Mr_XX 1 Ierakstīts 2005. gada 20. jūlijs Kristine Ierakstīts 2005. gada 20. jūlijs bez komentâriem Link to post
Mr_XX 1 Ierakstīts 2005. gada 5. marts Laila Ierakstīts 2005. gada 5. marts :D:D:D:D:D sorry atziishos ne pie vienas perkamas meitenes bijis neesu... vai aizieshu, tas jau ir cits jaut... bet pie lailas hmzzz.... laikam nee.... Link to post
Mr_XX 1 Ierakstīts 2005. gada 3. marts Laila Ierakstīts 2005. gada 3. marts atkal kaarteejaa azhiotaazha ap lailu, kuras galaa kaa vienmeer es dabuunu labi pasmieties.... Link to post
Mr_XX 1 Ierakstīts 2004. gada 17. februāris Laila Ierakstīts 2004. gada 17. februāris Lasot komentaarus noanaaku pie secinaajuma :: VAI IR MAZ KAS TAADS KO LAILA NA DARIIJUSI ?? Laikam nav taadas lietas... Link to post
Mr_XX 1 Ierakstīts 2004. gada 7. februāris Nu shitaadu reklameejoties rihtiigi neesmu manijis Ierakstīts 2004. gada 7. februāris (rediģēts) vo ve4i prikols... Ja vien es galiigi neesu paardzeeris acis ES VINJU PAZIISTU... Ko tik negadaas redzeet... Agraak kopaa ar vinju datorsalonaa straadaaju... varbuut kljuudos, bet ja taa ir vinja vinjai agumaa pamazai jaabuut... Rediģēja 2004. gada 7. februāris Mr_XX Link to post
Mr_XX 1 Ierakstīts 2003. gada 10. novembris Kolosaala Ierakstīts 2003. gada 10. novembris Jaaatziist man arii, bildes tieshaam ir smukas !! Link to post
Ierakstīts
bez komentâriem