| QUOTE (boa @ Apr 1 2007, 08:20 PM) |
| Andy,šajā gadījumā tur nav paresna lauku meitene,bet sīks nopuņkjojies skukjītis! Var jau būt,ka kaut kur par 25 LVL var izraut interesantu skukjīti, bet ja internetā redzi ar silikonu uzpildītu beibi dārgos apartamentos, tad par "pamosties". Tās kategorijas beibes strādā no 100LVL stundā vai arī ārzemēs... |
Tur pat divi skukjiishi, un man liekas ok
pie kuras es esmu bijis,attieksme ok,sex ar ok,bilde te protams nav iekshaa iistaa,taa kaa meitene no riigas,bet ja kaadam intresee apraxsts,175 augumaa apmeeram,diez vai vairaak pa 55kg ir,smalka,kruutis atbilstoshas smalkumam ![]()
P.S tie kas maaciijushies pie 23 troljika galapunkta purvciemaa,gan sapratiis par kuru skolu iet runa,ja negrib paarsteigumu pazinjas formaa iesaku neiet,lai nesanaak apmuulst,kaa atgadiijaas man.
| QUOTE (Neziniitis @ Feb 15 2007, 04:08 PM) |
| Shodien meigjinaaju nokljuut pie shiis buutnes,sazvaniiju,sarunaaju cikos,viss tik taali bija labi,liidz nokljuvu liidz vietai kas ir briiviibas 162/2,taa kaa purvciemaa vairs neatrodas,bet lielaakais shoks bija kad man atveera durvis,skukjis kas straadaaja pie skvosha halles purchikaa,krokidills kaa piemineeju Linku tam topikam iemetiishu peec tam. |
Shodien meigjinaaju nokljuut pie shiis buutnes,sazvaniiju,sarunaaju cikos,viss tik taali bija labi,liidz nokljuvu liidz vietai kas ir briiviibas 162/2,taa kaa purvciemaa vairs neatrodas,bet lielaakais shoks bija kad man atveera durvis,skukjis kas straadaaja pie skvosha halles purchikaa,krokidills kaa piemineeju
))) negribeedams atkaartot pagaasho reizi tur nevar pieskaarties u.t.t pateicu ataa.
Linku tam topikam iemetiishu peec tam.
Tagad janu var dabuut tikai par viesniicas izmaksaashanu,un kam ir veelme braukt uz j-pili.
Ja kaadam vairaak intresee tad vinjas mails extazy20@inbox.lv,ik pa laikam shii iemet sludinaajumu gribu.lv.
Pats neesu sanjeemies un aizripinaajies liidz turienei,kaut kaa tas gabals iipashi pievilciigs neliekas.
Kad shii straadaaja veel uz briiviibas ielas,atminjas veel joprojaam palikushas patiikamas.
| QUOTE (xenon @ Dec 29 2006, 12:07 AM) |
| E-e-e, ar tam damitem pie skvosha halles man ari bija shada tada pieredze. Sazvanijos sakara ar vienu jaunu sludinajumu, kursh tagad vairs nekur neparadas, tapec nevaru ne bildes ielikt, neko... Nu bet lieta tada, ka skatos - kaut kas jauns nozaree, ir jaiet Tatad sazvanos, atnacu... Oppa! Durvis ari atver ne ta, kas uz bildem, bet cita, un nu galigi garam vinja bija izskata zinjaa... Saka kaut ko lechit par to, ka ta ista esot aiznjemta, tulit atbrivosies, bet pagaidam es varetu palikt un pagaidit vinjas klatbutne, blah-blah-blah. Rezultata aizgaju vilies, talak par koridoru nebiju, uzskatu ka shie sistematiski krapj, t.i. lieto feikus. Divaini, ka Nezinitim tik ljoti paveicas un ta aizvietotaja gadijas ok. Ar ko ari apsveicu, bet nu nevienam neieteiktu eksperimentet |
Biju veelreeiz iegriezies shajaa iestaadee 5dienas vakaraa
,sazvaniijos sarunaaju blondiini
,izbriins bija tad kad atveeru durvis ruk-ruk ar peedaam atstaataam uz sejas ,ka tas shnjukus kaadreiz bijis lauzsts,pie tams blondas matu kraasas vietaa bija brunete,pirmais jautaajums ko uzdevu kur blondiine,shii atcirta atpakalj,vai tad es neesu blonda,pirmaa doma kas ieshaavaas praataa mok doties prom,chau un ataa vietaa izleemu ka palikshu,jo maz laika bija ko citu mekleet vietaa
,bez taa ka vinja bija drausmiiga paskata,sex xuijnja bez nekaadas iedvesmas no meitenes puses,un tad shitie pigori,kas shausmiigi tracina tur nedriikst skaarties,taa nee u.t.t
Vopshim shitajaa reizee biju smagi viilies.
