Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Laila
Ierakstīts

Cik atceros viņas pati pirmā bilde ar ko sludinājās bija rātna kundzīte gados, melnā kleitā, izlaistiem matiem un laucinieces seksbumbas smaidiņu un teksts bija tjipa sieviete pēc.... meklē vīrieti..... Kopš tā laika viņas ambīcijas ir afigenna pieaugušas.

QUOTE (kazzz @ Feb 24 2004, 12:58 PM)
QUOTE (Rinodeks @ Feb 24 2004, 11:28 AM)
QUOTE (rigsxx @ Feb 23 2004, 11:53 AM)
saaku neiebraukt vai ieprieksh piemineetaa Nata ir taa pati Simona vai Dzeina kura ir bildees??????????????? blink.gif

Manis postētajā bildē ir Nata (tā vismaz viņu sauca tolaik, kad reklamējās)

cik te naivi cilveeki apgrozaas, beibuks iegaadaajaas triis mobiilos saliek vaardus Masha, Dasha, Ksjusha ar triis dazaadaam bildeem : un vesels barinnss vientiessu tic ka taas ir triis dazzaadas metenes... mee reec smile.gif

Tavs rēc ne pa tēmu. Nemēģinu nevienam iestāstīt, ka viņas īstais vārc ir Nata. Saku tikai faktu, ka tolaik viņa sevi tā sauca.

Ja kādu interesē rētainās Olgas un Elenas seja
Ierakstīts

Pilnîgâ bezsakarâ Doskas boardâ ir parâdîjusies kâda vairâk nekâ gadu veca nekur neredzçta bilde, kur Olgai (patreiz figurç ar Nr 6126126) un Elenai (neesmu piefiksçjis ar kaadu numuru viòa skaitâs, bet domâju, ka ar to paðu)

Pazît meièas var pçc drçbçm - daudz bilþu pa netu ir vazâtas.

Pârsteigums ir tas, ka Elenai galu galâ feiss ir piecdesmit reizes simpâtiskâks nekâ Olgai, par kuras figûru visi jûsmo.

P.S. Òemot vçrâ bildç radzamo uzskatu, ka tam bija jâbût atseviðíam topikam un nevis kâ 20.-30. postam kâdâ sen aizmirstâ un piefleimotâ topikâ.

post-1935-1290283236,35_thumb.jpg

vareetu buut svaiga
Ierakstīts

pagāja pāris mēneši, kamēr sapratu, ka kaut kas nav kārtībā un ka neesmu vienkārši pa ziemu savu draudziņu apsaldējis.

Bez tam aizmirsu piebilst, ka ne jau pati slimība ir tā trakā - zāles ar kurām to ārstē, vot tās ir tās, kas dzīvības sulu bendē (ļoti stipras antibiotikas). Vienām pie blakus efektiem bija rakstīc - experimenti uz suņiem ir pierādījuši, ka zīdaiņiem viena tablete var būt letāla. :-) Labi domājiet pirms lietot tādas. Labāk vispirms aiziet pie vēl kāda ārsta. Esmu pārliecināts, ka ARS vecis būtu piemeklējis sakarīgākas, jo kad padzirdēja pie kā es esmu ārstējies un kādas zāles dzēris, gandrīz uzsprāga. Teksts bija - "Njā ir daži kas sevi uzskata par urologiem.....".

vareetu buut svaiga
Ierakstīts

QUOTE (slim19 @ Jan 16 2004, 06:48 PM)
Hlamiidijas ? luudzu kads pastaastiet man kas tas pa sviestu?!

Zaraza nav no patīkamākajām. Galvenais pēc tam var palikt sekas. Dabūju tos sūdus pirms 4 gadiem, izārstējos. A sekas palika. Vēl tagad ik pa laikam ka sakjer sūrā sāpe aiz vienas vietas, vismaz pus stundu pa gultu jāvārtās. Biju pie viena no Latvijas sūrākajiem dakteriem šajā jomā. Saņēmu atbildi, ka tur neko nevarot padarīt. Sākumā draudēja par to ka pāris gadu laikā varu palikt bez izredzēm uz sīkajiem. Tik traki gan nav (man ir forsha meita biggrin.gif ), bet kvalitāte manai dzīvības sulai ir aptuveni 2% robežās.

P.S. nemaz pie ielenēm nav jāiet lai šito zarazu dabūtu. Es to dabūju no ļoti labi pazīstamas meitenes, kura pati nemaz nezināja kas šai ir.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.