Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (rigsxx @ Feb 24 2006, 10:36 PM)
....a es ir bijis pie Sashas kafiju padzert!!! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Jaa un vari naakt veel!!! wink.gif

Sasha
Ierakstīts

QUOTE (zonda @ Feb 20 2006, 06:26 PM)
Sasha laikam maarketingu studeeja visu sho laiku:))

Neviens jau nezin cik iisti shis briidis buus ilgs!

Shis briidis vareetu ilgt 1 - 2 meeneshus.....

Sasha
Ierakstīts

QUOTE (su4ka @ Feb 25 2005, 02:56 PM)

Varbuut tevi kaads ir zaudeejis kaa shkjirbinju... tongue.gif
No shejienes arii taisies pazust? sad.gif

Nee pavisam jau nepazudiishu wink.gif , ik pa laikam paarbaudiishu Juusu aktivitaates!!!! cool.gif

ph34r.gifph34r.gifph34r.gif

Sasha
Ierakstīts

QUOTE (LadyLux @ Feb 19 2005, 05:01 AM)
Laiks lasiit akmenjus un laiks tos metaat smile.gif Vai - Nevajag skriet pakalj aizejosham tramvajam - naaks tachu naakoshais!

Sasha shodien ir beigusi savu darbiibu. Un varbuut taa arii vajadzeeja, meitene vinja ir forsha, skaista, laadziiga un visnotalj ir pelniijuusi visu cienju, un prieks ka vinja ir atradusi piepildiijumu dziivee un dveeselisko harmoniju, personiigi es par vinju varu teikt tikkai to pashu labaako smile.gif

Ataa Sasha smile.gif

MMMM.....Cik TU esi miiljsh!!!!:rolleyes:

To saku es un pele_a..... tongue.gif

Bija labi kopaa ar Jums visiem, bet bez Jums ir veel labaak!!! wub.gif

rolleyes.gif

Lai veicas jaunu forshu shkjirbinju mekleeshanaa!!!! biggrin.gif

Marina
Ierakstīts (rediģēts)

Laikam dazhiem labiem nav bail zarazitsja...Tagad jau ir populaars tas kaa vinju sauc hepotiits - c, neskaitot veel citas zarazas kuras var dabuut arii oraalaa sexa laikaa!!!

Rediģēja Sasha
Sasha
Ierakstīts

QUOTE (polisoss @ Jul 3 2004, 03:33 PM)
Jaa vinja ir smuka.Pat ljoti.Bet...cik vinjai gadu.Ja vinja vareetu pateikt,ka 45,es uzceltu pieminekli.Es taadas zinu

Sauliit, ko Tu gribi pateikt ar - Es taadas zinu -

Sasha
Ierakstīts

Katram sava gaume.. wink.gif ..Man patiik neplikas bildes.. unsure.gif ..Man vinjas liekas varbuut pat mazliet kaardinoshas... wink.gif ...Bet plikaam bildeem?? sad.gif ??NU kas juus viirieshi plikas sievietes neesat redzeejushi??? huh.gif

Nata 6769014
Ierakstīts

QUOTE (fuckster @ Apr 9 2004, 05:37 PM)
>Kam Tev Natas Nr., ja gertruudes 54 Tev ir - 0....

Kā kam? Izpist gribu! biggrin.gif ģertrūdes, ne ģertrūdes, svarīgi kāda viņa ir pati. Un viņa tak sen kā jau aizgāja no jūsu kantora.
škjiet ka jau atradu, 5961485 - Paula(=Nata), Doskā sludinājums "Mazā simpātiskā tumšmatīte gaida Jūs ciemos." Bildes ir super!

Tad tik brauc pie taas Paulas un izpiss vinju KAARTIIGI, no manis nodod sveicienus....! biggrin.gif

Nata 6769014
Ierakstīts

QUOTE (fuckster @ Apr 9 2004, 11:13 AM)
Kad pirms kādas nedēļas biju pie Natas, viņa bija tajā pašā dzīvoklī pie Lido, kur it kā esot arī Saša. Tātad atgriezusies!?

Neteiktu ka viņai ir baigi smalks augums, man tā nelikās (moš tāpēc ka pats esmu diezgan smalks wink.gif. Vispār tās smalkās esmu ievērojis starp maukām ir retums.

Sex bija daudzmaz OK, tikai nepatika 1 lieta: viņa ir dzemdējusi un vēders ir konkrēti izstaipīts, āda sachokurojusies kā 80 ġadīgai tantiņai... Protams es par to uzzināju tikai jau gultā.
Teica ka ir 8 mēnešus vecs bērniņš, tātad tās bildes kuras viņa šeit rādīja pirms ~2 mēnešiem ir vairāk kā gadu vecas (vēders tajās bija OK).

Man nav vaardu, vieniigais ko varu tev ieteikt - panjem acis rokaas un apskati KAARTIIGI bildes, tur ir divas dazaadas meitenes, Taa par ko Tu runaa ir pavisam jauna meitene shajaa biznesaa un vinjas vaards ir Miranda, vairaak vinjas foto var apskatiit www.ledylux.lv....

Kolosaala
Ierakstīts

QUOTE (VALERA @ Mar 11 2004, 01:40 PM)
блин братки это кайф!Я ей загнал по самые помидоры... она такая мягкая,тёплая, просто к ней в пиздёнку с головой хочется залесть

Nu tik rupjsh cilveeks pie manis nav veel bijis huh.gif , vai forumaa gribi izlikties par baigo joberi ohmy.gif , ka tik rupji runaa???? tongue.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.