarzhiigas nebuutu.

Pirmā Gang Bang Pieredze

Te pat vairs neiet runa par moraali....bet katram savs, bomzhiem piemeeraam patiik no miskastem eest, jo nav citas izejas. Bet dazhiem viirieshiem patiik miskastes draazt, jo arii laikam nav izejas, ar normaalam, daudzmaz tiiram meitenem, kuras sevi nepaardod, ciena un vinjaam paarii nav gaajusi visa Riiga kopaa ar Riiigas viesiem-nesanaak, tad ko nu... . Vnk tracina. kad peec maukam iet pie sievam un draudzenem. Un paskatiijos kaa taas maukas izskatas-vecas, resnas, bezformiigas, nodzerushas un nopiipeejushas-varu secinaat kaa taadi viirieshi arii sevi neciena.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.