Par attieksmi teiksim taa, paaraak lielaa sajuusmaa vinja nebija kad ierados. Protams kaa jau tas ierasts, kaa biju nobeidzis taa meitene pazuda virtuvee pie paareejaam koleegeem. Kad biju apgeerbies tad naacaas saukt, lai beidzot laiz mani araa!
Biju pie siis ieskreejis kaadas divas nedeeljas atpakalj. Dziivoklis atrodas uz Peernavas ielaa (10 vai 12) iisti neatceros. Karoce blakus tai maajai kur ir Unibanka.
Dziivoklis 3+ Meitenes pavisam bija 3, bet gaaju pie siis. Cik sapratu tad vinjai ir 22 gadi, kaa vinja man staastiija tad ar so lietu saakusi nodarboties 3 meenesus atpakalj.
Raamis vinjai labs, pakalja stingra, kruutis arii tvirtas nu vienvaard sakot figuura SUPER!!! Seks bija pienemams, protams katram jau tie kriteeriji savaadaaki. Samaksaaju 20 Ls, naudu njem par stundu un jaasamaksaa ieprieksh.
Te nu man jaapiekriit LOVERBOY attieciibaa uz Palomas izskatu. Es protams nemaaku tik dailjruniigi izteikties , bet kad biju pie vinjas (3-4 menesus atpakalj) dziivoklii Katrinas dambii tad iespaidu vinja tiesaam atstaaj kaa meitene no laukiem.
Uz sejas nebija ne kripatinjas no grimma un istabaa vinja ienaaca pussapliisuhaas treninjbiksees. Pirms braucu uz turieni bija doma njemt tiesi Palomu (kaa nekaa vinja vieniigaa piedaavaaja analo sexu no taa dziivoklja), bet ieraudziijis vinju tadaa paskataa tomeer izveeleejos paarbaudiitu variantu Kristiini!!!
Biju pie vinas iegriezies. Skukis kaa skukis, tikai kruutis mazliet nokaraajushaas. Draazhas labi, grozi kaadaa pozaa gribi. Vairaak vai mazaak standart draaziens.
Ierakstīts
Un cik samaksaaji???