klajums 7 Ierakstīts 2012. gada 23. janvāris Šī Nav Atsauksme Par Foršameitene Ierakstīts 2012. gada 23. janvāris nu forsa tavu pusi es zinu, tapec ari spriezhu... Bet ka jau gators mineja tad gaumes ir individuala lieta Link to post
klajums 7 Ierakstīts 2012. gada 20. janvāris Šī Nav Atsauksme Par Foršameitene Ierakstīts 2012. gada 20. janvāris True true.... Link to post
klajums 7 Ierakstīts 2012. gada 20. janvāris Šī Nav Atsauksme Par Foršameitene Ierakstīts 2012. gada 20. janvāris Lai paliek lai paliek, bet nu gator es domaju ka Tev labaka gaume! Link to post
klajums 7 Ierakstīts 2012. gada 19. janvāris Šī Nav Atsauksme Par Foršameitene Ierakstīts 2012. gada 19. janvāris Ta ir ? Link to post
klajums 7 Ierakstīts 2012. gada 17. janvāris Šī Nav Atsauksme Par Foršameitene Ierakstīts 2012. gada 17. janvāris Raksts jau protams satriecosi intrigejos, un jauki ka Gators atcerejas ka bija jauniba, tomer mani nepamet jautajums, par kuru meiteni iet runa?Cik noprotu tad musu foruma kolegi, can this be true? Link to post
Ierakstīts
nu forsa tavu pusi es zinu, tapec ari spriezhu...
Bet ka jau gators mineja tad gaumes ir individuala lieta