Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (Riko @ Nov 4 2008, 11:21 PM)
Ienākot iekšā pirmais ko meitēns izdarīja, novērtēja vietu un uzzvanīja šoferim:'' nebrauc tālu es te ātri visu izdarīšu un tūlīt nākšu ārā."

Johaidī, mēneša citāts biggrin.gif

Kristine
Ierakstīts

QUOTE (zonda @ Sep 6 2006, 05:44 PM)
peedejaa Princesee sludinaajums ar telefonu 6230855, Anda, bet bilde liidziiga Kristiinei...varbuut vinja ir atgriezusies, vai kaads izmanto vinjas bildi..

Pēc manā rīcībā esošās informācijas (bildi neesmu redzējis) tas varētu būt tikai otrais variants.

No Aktualnet
Ierakstīts (rediģēts)

QUOTE (lleg @ Oct 16 2004, 09:08 PM)
Biju vakar pie shis "skaistules". Kartejais abloms! Bilde neista. Meitene izskatas uz 15 latiem ne vairaak. Parasta leeta mauka. Biju diezgan dusmigs uz vinju. Taa arii pateicu vinjai, ka cena neatbilst kvalitatei. Taa apvajnojaas. Bet nu taa arii nedrikst dariit. Es caur visu pilsetu braucu, teereeju savu laiku un taads abloms. Protams uzreiz aizgaaju neamierinaats (burtiski). Uzzvaniju tai forsai Ramonai (Simonai) no Lacplesa ielas, taa par laimi bija briiva un kaartiigi paseksoju ar vinju 2 stundas. 10 Ls veel ietaupiiju.

QUOTE (Harley)
Sakiet ko gribiet, bet šī meitene jau tika apspriesta šinī topikā
http://www.xtra.lv/forums/index.php?showto...c=2460&hl=diana

Piektdien zvanīju un pēc balss uzreiz atpazinu, ka esmu jau viņu apciemojis!  wink.gif
Prasīju vai tad viņai nav nekāda sakara ar niku "Diāna"? Jautāja, vai tad es Diānu pazīstot un no kurienes? cool.gif
Nu man viss bija skaidrs 100%! Atkal kārtējā niku maiņa!

Prasīju cik tad ņem par reizi, jo I-netā cena ir 25LVL un cenas izskatās ka ir kritušās. Viņa man saka, ka cenas gan neesot norādītas, bet pēc tam pateica, ka summa esot no 25 un .....

iepriekšējo reizi, kad biju pie viņas, viņa man teica ka nikus nemainot un tam neesot nekādas jēgas! Kaut gan tagad tas nav apstiprinājies.....

šī bilde pavisam noteikti ir pielīdzināma viņai un tas apaļais, skaistais dibens ir tas pats par ko es iepriekš stāstīju! cool.gif

Neiet kopā, jo Harley minētajā topikā paša Harley atsauksmes bija ļoti pozitīvas! Tātad tā nav viena un tā pati "Diāna".

Rediģēja twanger
Jaunums!!! Ja gribi mani...
Ierakstīts

QUOTE (kazzz @ Oct 11 2004, 02:50 PM)
QUOTE (Harrison @ Oct 11 2004, 02:48 PM)
QUOTE (kazzz @ Oct 11 2004, 02:45 PM)
taa nau ieva, tanii stabu kantorii straadaa gan Ieva, gan Alise(peec sejas vinnai, vairaak par 18 neiedosi)

Kazzz, ko par Aliisi teiksi? tongue.gif

neesmu meegginaajis, esmu tikai redzeejis!!! Maza auguma! ieva gan ir super!!!

Viņa jau droši vien te kaut kur apspriesta? Kaut kā nevarēju uztrāpīt.

No Aktualnet
Ierakstīts (rediģēts)

Nu ****, kad es zvanu, man atkal visu laiku rāda, ka tālrunis izslēgts.

Nu nevar tachu būt, ka mans numurs pēkšņi viņai kaut kādā blacklistā ierakstīts. rolleyes.gif Turklāt esmu mēģinājis arī no daža laba cita numura zvanīt dažādos laikos.

Harley, atklāsi noslēpumu, kurā laikā tev viņu izdodas sazvanīt?

Rediģēja twanger
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.