Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vanessa (pieredze)
Ierakstīts

Vienam laikam baigā sāpe sirdī saskrējusi, ka šitādu romānu sexer.lv spēj uzrakstīt. smile.gif

_VNIMANIE__PODSTAVA-ZARAZA!_t.27106278=22373812__HOTITE..KOPATSA V PIZDE V PRITONE ??___ZNAITE___CTO ETO PRITON___I MEDICINSKIH GARANTII TAM NET I NE BUDET ! VAM V BLJAD-HATE-PRITONE S GINEKOLOGICESKIM KRESLOM LJUDJAM GOLOVU DURJAT !! = ETO RASSADNIK GONOREI I GEPATITA.!!!

PROSTO NESKOLKO DEVOK CHALAV KOTORIE IMENA MENJAJUT CACHE CEM PODMIVAJUTSJA I OBSLUZIVAJUT KAK NA KONVEERE LJUBOGO DAZE S POMOJKI-LIZBI PLATILI...

I OBOSRANNOGO-PEREPIVSEGO S CESOTKOJ..A PO SUTI KROME GINEKOLOGICESKOGO KRESLA ,DURILOVKI , ZARAZI I RAZVODA ZA VACHI DENGI...-.. TAM NET NICEGO !!!

-29975151=ETO TAZE-VANESA,RISTINA,ROKSANA I MILANA I SANTA -ETA CHALAVA TEPER KRISTINA ( VI NAZOVITE EI IMJA SVOEJ DOCENKI ILI SESTRI ,MAMOCKI ILI LJUBIMOJ DEVUCHKI I ETA SALAVA ZAVTRA BUDET RAZNOSIT ZARAZU POD IMENEM VAM DOROGOGO CELOVECKA..ZAVTRA ONA BUDET PACKAT IMJA VASIH LJUBIMIH..

+VI SPROSITE U ETIH SALAV SPECIALNUJU KNIZKU MEDICINSKOGO OSMOTRA PROSTITUNKI KOTORAJA OBJAZATELNO DOLZNA PRISUTSTVOVAT U ETIH CHALAV SOGLASNO ZAKONA !!!ETO SPECIALNAJA FORMA..-KOTORAJA NAZIVAETSA PASPORTOM PROSTITUTKI , V KOTOROJ DOLZEN BIT PERSONALNIJ KOD,VSE REGISTRIROVANIE ADRESA PROZIVANIJA (CTOBI MOGLI NAJTI, ESLI ONA VAS ZARAZIT ILI OBVORUET..) FOTOGRAFIJA KAK V PASPORTE..FAMILIJA I IMJA -A NE KLICKA..+ GLAVNOE MED.OSMOTR NE REZE RAZA V TRI MESJATSJA VENEROLOG +GINEKOLOG,RAZ V POLGODA PSIHIATRICESKIJ I TUBERKULEZNII DISPANSER-OSMOTR I VSE OSTALNOE.. A U ETOJ ZARAZI KAK OKAZALOS DAZE ELEMENTARNOGO IZ ETOGO NET..

PRIZADUMAITES,CTO TA-KOTORAJA DAET KOPATSA V PIZDE PO LOKOT GRJAZNIMI RUKAMI I DAZE NOGAMI , (VOT GDE TAZ S ZARAZOJ SO SVISTOM PROLETAET),LJUBOMU IZVRASENCU SEBJA POZVOLJAET I BEZ PREZERVATIVA .. ,(NORMALNIJ MUZIK KOVIRJAT PIZDU NA GINEKOLOGICESKOM KRESLE NE STANET..-..DA ESCO ZA ETU ZARAZNUJU HRENJ DENGI PLATIT NE BUDET..)+SEBJA POZVOLJAET I BEZ PREZERVATIVA (tolko lati pokazi ..)-NAVERNJAKA VAS MOZET VAS ZARAZIT GEPATITOM, HLAMIDIJAMI,I KAK MINIMUM TRIHOMONOZOM ILI GONOREEJ I GONOREEJ,A VOZMOZNO SIFILISOM (v tom cisle bitovim..-v pizde pokopalsja..=i domoj zarazu prines..),a esli SPID..I NAVERNJAKA UZE KOE-KOGO UZE ZARAZILA..=A INACE EJ ZACEM KAZDUJU NEDELJU MENJAT IMENA.., E-MAIL..,NOMERA TELEFONOV..CVET VOLOS I PARIKI NA FOTOGRAFIJAH I V ZIZNI...=... PRJACETSJA OT TEH KOGO UZE ZARAZILA...!!!

ZADUMAITES HOTITE KOPAT RUKAMI V ZARAZNOJ HLJUPAUSEJ PIZDE PO LOKOT , BITIM ILI OBOSSANNIM..,KAK POSLEDNII PRIDUROK I PLATIT ZA ETO DENGI?A POTOM PRINOSIT ZARAZU DOMOJ ..

NARUSHAITE SVOE BLAGOPOLUCIE I BLAGORAZUMIE..

http://www.ladylux.eu/foto.php?m=foto&lang...y_id=1068&ctr=1

VOT SSILKA ETOJ ZARAZNOJ BLJADI...

___NO ONA MOZET___ IZMENIT____OPJAT____ IMJA___!!! ,CVET VOLOS,NOMERA TELEFONA,E-MAIL,NO ONA VSEGDA BUDET : BEZ VIEZDA.TERRITORIALJNO-RAJON DOMA MEBELI...

