Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (Harley @ Feb 1 2006, 08:39 AM)
Cik zinu arī ļoļiks drīz vairs nestrādās vai jau nestrādā (teicās ka no 28.janvāra).... brauks uz Vāciju pelnīt lielo žūksni EIRO.... sad.gif

ladyluxaa gan raadaas ar svaigaam bildeem unsure.gif

http://www.ladylux.lv/foto.php?m=foto&lang...dy_id=560&ctr=1

Lesbes!
Ierakstīts

diez ko par Violu neviena komentaara nav smile.gif

man te pasham nesen sanaaca vinju apciemot

patiesiibaa jau sen veeleejos apciemot Valeeriju, kas apspriesta shajaa topikaa

http://www.xtra.lv/forums/index.php?showto...162&hl=valerija

tad nu zvaniiju uz vinjas aktuaalo telefonu - 8851233

bet, kaa izraadaas biju sarunaajis Violu:)

vieta taatad taa pati - Peernavas 6/8 dziivoklis 47

shkjiet, ka peedeejo 3 gadu laikaa tur nekas nav mainiijies

cennjiks - Ls 25, anaalo nepiedaavaaja

auguminjsh vinjai tiiri smuks, forshas, ne paaraaak lielas kruutis, vispaar izskataas apmeeram kaa bildees, varbuut pat vietaam nedaudz labaak. ieveerteeju arii apaksheejaas luupas - izskatijaas tiiri forshas smile.gif

taalaak veerteejot uz gurniem pamaniju taas, ko laikam te sauca par strijaam, tas taa nedaudz sabojaaja iespaidu bet ne paaraak

darbiibaa - tiiri ok, minetinjsh, tad uzprasiijos uz masaazhu, ko vinja piedaavaaja taadu vieglu, bet tas izraadijaas tieshi tas, kas vajadziigs tajaa briidii smile.gif te pat vareetu ielikt 5

pati darbiiba gan bija taada, apmeeram, kaa - te nu es esmu - draaz mani :0 vienaa briidii it kaa likaas, ka vinja pat ieintereseeti meegjina kautko liidzpaardziivot, bet beigaas, tad tomeer taa it kaa labi , bet it kaa arii ne paaraak smile.gif nebija pierunaajama uzkaapt augshaa - tikai tradicionaalaa misionaaru poza un no aizmugures. savus Ls 25 atstraadaaja un viss, taa, ka vairaak pie vinjas iet negribaas, jo ir tachu daudz citu skukju smile.gif))

te nu veel atsvaidzinaashanai vinjas aktuaalaakas bildiites

post-1703-1290283340,24_thumb.jpg

Rudmate
Ierakstīts (rediģēts)

QUOTE (javis @ Nov 22 2005, 04:27 PM)
QUOTE (kazzz @ Nov 22 2005, 02:29 PM)
........ поделится этими знаниями с мужчиной, который щедро их оценит.

huh.gifhuh.gifhuh.gif

kas viņasprāt ir "щедро" ??? huh.gif

cool.gif

"...поделится знаниями..."

izklausaas, ka apmekleetaaju sagaida tikai teoreetiskas apmaaciibas laugh.gif

Rediģēja lovers
Linda Valdemāra iela pie RIMI
Ierakstīts

man gan par vinju palika pozitiivi iespaidi smile.gif

ar kaaju un bikshu gumiju nedabuuju, bet aukstu mineraaluudeni paartraukuma laikaa no ledusskapja gan smile.gif

tik tieshaam visai pljaapiiga, beigaas pat atzinaas, ka vinjai neesot vis 23, bet 31 gads biggrin.gif straadaajusi par dejotaaju Portugaalee utt.

un man arii taa spontanitaate un parmeshanaas no vienas lietas pie citas ar tiiri labi patiikas, jo tieshi tas ir tas, ko veelos dabuut par naudu:)

tas ir tikai mans viedoklis, pat apsveru iespeeju apmekleet vinju veelreiz smile.gif

Leina - 6784466
Ierakstīts

man par vinju ir cits staasts, bet ne tik interesants prieksh shii foruma, jo vienkaarshi bija sanaacis ar vinju sarunaat aklo randinju, shkjiet, ka inbox chataa biggrin.gif

diemzheel nav manaa gaumee, bet savadaak bija visas iespeejas wink.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.