| QUOTE (zonda @ Sep 6 2006, 05:44 PM) |
| peedejaa Princesee sludinaajums ar telefonu 6230855, Anda, bet bilde liidziiga Kristiinei...varbuut vinja ir atgriezusies, vai kaads izmanto vinjas bildi.. |
Pēc manā rīcībā esošās informācijas (bildi neesmu redzējis) tas varētu būt tikai otrais variants.
| QUOTE (spokz @ May 22 2006, 06:11 PM) |
| pats redzeeju kaa divas vieteejaas "skaistules"ssnnoreeja divus somu hokeeja fanaatus, gaaja runa par 50ls |
Varēji pats uzdoties par somu, galu galā, somiski ne tu, ne viņas "ne bū ne bē" ![]()
Palagi neizskatās vietējie, bet tā māja fonā gan drusku līdzīga kādam iekšpagalmam.
| QUOTE (Harley @ Aug 17 2005, 01:17 PM) |
| šo joku viņas abas ir izdomājušas -"prikoļna". Vakar biju apciemojis BOļIKU un nedaudz aprunājos kamēr viņa uzsmēkjēja zālīti. |
Ahā, tad tāpēc nevarēji piedalīties sanāksmē? ![]()
![]()
Vajadzētu tā kā uz Xtra's party uzaicināt, ko? ![]()
| QUOTE (javis @ Jun 6 2005, 11:02 AM) |
| izskatās labi |
Gods kam gods, fotogrāfs labi pastrādājis. Tagad tikai jāgaida arī kāda "reālogrāfa" atsauksme ![]()
| QUOTE (Lever @ May 18 2005, 02:46 PM) |
| Zaabacinji arii reaali |
Izskatās gandrīz kā novilkti kaut kādam sibīrietim ![]()
Diez kam tie džinsi blakus tur mētājas ![]()
Mjā, Kristīne šo to pieprot gan. Personīgā pieredze ![]()
| QUOTE (lleg @ Oct 16 2004, 09:08 PM) |
| Biju vakar pie shis "skaistules". Kartejais abloms! Bilde neista. Meitene izskatas uz 15 latiem ne vairaak. Parasta leeta mauka. Biju diezgan dusmigs uz vinju. Taa arii pateicu vinjai, ka cena neatbilst kvalitatei. Taa apvajnojaas. Bet nu taa arii nedrikst dariit. Es caur visu pilsetu braucu, teereeju savu laiku un taads abloms. Protams uzreiz aizgaaju neamierinaats (burtiski). Uzzvaniju tai forsai Ramonai (Simonai) no Lacplesa ielas, taa par laimi bija briiva un kaartiigi paseksoju ar vinju 2 stundas. 10 Ls veel ietaupiiju. |
| QUOTE (Harley) |
| Sakiet ko gribiet, bet šī meitene jau tika apspriesta šinī topikā http://www.xtra.lv/forums/index.php?showto...c=2460&hl=diana Piektdien zvanīju un pēc balss uzreiz atpazinu, ka esmu jau viņu apciemojis! Prasīju vai tad viņai nav nekāda sakara ar niku "Diāna"? Jautāja, vai tad es Diānu pazīstot un no kurienes? Nu man viss bija skaidrs 100%! Atkal kārtējā niku maiņa! Prasīju cik tad ņem par reizi, jo I-netā cena ir 25LVL un cenas izskatās ka ir kritušās. Viņa man saka, ka cenas gan neesot norādītas, bet pēc tam pateica, ka summa esot no 25 un ..... iepriekšējo reizi, kad biju pie viņas, viņa man teica ka nikus nemainot un tam neesot nekādas jēgas! Kaut gan tagad tas nav apstiprinājies..... šī bilde pavisam noteikti ir pielīdzināma viņai un tas apaļais, skaistais dibens ir tas pats par ko es iepriekš stāstīju! |
Neiet kopā, jo Harley minētajā topikā paša Harley atsauksmes bija ļoti pozitīvas! Tātad tā nav viena un tā pati "Diāna".
| QUOTE (kazzz @ Oct 11 2004, 02:50 PM) | ||||
|
Nu ****, kad es zvanu, man atkal visu laiku rāda, ka tālrunis izslēgts.
Nu nevar tachu būt, ka mans numurs pēkšņi viņai kaut kādā blacklistā ierakstīts.
Turklāt esmu mēģinājis arī no daža laba cita numura zvanīt dažādos laikos.
Harley, atklāsi noslēpumu, kurā laikā tev viņu izdodas sazvanīt?
Rediģēja twanger| QUOTE (Kristina @ Sep 25 2004, 07:17 PM) | ||
Julija. Kur viņu var atrast un vai xtra jau par viņu ir diskutēts? |
Krūtis varētu būt tīri tā neko.
Varbuut, ka meitenes nav sliktas, bet saruna pa telefonu galiigi atsit veelmi iet...Telefonu pacelj cita, kas luudz pasaukt Sandru, pretii dabuu "A nafig tev runaat ar Sandru, tu tachu runaa ar MANI!!!!"
| QUOTE (Harrison @ Sep 22 2004, 09:05 PM) |
| Varbuut, ka meitenes nav sliktas, bet saruna pa telefonu galiigi atsit veelmi iet... Telefonu pacelj cita, kas luudz pasaukt Sandru, pretii dabuu "A nafig tev runaat ar Sandru, tu tachu runaa ar MANI!!!!" |
ROFL
| QUOTE (puisicc @ Sep 21 2004, 09:09 AM) |
| "Pikji kaasj" taapeec arii ir izsleegts |
24h diennaktī, ja? ![]()
Telefons viņai visu laiku izslēgts
| QUOTE (Harley @ Sep 16 2004, 05:38 PM) |
| p.s. protams, ir pieejami arī līdzvērtīgi eksemplāri par daudz lētākām cenām, bet ........... |
.... un? ![]()
| QUOTE (lleg @ Sep 14 2004, 07:18 PM) |
| Taa nav vinja. Tai bija cita seja. nesen satiku vinju uiz Briiviibas ielas,Atkal staigaja sausmigi isajos svarcinjos. |
Auksti viņai nav? ![]()
Kas tas par jocīgu tālruņa numuru? Bezmaksas zvans? ![]()
| QUOTE (Kristina @ Aug 5 2004, 11:24 PM) |
| Ar Evelinu un Ilanu neesmu pat pazistama, bet labi zinu to vietu, kur vinas bildejas. |
Pie televīzijas torņa? ![]()
| QUOTE (Jasirs @ Aug 8 2004, 02:25 PM) |
| kaa Juus domaajat vai vareetu noorganizeet Kitiju ar Kristiini kopaa kaa lezbi pasaakumu? |
1) Ketiju? Un ja nē, kas ir Kitija?
2) priekš tevis?
Ierakstīts
Johaidī, mēneša citāts