| QUOTE (xenon @ Dec 18 2006, 11:18 AM) |
| Vai pie shis kads ir bijis? Atsauksmes? Krūtis 2 Vecums 20 Augums 176 Svars 53 Telefons 29985759 PAKALPOJUMI: Masāža,Klasiskais,Orālais ATRAšANāS VIETA: Centrs http://www.intimmeitene.lv/big.php?id=731 LadyLuxaa nav. |
Ir bijis gan ![]()
Bildee redzamaa
durvis man neatveera,bet nu skukjim kas to izdariija nebija ne vaines,kaadu nu kuram katram gaume,dziivoklis idealjniks,tik dusha mazliet sabojaata,kaads buus ar savu leilo kjepu sabojaajis to paarsleedzamo no kraana uz dushu,attieksme ok,un par sexu runaajot nu meitene ljoti puulas lai tik buutu labi,atrodas purvciemaa pie taas skvosha halles,jaunaas maajas necik sen uzceltaas.
Pa mobiljniku arii atbileeja krieviski,bet nu patiesiibaa ir latviete.
Mazliet laikam piespeelee lai kaads pazinja neietraapas ![]()
Reku veel labaak ... gandriiz pa briivu adodaas
... .vai varbuut cenjiki kriitas ![]()
http://www.ladylux.lv/foto.php?m=foto&lang...dy_id=454&ctr=1
Ja nu maitenei tanii dienaa bija izsitumi uzmetushies uz kjermeni taisni ka foto sesija ![]()
Nju pie taas diaanas esmu bijis .. bet diezgan sen atpakall..pirms kaadiem 2iem vai 3jiem meeneshiem .... bildee iistenibaa izskataas labaak nekaa dziivee .... ne iipashi patika grumbas uz veederu...kaa arii nepaaraak runiiga...ja neklluudos vinja teica ka vinjai 27 laikam ir... nu nekas iipash...citas ir vairaak atminjaa iekritushas....
patieshaam tiiri taa neko
.. kaadam ir infa vairaak pa shiim divaam?
Var ja kaartiigi ieskataas un auskari arii tie pashi..
Klludijos par gadinjiem ... bet reku tai peedeejaa bildee ir shii meitene... http://www.face.lv/userinfo.php?id=11345 ... to arii var redzeet peec roku spraadzeem ... ![]()
Tas draugs vinnai peec tam nogrieziis veel pa iistam galvu ![]()
![]()
Taa peedeeja bilde ir vienai chiksei no j-pils... un vinnai 17 gadinji ja neklluudos...diez vai vinna ar to nodarbojas...kaut kur 118 chataa shii ar seedeeja ![]()
Hmm nu baigi liidziigaa vinja maneejai chiksei,veel jo vairaak kad kruutis atkailinaatas ieraudziiju vinjai,...tik piirsings nav.....tas kristiinei smuki izskataas....bet pie vinjas diez vai ieshu....tas deell taas liidziibas
.. kautkaa paaraak labi nejustos ![]()
Tanii pashaa dziivoklii pie janas .... vinna tik laikam no riitiem ir....
...var sazvaniit arii uz danas nr....jo abas nav laikam vienaa laikaa tur uz vietas..un tad viena atbild uz abiem nr
...
Man biku domas atshchiras...biju pirms 2 dienaam...moshka nogurusi bija vai kaa...nu meitenei vnk nebija ne atieksme pareizaa...ne arii iedvesma vispaar kaut ko dariit...viena no suudiigaakajaam reizeem .. ![]()
es bez valdi iztiktu ![]()
Biju vakar aizshaavis pie shiis janas...nju apaalliiga vinja galiigi nav...driizaak kalsna...shitaa bija viena no taam reizeem ka aizgaaju prom apmierinats,nevis ar domu nebija veerts...vieniigi dziivoklis taads vees...tie kas saliigi neiesaku....veerteet peec punktiem vinju neveereteeshu..jo neesu nekaad baigais specs...bet kaa jau teicu patika..
Sazvaniiju..teica ka vairs nestraadaa...varbuut kaads moshka var meigginaat ar vinju sarunaat,ja nu galiigi nav atmetusi tai lietai ar roku ![]()
Nja 30 biku pa daudz.. a kur ta shii shancee?
Saakumaa nevareeju saprast kur galva palikusi...bet ka ilgaak skatiijos tad ieveeroju...smukas ju taas fochenes ![]()
Johaidii blakus maajaa buus laikam jaapiekaapj..
Nu shai laurai pie kuras es biju bija gari mati
...
Ierakstīts
Un aptuveni kura gada razzojums tad abas?
Vai biji pie shiim peec shii posta, vai jau senaak, tjip pa telefonu prasiiji vai bildes ir iistaas? Mosh tas vinnu izfriikoja manaa gadiijumaa... ?
Es biju peec tava posta
,razhojums vareetu buut 86,ja pareizi atceros,pa telefonu neprasiiju vai bilde iista 
Un bildes vinju iistaas ar nav...taakaa naaksies pasham vien aizchaapot,un apskatiit =]