Nu atsauksme jau nav par šito meichu. šī esot pieprasīta ) Bet nu cena sit pa maku latvju bāleliņiem ar uz līzingu ņemtu zirgu tam piekrītu. Ir vēl joprojām pa 25 un 30 un kā runā, nemaz ne sliktas. Vispār pirmo reizi biju tādā oficiālā 'mauku mājā', kur kjipa sēž pāris meichas un iebaksti ar pirksu kuru gribi. Tādas vietas man te uz chaka ielas ir - maxims pie ģertrūdes ielas un tālāk pie artilērijas ielas, bet bijis tādās gan nekad neesmu, moš jāaiziet, pag. vasar naktī sieva stāvēja un aicināja iekšā, sak' esot arī viena jauna viņiem, tas tai mūzīgajā maxim bārā.
Iegriezos pl trijos naktī. Pieprasītā meitene. Linda, attachmentā, beidza strādāt divos. tātad pie viņas netiku.
Kuriozs bija, ka aizgāju ar savu vīnu un mani aplauza, ka mauku veikalā darbojas restorāna noteikumi - nedrīkst nākt ar savu dzeramo
Tā rezultātā nopirku viņu vīnu, bet dzēru pats savu D
Meitene Vaļera, laikam, Valentīna. it kā 1,70m, krūtis uz 2, bet smukiņas, augums sīks, pakaļiņa maza un priekšā caurumiņs arī mazs, bet ar lielu lūpu.
īsi mati un diezgan simpātiska seja. Sekss normāls, bet tas arī viss. Likās, ka izvēlējos nepareizo, vispār man ar krievenēm k-kā neiet, esmu tipisks palēns latvju bāleliņš. Sēdēja tur vēl viena krieviete, nesmukāka un mazāka, domājams tā būtu vairāk piepūles tai visā ielikusi.
Spieda iet dušā, kā jau visur.
Izliku 50ls (40+10 vinnu viins), serviss aiz ausīm pievilkts normas robežās, diez vai tur iešu, ja vien ne pēc kāda speciāla skukja.
boa - tad cik saprotu esi tur bijis un taa ir taa chiksa kas ir bildee?
Nu interesantaas chiksas vajag mekleet teaatrii vai biblioteekaa ) Un zini es nezinu vai es par interesantumu naudu maksaatu, tur jau jaaskataas kaads ir kontakts. pirms gadiem iepazinos ar ritiigi jauku meiteni un cenai nebija noziimes, pirms tam izgaaju cauri krokodillu,profesionalu meitennu un citai kaudziitei....
Bet vispaar saintriggeeji, dereetu, lai kaads sho aiziet apciemo, jo vispaar vinna tur ir un straadaa...
Par 25ls it kaa nav daudz,bet ja meitene straadaa uz savu galvu,varbuut arii ir ok. lai gan gruuti saprasti kaapeec prasiit 25 ja citi prasa 35-40. tai pat laikaa sestdien zvaniiju kantorim kas prasa 35 un saka - naac k-vai tuuliit. taa kaa mosh nav taads konstants pieprasiijums par to 'lielo naudu'. jo lai arii hokeja laikaa turisiti var pirkt pa 40 latiem, tad latvietim tomeer taa alga nav paceelusies 2,5 reizes, no 3 gadus atpakall, kad laba meitene maksaaja 15ls... taa kaa varbuut tas arii ir iemesls stradaat pa 25ls. nezinu.
Atrodoties Raunas 26, maksaajot 25Ls, piedaavaajot masaazzu un klasisko.
Zvaniiju, meitene esot viena, uz jautaajumu par vecumu, man atteica ka viss esot anektaa rakstiits un nolika klausili. Droshi vien to man vajadzeeja uztvert kaa ziimi Bet nee, zvaniiju atpakall no otra telefona, sarunaaju laiku 23:00 (peec puss-stundas), aizbraucu un paliku gaidiit, zvaniiju veel aptuveni simts divdesmit astonnas reizes, neceela telefonu un beigaas vispaar izsleedza. Ta nu paliku gribot...!
