| QUOTE (Harley @ Feb 1 2006, 08:39 AM) |
| Cik zinu arī ļoļiks drīz vairs nestrādās vai jau nestrādā (teicās ka no 28.janvāra).... brauks uz Vāciju pelnīt lielo žūksni EIRO.... |
ladyluxaa gan raadaas ar svaigaam bildeem ![]()
http://www.ladylux.lv/foto.php?m=foto&lang...dy_id=560&ctr=1
diez ko par Violu neviena komentaara nav ![]()
man te pasham nesen sanaaca vinju apciemot
patiesiibaa jau sen veeleejos apciemot Valeeriju, kas apspriesta shajaa topikaa
http://www.xtra.lv/forums/index.php?showto...162&hl=valerija
tad nu zvaniiju uz vinjas aktuaalo telefonu - 8851233
bet, kaa izraadaas biju sarunaajis Violu:)
vieta taatad taa pati - Peernavas 6/8 dziivoklis 47
shkjiet, ka peedeejo 3 gadu laikaa tur nekas nav mainiijies
cennjiks - Ls 25, anaalo nepiedaavaaja
auguminjsh vinjai tiiri smuks, forshas, ne paaraaak lielas kruutis, vispaar izskataas apmeeram kaa bildees, varbuut pat vietaam nedaudz labaak. ieveerteeju arii apaksheejaas luupas - izskatijaas tiiri forshas ![]()
taalaak veerteejot uz gurniem pamaniju taas, ko laikam te sauca par strijaam, tas taa nedaudz sabojaaja iespaidu bet ne paaraak
darbiibaa - tiiri ok, minetinjsh, tad uzprasiijos uz masaazhu, ko vinja piedaavaaja taadu vieglu, bet tas izraadijaas tieshi tas, kas vajadziigs tajaa briidii
te pat vareetu ielikt 5
pati darbiiba gan bija taada, apmeeram, kaa - te nu es esmu - draaz mani :0 vienaa briidii it kaa likaas, ka vinja pat ieintereseeti meegjina kautko liidzpaardziivot, bet beigaas, tad tomeer taa it kaa labi , bet it kaa arii ne paaraak
nebija pierunaajama uzkaapt augshaa - tikai tradicionaalaa misionaaru poza un no aizmugures. savus Ls 25 atstraadaaja un viss, taa, ka vairaak pie vinjas iet negribaas, jo ir tachu daudz citu skukju
))
te nu veel atsvaidzinaashanai vinjas aktuaalaakas bildiites
zvanijos, shii sakoties tikai visaada veida masaazhu piedaavaajot, LVL 30
stabu 54
Rediģēja lovers
| QUOTE (javis @ Nov 22 2005, 04:27 PM) | ||
kas viņasprāt ir "щедро" ???
"...поделится знаниями..."
izklausaas, ka apmekleetaaju sagaida tikai teoreetiskas apmaaciibas |
man gan par vinju palika pozitiivi iespaidi ![]()
ar kaaju un bikshu gumiju nedabuuju, bet aukstu mineraaluudeni paartraukuma laikaa no ledusskapja gan ![]()
tik tieshaam visai pljaapiiga, beigaas pat atzinaas, ka vinjai neesot vis 23, bet 31 gads
straadaajusi par dejotaaju Portugaalee utt.
un man arii taa spontanitaate un parmeshanaas no vienas lietas pie citas ar tiiri labi patiikas, jo tieshi tas ir tas, ko veelos dabuut par naudu:)
tas ir tikai mans viedoklis, pat apsveru iespeeju apmekleet vinju veelreiz ![]()
super.lv vinjai ir niks henija, tur var redzeet arii seju ![]()
man par vinju ir cits staasts, bet ne tik interesants prieksh shii foruma, jo vienkaarshi bija sanaacis ar vinju sarunaat aklo randinju, shkjiet, ka inbox chataa ![]()
diemzheel nav manaa gaumee, bet savadaak bija visas iespeejas ![]()
oi...
ar shaadu bildi labaak pa Ls 30 panjemt kaadu profesionaali ![]()
Ierakstīts
seksam.lv bija piedaavaajums kaa no paara, shobriid neatceros ar kaadu niku