Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (spokz @ May 30 2005, 03:42 PM)
zklaide > Sekss kontakti > Cits > Sludinājuma teksts

У меня есть такие штучки. И не только такие.Приезжайте попробовать. ph34r.gif

Liidzshineejaas reklaamas ir shtruts saliidzinot ar sho:

*********************TRAKAS DIENAS!!!!!!*******************

****AKCIJA!!!!**** TIKAI LS 19,99!!!****Līdz svētdienai!****Nenokavē!!!!****

Vislabākie piedāvājumi no vislabākas seksa pakalpojumu sniedzējas Latvijā!!!!

Maiga ***anālā vibro-masāžiņa*** vienlacīgi ar juteklisko minetiņu.

*****Unikālās MINETA tehnikas - "Tauriņa spārni"...."Hoover fellatis","Sherly Themple"...

***Jauka relaksējoša un erotiska masāžiņa ar mēlīti un maigām rociņām,vibrātoriņiem un maiga darbošanos ar Jūsu dupsīti.

*** Jūsu intīmvietiņu erotiskā skūšana.

smile.gif)

P.S. reizi pirms gada pameeginaaju. Brrr...

Stella
Ierakstīts

QUOTE (fuckster @ Dec 18 2006, 04:18 PM)
Feiks vai arī bildes baigi apstrādātas! Seja ir līdzīga, bet augums sūdīgs, ar kārtīgu celulīta slāni. Estētiem tu nav ko meklēt. Attieksme: 2. Neiesaku!

Pag - kur tad uz shitaa kaarnuma veel celuliits vareetu buut ? smile.gifsmile.gif

Linda
Ierakstīts

Netradicionaalaa vietaa - postit.lv atrasts

Uzaicinâðu ciemos,un pavadîsim jauki laiku kopâ divatâ.ja vien neesi skops,un ja arî Tev patîk sex.esmu mîïa,simpâtiska,un protu sagâdât Tev prieku.

letsdothethings@one.lv

Sarakstee - dikti neruniiga smile.gif atsuutiita bilde & telefons

Nu tad piezvani man 26856524. Linda

Formas izskataas man tiikamas. Bet pirms meeginu - varbuut ir pieredze kaadam?

post-2002-1290283347,57_thumb.jpg

Liana, 2363840
Ierakstīts

QUOTE (ReXXX @ Aug 28 2006, 01:22 PM)
Tagad uz sho pashu telefonu strada ari meitene varda KIRA ( teica ka istais ), laba, stipra masazha + viss parejais pec nokluseshanas rolleyes.gif Cena 20Ls/stunda. ap 30 gadiem, slaida, krutis 2-3.

Tā man liekas ir šī :

http://www.ladylux.lv/foto.php?m=foto&lang...dy_id=917&ctr=1

Te gan kā Ilze, bet tan jau nav nozīmes ... smile.gif

Savulaik zvanot tika piedāvāta Liānas vietā.

Jauka miļa meitene sniegs neatkārtojamu baudu
Ierakstīts

QUOTE (goga @ Oct 17 2005, 03:04 PM)
Sendijas vairāk purvciemā nav,un vispār sakās esam beigusi pašlaik šo nodarbi.

Tā. Sendija (kā jau te pieminēja) ir atpakaļ biznesā smile.gif. Patlaban praktizē Purvciemā, Ilūkstes ielā. Un kā sapratu - dzīvoklis tiešām kopā ar Leinu.

Pa pašu Sendiju - tikai apstiprinājās iepriekš teiktais - augums OK, seja - nu tā... Masēt - tiešām neprot (kaut mēģina) wink.gif. Izskatās, ka pats process pašai patīk smile.gif Bet - otru reiz iet - nav vērts.

Lina 6832091
Ierakstīts

QUOTE (Rednex @ May 31 2006, 06:34 PM)
QUOTE (Sukinens @ Feb 10 2006, 08:01 PM)
Labākais kas šobrīd atrodams pilsētā, kad apnikušas "bērnudārza profesionāles". Zina kas jādara un neuzskata sevi par galveno procesā.

"...Zina kas jādara un neuzskata sevi par galveno procesā..." - tieši šī apvienojuma, kurš dabā gadās gana reti sastopams, man arī šī lēdija patīk. Ja krīt uz nerviem palielāka riepa - noliec šo 'rakom', & viss ir kulē. cool.gif

Man liekas, ka no šeit apspriestajām dāmām (protams - no tām, kuras ir iznācis apmeklēt...) ar līdzīgu attiexmi vēl var izcelt tikai Solvitu & Sendiju.

Pārējām ir vai nu princešu sindroms ("es te esmu skaistule-ņedatroga, tev jābūt laimīgam uz mani vispār skatīties, kur nu vēl pieskārties") vai ilgadīgas sievas attiexme ("man te galva (roka, kāja, pež@#%$a, dirs@#$a) sāp, bet ja nu tev ikurāt gribas, tad davai ātri mani izdrāz & pisie@#$%s dirs@#$t"). Ir vēl pasuga, kura vispār nav komunicējama, kura laikam pati īsti nesaprot, kas apkārt notiek, bet tās gadās reti, & tās neaiztixim... wink.gif

īsi - Lina ir Ok "tiem, kam pāri 30", kas nav suņi & nemetas uz kauliem. tongue.gif

Tu šito Sendiju domā ?

http://www.xtra.lv/forums/index.php?showto...2752&hl=sendija

Vaacieshi draazh muusu meitenes
Ierakstīts

QUOTE (twanger @ May 22 2006, 08:49 PM)
QUOTE (spokz @ May 22 2006, 06:11 PM)
pats redzeeju kaa divas vieteejaas "skaistules"ssnnoreeja divus somu hokeeja fanaatus, gaaja runa par 50ls  biggrin.gif

Varēji pats uzdoties par somu, galu galā, somiski ne tu, ne viņas "ne bū ne bē" tongue.gif

Tu ar tāds dīvains... ļoti patīk par to pašu VAIRāK naudas izdot ? smile.gif

alena18
Ierakstīts

QUOTE (zonda @ May 16 2006, 10:52 AM)
Nepatiik aprunaat cilveekus, bet shitaa izskataas reaali ar kaut ko slima, paaraak baala un kaarna, izskataas peec narkomaanes...

Pie tam - tas balums un kaarnums paraadiijies tieshi shajas pedeejas bildees...

Liana, 2363840
Ierakstīts

Laikam visi kļuvuši tikumīgi. Un nestaigā pie TāDāM meitenēm smile.gif

Bet - man sagribējās. Kādu diženu Mature. Un atradu LL.

Liana Tālrunis: 2363840 Rīga - Purvciems

Vecums 34

Augums 168

Svars 76

Krūtis 4

Atrast - diezgan problemātiski.. Purvciemā, Zeltiņu ielā. Dzīvoklis - lielisks. Pati - pilnībā atbilstoša bildei.

Process - ideāls darba dienas beigās. Lēna, maiga, relaksējoša masāža. Ar tālāku pāreju tādā pašā minetiņā un sexiņā. Relaksējoši... Man - patika

post-2002-1290283341,18_thumb.jpg

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.