Likaas, ka meitenei apnicis darbs, vai nu tai dienaa vai vispaar, un apnicis ka zvana visaadi idinni, kaa es, kuri grib zinaat vai tieshaam ir tas, ko piedaavaa.
Bet peec izskata meitene simpaatiska (ja bilde ir vinnas). Kaadam ir pieredze ar sho?
Ja runa ir par tumsho Simonu no peernavas 10, tad es esmu pie vinnas bijis - gadinni 20, sejinna simpaatiska. Es par vinnu mazaaku neesmu biznesaa redzeejis. Lietas dara ar entuziasmu, cik nojautu tad pashai patiik pajaadeleet pa virsu. oraalo dot nellauj, kas ir miinuss, bet ar roku ljauj <i>pannemt</i>. Man patika, ieshu veel.
ne pa teemu, bet neieteiktu - iet pie sandras pie skonto halles (maajas #3) - baigi lietishkka (man nolaizzas uzreiz... ) un balss teju kaa vecim.
Esmu bijis pie Karinas. Meitene jauninna, it kaa nepilngadiiga, ja taadas patiik - tik uz priekshu! Vinna parasti ir klusajaa ielaa, bet dazzreiz straadaa arii peernavas 10, labs dziivoklis. Augums kaa odzinna, kriev. un taada bishkki fifiiga, bet nav slikti. biju uz divaam stundaam..., man ne tik daudz patiik pasham kaa pannemties ar vinnaam...
Pie taas kas shai bildee bijis neesmu, bet peec nostaastiem shai esot kruutis na ljubitelja - taadas nokaraajushaas, man jau kaifs... , vieniigais k-kas neesot kaartiibaa ar zobiem, bijis neesmu un to ko zinu par to dziivokli, braukt arii negribaas.
Starp citu, ja ir bazzas vai dabuusi tiiru dvieli, vaig skatities vai dziivoklii ir vellas mashiina! Un ja kaada dziivoklii bez mashiinas dod mitru dvieli un saka ka veel nav izzuvis peec mazgaashanas - neticiet!
Lielkruutaino gribeeju pameegginaat, bet tai dienaa nestraadaja, dodiet zinnu, ja kaads ir meegginaajis! Eveliinu, nu kaa lai saka, - neisaku, ja svariiga ir seja...!
Maksaa 20ls, riitiigi briesmiiga istaba un dziivoklis(liidziigi kaa taam pie skonto halles...) pie matiisa un briiviibas.
Seja ir smukinna! ja tev patiik tumshas, tad viss vinnai tumsh un pati jauka, arii masaazzu taisa. Arii man mazaas patiik, citu taadu smukinnu nekur pa 15-20 neesmu redzeejis! Veel laba ir Karina, krieviete, itkaa nepilngadiiga, bet nu kkermenis odzinna, var zvaniit pa to pashu numuru pa kuru shai.., pateiks kaads tur iisti numurs ira.
Ierakstīts
Nu atsauksme jau nav par šito meichu. šī esot pieprasīta
) Bet nu cena sit pa maku latvju bāleliņiem ar uz līzingu ņemtu zirgu 

tam piekrītu. Ir vēl joprojām pa 25 un 30 un kā runā, nemaz ne sliktas. Vispār pirmo reizi biju tādā oficiālā 'mauku mājā', kur kjipa sēž pāris meichas un iebaksti ar pirksu kuru gribi. Tādas vietas man te uz chaka ielas ir - maxims pie ģertrūdes ielas un tālāk pie artilērijas ielas, bet bijis tādās gan nekad neesmu, moš jāaiziet, pag. vasar naktī sieva stāvēja un aicināja iekšā, sak' esot arī viena jauna viņiem, tas tai mūzīgajā maxim bārā.