S GINIKOLOGICESKIM KRESLOM, I PREDLAGAT VAM KOPATSJA V SVOEJ PIZDE (kak pridurku)A POTOM SAMOMU DROCIT...====== BEREGITE SEBJA ===SVOE ZDOROVJE === NE POZVOLJAITE IZ SEBJA DELAT IDIOTOM..=== NE ZARAZITES ==

QUOTE (xenon @ Dec 19 2006, 04:23 PM)
Bet gan pedejo divu dienu laika kaut ka nesanak sazvanit vinju un ari parejas turpat stradajoshas damas ne... Bedigi. No otras puses, mozhka manejo numurinju nez kapec ielika melnaja sarakstaa smile.gif

Es kādu nedēļu pirms mēneša mēģināju sazvanīt... tāpat nekas nesanāca. Nospļāvos aizgāju pie citas.

Kellija
Ierakstīts

šodien Kristīne ieslīgusi darbā, tāpēc devos pie Kellijas.

Lokomotīves 62.

Drukns skukjis. Nevarētu teikt, ka resna, augums diezgan tvirts.

Masāža un kontakts Ls 20,-

Anālais 30,-

Stūra vanna - puslīdz O.K.

Tālāk pārsteigums - piepūšama gulta. Nepierasti.

Masāža - nu tā ... ir bijis labāk, ir bijis sliktāk - 4-

Orālais - O.K. 4

Seksiņš - 4- (baigi karsts šodien grūti gan man bija gan viņai).

Par anālo nejautāju.

Starp citu, dušas želeja ir baigi smaržīga, tagad fiksi jāskrien dušā, lai mājās vakarā nebūtu lieki jautājumi ph34r.gifph34r.gifph34r.gif

Kristi 8277707
Ierakstīts

QUOTE (javis @ May 25 2005, 09:42 AM)
--------------------------------------------------------------------------------
15.01.2005
Rolis
tadu pisienu vel nebiju piedzivojis, nedelu pec tam vel staveja.
--------------------------------------------------------------------------------

Nedēļu vēl stāvēja un tad nokrita, jo Dr. Aikāsāp mani informēja, ka man ir triperis. laugh.gif

Diana 6039977 (pie Dailes teātra)
Ierakstīts

QUOTE (su4ka @ Mar 8 2005, 02:39 PM)
QUOTE (javis @ Mar 8 2005, 01:53 PM)
replika (ne par tēmu): 
manuprāt su4kam arī ir līdzīga bilde laugh.gif
sleep.gif

laugh.gif

Bet vinja ir super, slaida, iesauljojusies, ar forshaam/nenoljukushaam kruutiim... Kapeec nav sejas!?

Pastaastiet kaads kautko par seju un ja vinja vel prot smaidiit, tad es naakamnedeelj eju ciemos!

Nu PZC... atkal skukji, nocels biggrin.gif

Kristine
Ierakstīts

QUOTE (su4ka @ Feb 7 2005, 04:00 PM)
QUOTE (Jasirs @ Feb 7 2005, 12:38 PM)
kaa vinja teica: "kaads no foruma noteikti ka zina", liidz ar to sanaak, ka pie vainas ir kads no "muuseejiem"!!

Tu esi aciigs! wink.gif

Su4ka! Tavs darbs?

Hosana
Ierakstīts

QUOTE (kazzz @ Jan 5 2005, 06:46 PM)
QUOTE (valis1134 @ Jan 5 2005, 06:44 PM)
QUOTE (Edgarsrrr @ Jan 5 2005, 05:32 PM)
Fotki vinjai labak un labak! Ko jus par to domajat? Jums patik vai nepatik?
Jautajums visim!

Mēs domājam, ka Tev ir jāiet skolā, it īpaši jāpievēršas latviešu valodas gramatikai un jābeidz nodarboties ar pašreklāmu (vismaz man tā liekas, ka Tu te "pašreklamējies").

naturaala reklaama!!! mans viens ccoms vinnu dziivee ir redzeejis, teica, ka nekas kruts neesot.... bet tas nu taa tiiri subj. viedoklis...

Pie tam Edgarsrrr reklamē tikai vienu kantori - Ilanu, Evelīnu un Anastasiju.

Hosana
Ierakstīts

QUOTE (Edgarsrrr @ Jan 5 2005, 05:32 PM)
Fotki vinjai labak un labak! Ko jus par to domajat? Jums patik vai nepatik?
Jautajums visim!

Mēs domājam, ka Tev ir jāiet skolā, it īpaši jāpievēršas latviešu valodas gramatikai un jābeidz nodarboties ar pašreklāmu (vismaz man tā liekas, ka Tu te "pašreklamējies").

Pieskaries man....
Ierakstīts

QUOTE (Holger @ Dec 7 2004, 12:37 AM)
Bildes ta Dzesika ir jauka un arii daba izksatas labi. Pimro reizi, kad biju viss bija normali. Masaza bija pa pirmo un oralais ar. Varetu pat likt 4+, bet otraja reize aizgaju galigi vilies. Iespejams, ka metene bija sagurisi vai ka... Nelaipna, neruniga un loti pasiiva... Ta vien skita, ka gribeja, lai atrak lasos prom. Detalas neaprasktisu, bet minesu piemeram, ka pec akta, uzreiz pieleca kajas un pazuda no istabas... Vispar ta aplauzos, ka otreiz noteikti vairs nieesu pie sis meicas. Man visamz nespej kratit pat nenormala skaistule - ja attieskme ir sudiga, tad man interse zuud.

Vispar jau tas ir piedzivots, kad sakuma meica ir ok, bet pec tam vinu te saslavee, tad visa Riga saskrien, izdraz un meitenei iestajas apatija un besis ... unsure.gif

Man bija diezgan līdzīgi -

Masāža +- O.K. varētu likt 4

Orālais - 4+

Sekss - kā beidzu, tā šī uzreiz aizlaidās dušā un chau.

Attieksme - 3-

Starp citu, ja krūtis jau tagad ir ļenganas, kas būs pēc pāris gadiem, kad puse Rīgas pāries pāri.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.