Man gan liekas, ka cenas neaug. Ja TāS parastās maksā 25-35 Ls, tad šitādas kā Dana 70. Jo glītāka prece, jo lielāka cena. Tikai tas nebūt nenozīmē, ka tās pa 70 Ls ir labākas vai ilgāks gaarantijas laiks.
šodien nolēmu apciemot šo beigto zakji vai kā savādāk varētu nodēvēt...
Zvanu ...paceļ simpātiska smalka balss un saka ka atrododas Purvciemā. Mārcienas ielā 2 - 54 dzīvoklī.
Cena 20LVL
Meklēju ilgi, bet atradu. Zvanu pie durvīm, tās atver tāda gados 40 sieviete nu tāda pabāla izskata. Nu labi...no attāluma uzreiz nepateiksi. Iegāju iekšā kur mani uzreiz ievelk izstabā, pēc kurām ātri aiztaisa durvis. Labi kad man iezvanijās telefons...runājot pa telefonu pie viena apskatīju viņu no galvas līdz kājām un sapratu, ka man te nav ko darīt, jo dabūt kādu sērgu te problēmu nav.
Uz gultas sēdēja šī dāmīte, bālgana kā līkjis un kaut ko pie sevis vervelēja. Kājās bija pusgaras zekju bikses, un izskats arī nekāds. Tas lika domāt, ka nekāda mazgāšanās arī nebūs. Pats dzīvoklis bija šausmīgs, dīvāns arī izskatijās tāds nolietos, kuram jau sen nav atsperes.
Redzēju, ka viņa tāda nogurusi tāpēc es viņai pajautāju - vai viss OK un kāpēc viņa izskatās tāda dīvaina, tachu konkrētu atbildi nesaņēmu.
Tad teicu, ka lai piedod man, tachu šodien nekas nesanāks, jo nu nav man tāda noskaņojuma. Tad sekoja izeiciens "TAD VāCIES āRā, āTRI!!!!".
Tas man nebija pieņemams un es pateicu, ka tāda attieksme pret jebkuru cilvēku ir amorāla un izgāju ārā. Pateicu, lai vismaz normālā tonī to pasaka, nevis ar rupjībām, bet sapratu, ka no mana teiktā nekāda jēga nebija!
Biju laimīgs, ka tiku laukā nesakjerdams kādu sērgu!
Pukntu ziņā es nekomentēšu, jo tur pat ar policiju mani neviens neaizvilks!!
Ierakstīts
Vechi...
Rindā stāties!!!!! Pa vienam skaitīties!