| QUOTE (xenon @ Dec 23 2006, 12:00 AM) |
| Nesaprotu gan par ko shads te satraukums... Nekas tur uz bildem ipashi dizhs nava un uz $5k pat par nakti nevelk, nerunajot par fotosesiju... Patiesiba par Ls 100 / st. var bez problemam dabut vismaz vienu ka minimums ne sliktaku, to es zinu no pasha pieredzes... Gan jau ta damite reklamaas nebija redzeta, bet mani tas ipashi neuztrauc My point is ka nav tikai viens variants - t.i. "pa ljubvi", ir ari citi. Tai vienai ko pazistu vienk. patik justies perkamai, tada luk divaina perversija :] A es ari nesudzos |
Xenon, vai vari iedot tās meichas koorinates kurai cena ir 100Ls/st. un kura ka tu saki izskatās ne sliktak ka sī blondīne?
Ja ta ir reala, tad es jau skrienuuuu.......
| QUOTE (kazzz @ Feb 25 2004, 11:36 PM) | ||
kas tad tev tur bija par sarunaam: cik es esmu apmekleejis vietas kur ir daudz meitennu, taas pat paaraak paarspiileeti muka projaam, un nekaadaas sarunaas neielaidaas......
Kazzz, vai tu tik atbaidinosi izskaties ka no tevim muk? |
protams ka tikai maigi..Sasha, tu neiebilstu? ![]()
Mani Sashas rosibas loti uzjautrina ![]()
Sadists neesmu, bet gribas vinai maigi pa dubsiti sadot ![]()
Tadu prikolu vel neesmu redzejis
Skataties, otraja bilde var redzet ka vina pirms fotorgafeshanas bija solarija, un nenonema kediti ar krustinu ![]()
Tagad Kamilla, pirms tam Zanetta. Esmu sastapis so. Neka tur laba nav. Seja ir vertejama ta pat ka figura ![]()
Pie tam ir iedomiga, augstas domas par sevi. Teica ka var ta drazties, ka klientam pietiks ar 15 minutem...Maksat par vinu naudu man nebija velmes
| QUOTE (rigsxx @ Feb 20 2004, 04:52 PM) |
| Mr.Org.....Tnx....izglaabi no rakshanas darbiem. Bet vai abas ir viena un taa pati? |
Man liekas ka ja, bet parliecinats neesmu. Te ir vel vinas foto ar infu: http://www.intimmeitene.lv/meitene.php?l=l...lv&id=35&pic=30
| QUOTE (DDrum @ Feb 20 2004, 03:04 PM) |
| Ja kaadam tieshaam gribas kompaktklasi, tad taa ir viskompaktaakaa kaadu esmu redzeejis. |
DDrum, vai Simonu ar vinas 152 cm un 47 kg esi redzejis? ![]()
| QUOTE (damian31 @ Feb 20 2004, 05:02 PM) |
| Paklau man tas bildes neveras valja ir vel kadas??? |
Nevienam taas neveras vala. Skaties Bad Boy komentu
Pladies andy4 par sikaku informaciju! Es esmu redzejis to Karinu, pec sejas simpatiska, bet pec fotografijam liekas ka pupi ir loti mazi. Un vel- man gan likas ka ar dzivokli Klusaja iela ir viss OK.
andy4, vareju jau ko vairak pastastit par to jauno, vai par Karinu.Skatoties kuru no vinam esi nemis
Ja, ta ari ir Simona, bet cita.
Nesaprotu kamdel shai vel reklameties zhurnala ja vinai ir klientu rindas. Pie tam sazvanit so un sarunat laiku ir nereali. Pats kadreiz esmu ap stundu nosedejis mashina pie vinas majas, un aizbraucis ta ari netiekot ciemos ![]()
Bet vispariba beidzam te par so Simonu jo ta jau ir cita topika tema
| QUOTE (rigsxx @ Feb 13 2004, 02:04 PM) |
Mr.orgazmo...baltais topiks arii ir kruushturis! tikai ljoti liels |
Kam vinam tads liels krusTURIS ir vajadzigs. Tur nav ko ipashi TURET ![]()
Cik es saprotu tad baltaja topika bez krushtura
ir Elena. Par vinu shaja foruma neko sameklet neizdevas.
Bet Olgas figura izradas ir skaistaka par seju ![]()
Vai ir kas bijis pie shis? Izskatas seksigi...
Standarta cena - 15Ls stundaa
Cena ir ari ieklauta tira dviela izmantoshana ![]()
Nesen biju pie shiis. Piekritu visam ieprieksh teiktajam par vinju. Un pat brazilieti vina atgadina, tomer par skaistu es vinu nenosauktu. Nepatikami bija tas, ka beigas teica ka man ir japasteidzas, jo ir palikushas tikai 3 minutes
Varbut ta dara daudzas, tomer nav ipashi patikami ka vinas skaita katru minuti.
Bet kopuma es vinu ieteiktu. Dzivoklis ari ir labs.
Veci, Jus ar to gribat dabut atlaides no Sashas puses vai kaa?
Izskatas ka Likai ir labs izmers ![]()
Kadreiz domaju aiziet pie Lailas...bet ieraugot pedejas bildes interese par vinu ir pilnigi zudusi. Vai nu tas vecas vinas bildes bija loti veiksmigas, vai nu vina ar laiku izmainijas ne uz labo pusi....pat vinas silikona krutis izskatas ka lauku dojarkaj ![]()
Ierakstīts
Vienmēr ir labi tur, kur mūs nav