Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kristine 26895797 Stabu 61
Ierakstīts (rediģēts)

Ja godiigi tad man tas pasham nepatiik taa politika sakaraa ar tiem komentiem, bet taa tas diemzhel ir.

Atvainojos ja nu kaadam deelj tiem komentiem ir nogaajis greizi.

99% labas atsauksmes ir Dianai un meiteneem kuras atrodas pie Go Planet.

Paareejaam paarsvaraa 50/50. Ar taam atsauksmeem negatiivajaam biezhi ir taa ka pats klients ir vainiigs pie negatiivas attieksmes jo veelas bez prezha vai atnaak galiigaa paalii utt - finaalaa sanaak konflikts.

Rediģēja LadyLux
Kintija
Ierakstīts

Beatrise izstaajaas no aprites no 10 juunija - churiki vinjai smile.gif Tagad no Cirka ir palikusi tikai Santa un veel viena forsha blonda meitene bez vaarda Ladyluxaa, jo nevar saduushoties un ievietot anketu un es nezinu kaa vinja veeleetos saukties.

Kintija
Ierakstīts

Pie cirka tas dziivoklis ir ciet, taakaa pa iemiitajaam peedaam vairs neejiet jo var izraadiities ka durvis atveers pavisam citi, par mauciibu neko nezinoshi cilveeki, Beatrisi tagad var satikt Gjertruudes ielaa pie lidinja.

Mila
Ierakstīts

Cennjiks vinjai bija leetais (10-20ls) noteikti taapeec, ka veel nestraadaaja kantorii bet gan pati uz sevi. Kad vinja pie mums ielika anketu, taa bija pirmaa diena kad vinja itkaa saakusi tanii klubaa straadaat.

Agnese
Ierakstīts

Kaapeec ureiz atshaut, tieshi labi ka taadas personas atljaujaas ielikt sevi un nekompleksee ar focheneem, cik es zinu vinjaam ir pietiekoshi daudz klientu jo taada tipa sievietes reklaamaa nav daudz.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.