Laiks lasiit akmenjus un laiks tos metaat Vai - Nevajag skriet pakalj aizejosham tramvajam - naaks tachu naakoshais!
Sasha shodien ir beigusi savu darbiibu. Un varbuut taa arii vajadzeeja, meitene vinja ir forsha, skaista, laadziiga un visnotalj ir pelniijuusi visu cienju, un prieks ka vinja ir atradusi piepildiijumu dziivee un dveeselisko harmoniju, personiigi es par vinju varu teikt tikkai to pashu labaako
Ataa Sasha
MMMM.....Cik TU esi miiljsh!!!!
To saku es un pele_a.....
Bija labi kopaa ar Jums visiem, bet bez Jums ir veel labaak!!!
Lai veicas jaunu forshu shkjirbinju mekleeshanaa!!!!
Laikam dazhiem labiem nav bail zarazitsja...Tagad jau ir populaars tas kaa vinju sauc hepotiits - c, neskaitot veel citas zarazas kuras var dabuut arii oraalaa sexa laikaa!!!
Katram sava gaume.. ..Man patiik neplikas bildes.. ..Man vinjas liekas varbuut pat mazliet kaardinoshas... ...Bet plikaam bildeem?? ??NU kas juus viirieshi plikas sievietes neesat redzeejushi???
>Kam Tev Natas Nr., ja gertruudes 54 Tev ir - 0....
Kā kam? Izpist gribu! ģertrūdes, ne ģertrūdes, svarīgi kāda viņa ir pati. Un viņa tak sen kā jau aizgāja no jūsu kantora.
škjiet ka jau atradu, 5961485 - Paula(=Nata), Doskā sludinājums "Mazā simpātiskā tumšmatīte gaida Jūs ciemos." Bildes ir super!
Tad tik brauc pie taas Paulas un izpiss vinju KAARTIIGI, no manis nodod sveicienus....!
Kad pirms kādas nedēļas biju pie Natas, viņa bija tajā pašā dzīvoklī pie Lido, kur it kā esot arī Saša. Tātad atgriezusies!?
Neteiktu ka viņai ir baigi smalks augums, man tā nelikās (moš tāpēc ka pats esmu diezgan smalks . Vispār tās smalkās esmu ievērojis starp maukām ir retums.
Sex bija daudzmaz OK, tikai nepatika 1 lieta: viņa ir dzemdējusi un vēders ir konkrēti izstaipīts, āda sachokurojusies kā 80 ġadīgai tantiņai... Protams es par to uzzināju tikai jau gultā.
Teica ka ir 8 mēnešus vecs bērniņš, tātad tās bildes kuras viņa šeit rādīja pirms ~2 mēnešiem ir vairāk kā gadu vecas (vēders tajās bija OK).
Man nav vaardu, vieniigais ko varu tev ieteikt - panjem acis rokaas un apskati KAARTIIGI bildes, tur ir divas dazaadas meitenes, Taa par ko Tu runaa ir pavisam jauna meitene shajaa biznesaa un vinjas vaards ir Miranda, vairaak vinjas foto var apskatiit www.ledylux.lv....
Ierakstīts
Satikt mani veel varees liidz 14 martam, un tad es braucu prom!!!!