Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
22466911
Ierakstīts

Hmmm...par šo ir interesants stāsts. Zakjis tjipa ar saviem bilžukiem nereklamējas, bet ar ļoti līdzīgām. Ir smuks "silītis". Seja nu tā, kaut ko varētu mazliet ar "plastiku" uzlabot. Pirms kāda laika bija par 50LVL, tad par 60LVL,tagad jau par 100LVL,viņai ir daudz telefonu tāpēc pēdējo variantu vēl neesmu pārbaudijis. Meklējiet līdzīgās lapās kā Ramonu vai Samantu.

Par seksu ;ir labi, patīk izlaizīt oliņas, ļauj divas reizes beigt.Tāda ļoti maiga un komunikabla. Vienreiz trāpijos,kad bija mazliet iešmigojusi, nu tad gan gāja opā,rallāaa...

Iveta, 28229831
Ierakstīts

Andy,šajā gadījumā tur nav paresna lauku meitene,bet sīks nopuņkjojies skukjītis! Var jau būt,ka kaut kur par 25 LVL var izraut interesantu skukjīti, bet ja internetā redzi ar silikonu uzpildītu beibi dārgos apartamentos, tad par "pamosties". Tās kategorijas beibes strādā no 100LVL stundā vai arī ārzemēs...smile.gif ļoti skaistas meitenes strādā masāžas salonā "Bella Donna", bet diemž''el tikai "masāžas... dry.gif

Ingrīda
Ierakstīts

Baigi līdziiga tam zakjim Irena no 911club.lv. Ir vēl arī otra LINDA. Interesantākais tas, ka uz abiem numuriem atbild viens un tas pats zakjis! Vietas nav, un tolkom neko nevar sarunaat. 35LS. Es shoreiz paseeju, izskataas peec kaut kaada paarmetiena!

8481171
Ierakstīts

Man bija identisks staasts kaa Harley

Smiekliigaakais bija kad piezvaniju Amandai, nu tai blondiinei...un shii nosauca sho pashu adresi, es jautaaju, vai tad arii shii liek sveshas bildiites, atbildeeja , ka nee jo bildeeta Vaacijaa! smile.gif) Bet kad pateicu, ko domaaju par vinjas draudzeni, tad gan dabuju noklausiities, iisto repertuaaru! Izvairieties no adreses: Marcienas iela

Marina
Ierakstīts

Bljadj...kursh te par vinju salika taas gudraas atsauksmes! Saiedvesmojies arii no LL atsauksmeem vakar sadomaaju sho noproveet. Maajo Briiviibas 133, dziivokli par sliktu nevareetu nosaukt, - tas ir vienkaarshi briesmiigs! Smirdonja , mitrums pat karstaa vasaras dienaa. Domaaju, ka to vismaz kompensees vinjas darbiiba! Bet , huju, nogeerbaas, un jautaaja, vai es negeerbshos, es teicu, ka domaaju, ka vinja mani vareetu izgeerbt, shii atbildeeja: Njet, ja tebja razgjevatj ne budu! Nu nee tad nee, metu dreebiites nost, shamaa pasuukaaja manu draudzinju, tad noguulaas ar paplestaam kaajaam, un chau...kad beidzu, pieceelaas, iedeva dvieli un tinies uz dushu!

Viss, es vairs shitaam huinjaam neticu! Turpmaak ieshu "Night - life" par 70 Ls mad.gif

Karla, tel. 8854644
Ierakstīts

Nu nav bildes iistas! Esmu jau ablomiijies! Kruutis ir gana labas, bet tas arii viss. Piegaajiens pilniigi neprofesionaals, vairaak par vienu reizi neparakstaas, jo tipa murgo par to , ka saimnieks izsniedzot noteiktu prezevatiivu skaitu, un pret katru prezi jaanodod naudinja! laugh.gif Es teicu, ka man ir saveejie liidzi, bet tad vinja izdomaaja, ka jaapiemaksaa! Un veel, vinja praktizee zemas kvalitaates dziivokljos ar apshaubaamas tiiriibas dvieljiem. Tjipa dvielis ir mitrs taapeec ka nav izzhuvis!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.