Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (lovers @ Sep 11 2008, 12:52 AM)
seksam.lv bija piedaavaajums kaa no paara, shobriid neatceros ar kaadu niku

un ja nemaldos tad ssii bija vinnas vieniigais labais foto, uz paareejiem izskataas uz gadiem 40...

bet varu arii maldiities

20077736
Ierakstīts

QUOTE (DasIch @ Jun 19 2008, 09:47 AM)
Spokz:
v takom sluchae,mozet pomestish ix zdesj,a tam uz puskaj kazdij sam dlja sebja reshaet?

slinkums, man tas bildes jamekle...

bet zakkis ir reals KROKODILS smile.gif

Shorit no ss.lv, kaut kur redzeta
Ierakstīts (rediģēts)

oi taa veca kaza no valmieras vai ceesim, dzive vinnu neesmu redzejis... bet citas foto kuras vinna agraak lika bija visai pabriesmiigas.. celuliits utt... tad laikam cena bija 25-30 bet parakstiijaas tikai savaa krajaa.. tipo uz riigu nebrauca

Rediģēja spokz
Laila
Ierakstīts

QUOTE (goga @ May 17 2007, 12:38 PM)
9871174
sazvaniju man pacela klausuli kads vecis!
Laila ir pametusi savu arodinu???????????????????????

vinna jau paaris gadus nau sasniedzama...

Elena No Āgenskalna, 29332036
Ierakstīts

esmu vinnu dziivee redzeejis, reaali izskataas 3X briesmiigaak, bet nu par gaumi jau nestriidas....

kaut ko liidziigu var atrast krasta masiivaa, Maskavas 222c tel 26998533 lieli pupi, blonda un neaptverams viduklis, 20ls... par izpildiijumu nezinu, nu nau manaa gaumee....

Shis tas no SS.LV
Ierakstīts

QUOTE (Harrison @ Jul 14 2006, 05:49 PM)
Ugu, prasiiija 300 Ls, tad 35 ls par reizi, tad 30 ls... bet beigaas laikam shamai uzdeva nervi un shii saaka rupji izrunaaties, pasuutiiiju.... 1 maaju taalaaak.

Taa olgami un liene laikam ir viena un taa pati persona, jo tiem mailiem bija viena un taa pati Original IP address.

nau viena un taa pati, esmu par 100%paarliecinaats, vinnas tanii dziivoklii trijataa dziivo, vai divataa!!

Shis tas no SS.LV
Ierakstīts

QUOTE (ReXXX @ Jul 14 2006, 04:46 PM)
Ieksha negaju, ta uz ielas papljapajam un viss. Man nepatik ka parasta mauka telo gandriz nevainigu mad.gif

P.S. Laikam tas bija Stabu 45, starp barona un chaka

es tanii dziivoklii biju ar to kura piedaavaaja masaazzu, ar bija storry par 50ls truukumu iires nomaksai....

Shis tas no SS.LV
Ierakstīts

QUOTE (ReXXX @ Jul 14 2006, 04:33 PM)
QUOTE (spokz @ Jul 14 2006, 04:11 PM)
no   aktiivi sludinaajaas ka meklee aizdevumu 300ls, principaa piekrita sex pa 35ls, vietas nau!!!

nesanaaca tikties, jo nevareejaam saskannot laiku
tel. 28841439
olgami@inbox.lv

Ar shito pat satikos pie vinas majas uz Stabu ielas, gribeja 50Ls, bet es netirgojos, jo pec skata vareja redzet ka nav nekada amatiere. No sakuma teica ka ljoti steidzami vajag samaksat par dzivoklji, pec tam izradijas ka jau divus meneshos ir ta steiga. Koro4e marketinga triks smile.gif Kad pateicu ka laikam nesanaks, jo nezimu ku var dabut vietu, piedavaja savu dzivokli smile.gif

un kaa patika process? ir OK?

P.S. tas dziivoklis nai 1 vai otraa staavaa, ienaakot pa labi ir virtuve? taalaak uzreiz istaba? netaalu no barona ielas?

Shis tas no SS.LV
Ierakstīts

veel viena, sludeklaa tekstu neatceros..

peec izskata diezgan simpaatiska 20gadi, piedaavaaja kaut kaadu super duper masaazzu ar karstu oliivellu, un duumsveceem, vietas nau.. par to gribeeja 25ls, taisa to peldkostiimaa, uz seksu negribeeja piekrist, taapeec arii uz masaazzu neparakstiijos...

P.S. ir aizdoma, ka ssitaa friide ir paziistama ar to ieprieksseejo, ko ieliku!!!

liene 8246608

Vaacieshi draazh muusu meitenes
Ierakstīts

QUOTE (twanger @ May 22 2006, 08:49 PM)
QUOTE (spokz @ May 22 2006, 06:11 PM)
pats redzeeju kaa divas vieteejaas "skaistules"ssnnoreeja divus somu hokeeja fanaatus, gaaja runa par 50ls  biggrin.gif

Varēji pats uzdoties par somu, galu galā, somiski ne tu, ne viņas "ne bū ne bē" tongue.gif

nah? es par vinnaam vairaak par 15ls nemaksaatu.....

Lina 6832091
Ierakstīts

QUOTE (zonda @ Jan 11 2006, 11:40 AM)
wink.gif Ljoti laba doma, ja jau domaa, ka viss labais ir jau aiz muguras, tad jau jaanjem strikjis un jaakaras pie lampas:) tongue.gif

tiessi par to jau gaaja runa.... tikai ne visiem lemts to saprast.... tongue.gif

Lina 6832091
Ierakstīts

QUOTE (Ketija @ Jan 11 2006, 10:18 AM)
QUOTE (spokz @ Jan 10 2006, 09:18 PM)
QUOTE (dude @ Jan 10 2006, 08:59 PM)
Vislabakais sekss par naudu manaa dzivee

dude: nepareizi mislish... labaakais seks par $ Tev veel priekssaa....

Kā gan Tu vari spriest viņa vietā? dry.gif Katram cilvēkam laikam tomēr ir savi kritēriji. Viņam tachu ir sava gaume, Tev, savukārt, sava. Varbūt patiešām Dudem tas ir labākais variants priekš viņa. Nespried par visu no sava skatu punkta! cool.gif

... es dziivoju ar domu, ka labaakais veel ir tikai priekssaa, nevis ar to ka labaakais jau ir bijis....

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.