Cik atceros kaadu laiku atpakal',viens l'ooooooti nikns dzeks ieks' gribu.lv uzrastija l'oti dramatisma un niknuma pinu topiku.Cik sapratu vins' tajaa govju planeet kantorii dabuja toli tripaku toli ko smagaaku.,luuk taa
KVB....taisniiba - es arii lasiiju sho uzbarauciena rakstu GOplanet meiteneem.... Bet laikam jau pamats tam visam bija, jo nez vai taa dzeks njemtu un ne no shaa , ne no taa, rakstiitu taadu antireklaamu ar visaam nianseem )))))))))
apjomos veel lielaaka un varbuut arii lielaakiem pupiem ir taada Inese, kura mitinaas kaut kur vaarnu/zvaigzhnju/laboratorijas ielu rajonaa. Vienreiz vedu pie shaas paziistamu dzeku, kursh ir sens vinjas klients un sapratu, ka cena ir 10-15Ls neatkariigi no taa, ko un kaa veelas, tb kaa sarunaa....... Shis iedeva arii vinjas tel.nr. tjipa - moshka saimnieciibaa noder, bet kad es to zakji ieraudziiju uz ielas, sapratu, ka taada mani var arii pataisiit plakanu
kuru Patriiciju Tu domaa? man taa vien liekas, ka taa Patriicija nu nav taa pati Patriicija, pie kuras bija atnaakusi veel viena druzhka(arii Patriicija). Bet shito Patriiciju gan es labi zinu - taa tocna nav Patriicija!!!
Ierakstīts
.....a kur tas ir - taalu jaabrauc ? Un ko vari par vinju pastaastiit ?