Hmmm...par šo ir interesants stāsts. Zakjis tjipa ar saviem bilžukiem nereklamējas, bet ar ļoti līdzīgām. Ir smuks "silītis". Seja nu tā, kaut ko varētu mazliet ar "plastiku" uzlabot. Pirms kāda laika bija par 50LVL, tad par 60LVL,tagad jau par 100LVL,viņai ir daudz telefonu tāpēc pēdējo variantu vēl neesmu pārbaudijis. Meklējiet līdzīgās lapās kā Ramonu vai Samantu.
Par seksu ;ir labi, patīk izlaizīt oliņas, ļauj divas reizes beigt.Tāda ļoti maiga un komunikabla. Vienreiz trāpijos,kad bija mazliet iešmigojusi, nu tad gan gāja opā,rallāaa...
Nu 50LVL, tagad jau tāda cena ir,ja negribās ablomīties...es godīgi jau esmu iemanijies, ja foršs zakjis uz bildes un cena 25-30LVL tātad pilnīgs feiks!
Andy,šajā gadījumā tur nav paresna lauku meitene,bet sīks nopuņkjojies skukjītis! Var jau būt,ka kaut kur par 25 LVL var izraut interesantu skukjīti, bet ja internetā redzi ar silikonu uzpildītu beibi dārgos apartamentos, tad par "pamosties". Tās kategorijas beibes strādā no 100LVL stundā vai arī ārzemēs... ļoti skaistas meitenes strādā masāžas salonā "Bella Donna", bet diemž''el tikai "masāžas...
Sasapņojies,šitādu zakji par 25 Ls dabūt! Galapunktā ir paresna lauku meitene... Un vispār ,es jau sen nezvanu uz "25 LVL", jo par šo cenu sen vairs neviens "zākjis" nestrādā...
Es tev varu iedot vismaz 25 tādus numurus ar visām bildēm!
Baigi līdziiga tam zakjim Irena no 911club.lv. Ir vēl arī otra LINDA. Interesantākais tas, ka uz abiem numuriem atbild viens un tas pats zakjis! Vietas nav, un tolkom neko nevar sarunaat. 35LS. Es shoreiz paseeju, izskataas peec kaut kaada paarmetiena!
Smiekliigaakais bija kad piezvaniju Amandai, nu tai blondiinei...un shii nosauca sho pashu adresi, es jautaaju, vai tad arii shii liek sveshas bildiites, atbildeeja , ka nee jo bildeeta Vaacijaa! ) Bet kad pateicu, ko domaaju par vinjas draudzeni, tad gan dabuju noklausiities, iisto repertuaaru! Izvairieties no adreses: Marcienas iela
Bljadj...kursh te par vinju salika taas gudraas atsauksmes! Saiedvesmojies arii no LL atsauksmeem vakar sadomaaju sho noproveet. Maajo Briiviibas 133, dziivokli par sliktu nevareetu nosaukt, - tas ir vienkaarshi briesmiigs! Smirdonja , mitrums pat karstaa vasaras dienaa. Domaaju, ka to vismaz kompensees vinjas darbiiba! Bet , huju, nogeerbaas, un jautaaja, vai es negeerbshos, es teicu, ka domaaju, ka vinja mani vareetu izgeerbt, shii atbildeeja: Njet, ja tebja razgjevatj ne budu! Nu nee tad nee, metu dreebiites nost, shamaa pasuukaaja manu draudzinju, tad noguulaas ar paplestaam kaajaam, un chau...kad beidzu, pieceelaas, iedeva dvieli un tinies uz dushu!
Viss, es vairs shitaam huinjaam neticu! Turpmaak ieshu "Night - life" par 70 Ls
Interesanta buutne, vakar pie vinjas biju, kaa pie individuaalistes! Kad buus vairaak laika uzrakstiishu! man nekad nav bijis minets 15 minuushu garumaa!
Nu bljaa, vinjai bija pavisam citaadas bildes. Atkal kaut kaada najobka. Peec taam ieprieksheejaam bildeem jau gandriiz gribeejaas apciemot, bet tagad... brrr
Nu nav bildes iistas! Esmu jau ablomiijies! Kruutis ir gana labas, bet tas arii viss. Piegaajiens pilniigi neprofesionaals, vairaak par vienu reizi neparakstaas, jo tipa murgo par to , ka saimnieks izsniedzot noteiktu prezevatiivu skaitu, un pret katru prezi jaanodod naudinja! Es teicu, ka man ir saveejie liidzi, bet tad vinja izdomaaja, ka jaapiemaksaa! Un veel, vinja praktizee zemas kvalitaates dziivokljos ar apshaubaamas tiiriibas dvieljiem. Tjipa dvielis ir mitrs taapeec ka nav izzhuvis!
Ierakstīts
Hmmm...par šo ir interesants stāsts. Zakjis tjipa ar saviem bilžukiem nereklamējas, bet ar ļoti līdzīgām. Ir smuks "silītis". Seja nu tā, kaut ko varētu mazliet ar "plastiku" uzlabot. Pirms kāda laika bija par 50LVL, tad par 60LVL,tagad jau par 100LVL,viņai ir daudz telefonu tāpēc pēdējo variantu vēl neesmu pārbaudijis. Meklējiet līdzīgās lapās kā Ramonu vai Samantu.
Par seksu ;ir labi, patīk izlaizīt oliņas, ļauj divas reizes beigt.Tāda ļoti maiga un komunikabla. Vienreiz trāpijos,kad bija mazliet iešmigojusi, nu tad gan gāja opā,rallāaa...