| QUOTE (xenon @ Dec 19 2006, 04:23 PM) |
| Bet gan pedejo divu dienu laika kaut ka nesanak sazvanit vinju un ari parejas turpat stradajoshas damas ne... Bedigi. No otras puses, mozhka manejo numurinju nez kapec ielika melnaja sarakstaa |
Es kādu nedēļu pirms mēneša mēģināju sazvanīt... tāpat nekas nesanāca. Nospļāvos aizgāju pie citas.
šodien Kristīne ieslīgusi darbā, tāpēc devos pie Kellijas.
Lokomotīves 62.
Drukns skukjis. Nevarētu teikt, ka resna, augums diezgan tvirts.
Masāža un kontakts Ls 20,-
Anālais 30,-
Stūra vanna - puslīdz O.K.
Tālāk pārsteigums - piepūšama gulta. Nepierasti.
Masāža - nu tā ... ir bijis labāk, ir bijis sliktāk - 4-
Orālais - O.K. 4
Seksiņš - 4- (baigi karsts šodien grūti gan man bija gan viņai).
Par anālo nejautāju.
Starp citu, dušas želeja ir baigi smaržīga, tagad fiksi jāskrien dušā, lai mājās vakarā nebūtu lieki jautājumi ![]()
![]()
![]()
Jā un palikusi par 2 cm garāka un part 4 gadiem jaunāka. ![]()
| QUOTE (javis @ May 25 2005, 09:42 AM) |
| -------------------------------------------------------------------------------- 15.01.2005 Rolis tadu pisienu vel nebiju piedzivojis, nedelu pec tam vel staveja. -------------------------------------------------------------------------------- |
Nedēļu vēl stāvēja un tad nokrita, jo Dr. Aikāsāp mani informēja, ka man ir triperis. ![]()
| QUOTE (su4ka @ Mar 8 2005, 02:39 PM) | ||
Bet vinja ir super, slaida, iesauljojusies, ar forshaam/nenoljukushaam kruutiim... Kapeec nav sejas!?
Pastaastiet kaads kautko par seju un ja vinja vel prot smaidiit, tad es naakamnedeelj eju ciemos!
Nu PZC... atkal skukji, nocels |
| QUOTE (su4ka @ Mar 8 2005, 11:04 AM) |
| Es ar Kristīni esmu izškjīries "okoņchateļno", ar visu no tām izrietošajām sekām... |
Nu un vai bija vērts sākt ... un nocelt vechiem visskaistāko meiteni?
Sasha ielikusi sludinājumu www.gribu.lv.
Vecā dzīve laikam labāk patīk. ![]()
| QUOTE (su4ka @ Feb 7 2005, 04:00 PM) | ||
Tu esi aciigs! Su4ka! Tavs darbs? |
| QUOTE (kazzz @ Jan 5 2005, 06:46 PM) | ||||
|
| QUOTE (Edgarsrrr @ Jan 5 2005, 05:32 PM) |
| Fotki vinjai labak un labak! Ko jus par to domajat? Jums patik vai nepatik? Jautajums visim! |
Mēs domājam, ka Tev ir jāiet skolā, it īpaši jāpievēršas latviešu valodas gramatikai un jābeidz nodarboties ar pašreklāmu (vismaz man tā liekas, ka Tu te "pašreklamējies").
| QUOTE (Holger @ Dec 7 2004, 12:37 AM) |
| Bildes ta Dzesika ir jauka un arii daba izksatas labi. Pimro reizi, kad biju viss bija normali. Masaza bija pa pirmo un oralais ar. Varetu pat likt 4+, bet otraja reize aizgaju galigi vilies. Iespejams, ka metene bija sagurisi vai ka... Nelaipna, neruniga un loti pasiiva... Ta vien skita, ka gribeja, lai atrak lasos prom. Detalas neaprasktisu, bet minesu piemeram, ka pec akta, uzreiz pieleca kajas un pazuda no istabas... Vispar ta aplauzos, ka otreiz noteikti vairs nieesu pie sis meicas. Man visamz nespej kratit pat nenormala skaistule - ja attieskme ir sudiga, tad man interse zuud. Vispar jau tas ir piedzivots, kad sakuma meica ir ok, bet pec tam vinu te saslavee, tad visa Riga saskrien, izdraz un meitenei iestajas apatija un besis ... |
Man bija diezgan līdzīgi -
Masāža +- O.K. varētu likt 4
Orālais - 4+
Sekss - kā beidzu, tā šī uzreiz aizlaidās dušā un chau.
Attieksme - 3-
Starp citu, ja krūtis jau tagad ir ļenganas, kas būs pēc pāris gadiem, kad puse Rīgas pāries pāri.
šitā mazā vēl strādā? Neredz vairs reklamējamies
ona zhe Dace ona she Lolita?
anija no oho.
Ierakstīts
Arvien labâk...
http://www.ladylux.eu/foto.php?m=foto&lang...dy_id=435&ctr=1