Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (andy4 @ Apr 16 2007, 04:45 AM)
Mosh Tev ir iistaa bilde ?
Un aptuveni kura gada razzojums tad abas?
Vai biji pie shiim peec shii posta, vai jau senaak, tjip pa telefonu prasiiji vai bildes ir iistaas? Mosh tas vinnu izfriikoja manaa gadiijumaa... ? biggrin.gif

Es biju peec tava posta smile.gif,razhojums vareetu buut 86,ja pareizi atceros,pa telefonu neprasiiju vai bilde iista smile.gif

Un bildes vinju iistaas ar nav...taakaa naaksies pasham vien aizchaapot,un apskatiit =]

Iveta, 28229831
Ierakstīts

QUOTE (boa @ Apr 1 2007, 08:20 PM)
Andy,šajā gadījumā tur nav paresna lauku meitene,bet sīks nopuņkjojies skukjītis! Var jau būt,ka kaut kur par 25 LVL var izraut interesantu skukjīti, bet ja internetā redzi ar silikonu uzpildītu beibi dārgos apartamentos, tad par "pamosties". Tās kategorijas beibes strādā no 100LVL stundā vai arī ārzemēs...smile.gif ļoti skaistas meitenes strādā masāžas salonā "Bella Donna", bet diemž''el tikai "masāžas... dry.gif

Tur pat divi skukjiishi, un man liekas ok smile.gif pie kuras es esmu bijis,attieksme ok,sex ar ok,bilde te protams nav iekshaa iistaa,taa kaa meitene no riigas,bet ja kaadam intresee apraxsts,175 augumaa apmeeram,diez vai vairaak pa 55kg ir,smalka,kruutis atbilstoshas smalkumam smile.gif

P.S tie kas maaciijushies pie 23 troljika galapunkta purvciemaa,gan sapratiis par kuru skolu iet runa,ja negrib paarsteigumu pazinjas formaa iesaku neiet,lai nesanaak apmuulst,kaa atgadiijaas man.

Milena
Ierakstīts

QUOTE (Neziniitis @ Feb 15 2007, 04:08 PM)
Shodien meigjinaaju nokljuut pie shiis buutnes,sazvaniiju,sarunaaju cikos,viss tik taali bija labi,liidz nokljuvu liidz vietai kas ir briiviibas 162/2,taa kaa purvciemaa vairs neatrodas,bet lielaakais shoks bija kad man atveera durvis,skukjis kas straadaaja pie skvosha halles purchikaa,krokidills kaa piemineeju smile.gif))) negribeedams atkaartot pagaasho reizi tur nevar pieskaarties u.t.t pateicu ataa.
Linku tam topikam iemetiishu peec tam.
Milena
Ierakstīts

Shodien meigjinaaju nokljuut pie shiis buutnes,sazvaniiju,sarunaaju cikos,viss tik taali bija labi,liidz nokljuvu liidz vietai kas ir briiviibas 162/2,taa kaa purvciemaa vairs neatrodas,bet lielaakais shoks bija kad man atveera durvis,skukjis kas straadaaja pie skvosha halles purchikaa,krokidills kaa piemineeju smile.gif))) negribeedams atkaartot pagaasho reizi tur nevar pieskaarties u.t.t pateicu ataa.

Linku tam topikam iemetiishu peec tam.

Jana
Ierakstīts

Tagad janu var dabuut tikai par viesniicas izmaksaashanu,un kam ir veelme braukt uz j-pili.

Ja kaadam vairaak intresee tad vinjas mails extazy20@inbox.lv,ik pa laikam shii iemet sludinaajumu gribu.lv.

Pats neesu sanjeemies un aizripinaajies liidz turienei,kaut kaa tas gabals iipashi pievilciigs neliekas.

Kad shii straadaaja veel uz briiviibas ielas,atminjas veel joprojaam palikushas patiikamas.

Juliana
Ierakstīts

QUOTE (xenon @ Dec 29 2006, 12:07 AM)
E-e-e, ar tam damitem pie skvosha halles man ari bija shada tada pieredze. Sazvanijos sakara ar vienu jaunu sludinajumu, kursh tagad vairs nekur neparadas, tapec nevaru ne bildes ielikt, neko... Nu bet lieta tada, ka skatos - kaut kas jauns nozaree, ir jaiet smile.gif

Tatad sazvanos, atnacu... Oppa! Durvis ari atver ne ta, kas uz bildem, bet cita, un nu galigi garam vinja bija izskata zinjaa... Saka kaut ko lechit par to, ka ta ista esot aiznjemta, tulit atbrivosies, bet pagaidam es varetu palikt un pagaidit vinjas klatbutne, blah-blah-blah.

