Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Tel. 8272619, Aljona
Ierakstīts

Es gan pirms kādiem dažiem mēnešiem piezvanīju , un pajautāju kas tad galu galā mani sagaida uz ko viņa nevarēja pat īsti atbildēt , radās iespads ka ne tur piezvanīju, bet pēc tam pārjautāju atbildēja ka sekss, pajautāju kāds tad viņa nolika klausuli, vairs nezvanīju, un vispār man likās ka kautkas vai nu ar sakariem nav kārtībā vai nu ar viņas balsi.

QUOTE (ReXXX @ Sep 5 2003, 11:14 AM)
Un vel Xtram - LAIPNI LUDZAM LAILAS FANKLUBa biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Laipni luugts v cleni Lailinova kruzhka:)

Laila
Ierakstīts

cIK ZINU tad Kira arii pirms gada otru reizi negribeeja, tjipa mute panjem peec tam uzlien virsuu un chau, nu i nafig lai taksh iet tie kam tas patiik man tas nepatiik , nejau taapeec ka es gribu 3 un vairaakas reizes bet psihologiski vienkaarshi negribas iet tur kur pret tevi taa izturaas. Principaa mani apmierina arii viena reize, bet ir buuts taadaas vietaas kur beidzi un chau, taapeec neiesaku un pats neieshu , labaak stunda nevis reize. A pats sev nodrochiit pa 15 ls es arii varu, jo ir gadiijies kad tjipa panjem mutee bet intensiivi iisteniibaa straadaa ar rokaam un taapeec beidz 3 jas minuutees un tev pasaka ka viss vinja savu darbu ir izdariijusi , a nauda ta ir samaksaata. nafig nafig

Laila
Ierakstīts

nu ko noziimee mocija ? Manuprāt vinja vienkārshi gribēja zināt ko tu vēlies.

XTRA varētu jau tev piekrist , ka ko tādu neviena cita peerkaamaa nedara, bet nu man piemeeram ir taa kad peec Lailas apmekleejuma vairs negribas iet nekur jo zinu ka neko labu pretii nedabuushu, vot i viss.

5952342
Ierakstīts

QUOTE (Harrison @ Jul 22 2003, 08:54 AM)
QUOTE (ReXXX @ Jul 21 2003, 09:29 PM)
Tieshi dzivs vecis vinjai ir vajadzigs biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Sauc Natasha, 10Ls. Tiem kas pakit neprofesionales. Man patika biggrin.gif

Tikai otraa istabaa gulj vinjas beerns. biggrin.gif

Ja taa tad vispaar galiigi garaam, man vaardu truukst kas tad daraas taa beerna galvaa , nezinu shitaadas vajadzeetu gan sodiit.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.