Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kristine
Ierakstīts

Kas tie par stulbiem gājieniem, beigās vel pasaka, jā tā bija Baiba. Laikam nevarēja kolēģes dabūt pie samaņas pēc sašņaukšanās. Tīrākais narcisisms + vēl tā fotogrāfiju ievietošana. Sviests.

Kristine
Ierakstīts

Zvanīju uz Kristīnes norādīto telefona nummuru. Sarunāju tikšanos, bet pa telefonu visu laiku atbild citas meitenes, stāstot, ka Kristīne esot vannasistabā, bet satikties var - nekādu problēmu. Ierodos uz tikšanos mani sagaida tumšmataina meitene ar drūmiem rinkjiem zem acīm, kura nu galīgi nav līdzīga meitenei, kuras fotogrāfijas mēs redzam forumā, kura tomēr apgalvo, ka viņa esot Kristīne. Protams atteicos, jo gaidītā deserta vietā man piedāvāja atsildītu zupu. Meitene, kura teica, ka esot Kristīne gan izskatījās pēc Baibas, kura ir ielikusi sludinājumu jaunajā ''Princesē.

Kristine
Ierakstīts

Kristînei aizrâdîjums. Ja klients piezvana un sarunâ tikðanâs laiku pçc 15 minûtçm, tad vajadzçtu kaut vai pacelt telefonu uz zvanu pçc ðîm 15 minûtçm. Es esmu tçrçjis savu laiku - atbraucis, bet attieksme pilnîga ignorçðana. Ja kâds klients ir atbraucis âtrâk var taèu atzvanît un pateikt, ka esi aizòemta.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.