Rezultata aizgaju vilies, talak par koridoru nebiju, uzskatu ka shie sistematiski krapj, t.i. lieto feikus. Divaini, ka Nezinitim tik ljoti paveicas un ta aizvietotaja gadijas ok. Ar ko ari apsveicu, bet nu nevienam neieteiktu eksperimentet smile.gif

Biju veelreeiz iegriezies shajaa iestaadee 5dienas vakaraa smile.gif,sazvaniijos sarunaaju blondiini smile.gif,izbriins bija tad kad atveeru durvis ruk-ruk ar peedaam atstaataam uz sejas ,ka tas shnjukus kaadreiz bijis lauzsts,pie tams blondas matu kraasas vietaa bija brunete,pirmais jautaajums ko uzdevu kur blondiine,shii atcirta atpakalj,vai tad es neesu blonda,pirmaa doma kas ieshaavaas praataa mok doties prom,chau un ataa vietaa izleemu ka palikshu,jo maz laika bija ko citu mekleet vietaa smile.gif,bez taa ka vinja bija drausmiiga paskata,sex xuijnja bez nekaadas iedvesmas no meitenes puses,un tad shitie pigori,kas shausmiigi tracina tur nedriikst skaarties,taa nee u.t.t

Vopshim shitajaa reizee biju smagi viilies.

Juliana
Ierakstīts

QUOTE (xenon @ Dec 18 2006, 11:18 AM)
Vai pie shis kads ir bijis? Atsauksmes?

Krūtis 2
Vecums 20
Augums 176
Svars 53
Telefons 29985759

PAKALPOJUMI: Masāža,Klasiskais,Orālais
ATRAšANāS VIETA: Centrs

http://www.intimmeitene.lv/big.php?id=731

LadyLuxaa nav.

Ir bijis gan smile.gif

Bildee redzamaa smile.gif durvis man neatveera,bet nu skukjim kas to izdariija nebija ne vaines,kaadu nu kuram katram gaume,dziivoklis idealjniks,tik dusha mazliet sabojaata,kaads buus ar savu leilo kjepu sabojaajis to paarsleedzamo no kraana uz dushu,attieksme ok,un par sexu runaajot nu meitene ljoti puulas lai tik buutu labi,atrodas purvciemaa pie taas skvosha halles,jaunaas maajas necik sen uzceltaas.

Pa mobiljniku arii atbileeja krieviski,bet nu patiesiibaa ir latviete.

Mazliet laikam piespeelee lai kaads pazinja neietraapas smile.gif

realnoje lezbi
Ierakstīts

Nju pie taas diaanas esmu bijis .. bet diezgan sen atpakall..pirms kaadiem 2iem vai 3jiem meeneshiem .... bildee iistenibaa izskataas labaak nekaa dziivee .... ne iipashi patika grumbas uz veederu...kaa arii nepaaraak runiiga...ja neklluudos vinja teica ka vinjai 27 laikam ir... nu nekas iipash...citas ir vairaak atminjaa iekritushas....

Kristine
Ierakstīts

Hmm nu baigi liidziigaa vinja maneejai chiksei,veel jo vairaak kad kruutis atkailinaatas ieraudziiju vinjai,...tik piirsings nav.....tas kristiinei smuki izskataas....bet pie vinjas diez vai ieshu....tas deell taas liidziibas smile.gif .. kautkaa paaraak labi nejustos smile.gif

Jana
Ierakstīts

Biju vakar aizshaavis pie shiis janas...nju apaalliiga vinja galiigi nav...driizaak kalsna...shitaa bija viena no taam reizeem ka aizgaaju prom apmierinats,nevis ar domu nebija veerts...vieniigi dziivoklis taads vees...tie kas saliigi neiesaku....veerteet peec punktiem vinju neveereteeshu..jo neesu nekaad baigais specs...bet kaa jau teicu patika..

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.