Es gan pirms kādiem dažiem mēnešiem piezvanīju , un pajautāju kas tad galu galā mani sagaida uz ko viņa nevarēja pat īsti atbildēt , radās iespads ka ne tur piezvanīju, bet pēc tam pārjautāju atbildēja ka sekss, pajautāju kāds tad viņa nolika klausuli, vairs nezvanīju, un vispār man likās ka kautkas vai nu ar sakariem nav kārtībā vai nu ar viņas balsi.
cIK ZINU tad Kira arii pirms gada otru reizi negribeeja, tjipa mute panjem peec tam uzlien virsuu un chau, nu i nafig lai taksh iet tie kam tas patiik man tas nepatiik , nejau taapeec ka es gribu 3 un vairaakas reizes bet psihologiski vienkaarshi negribas iet tur kur pret tevi taa izturaas. Principaa mani apmierina arii viena reize, bet ir buuts taadaas vietaas kur beidzi un chau, taapeec neiesaku un pats neieshu , labaak stunda nevis reize. A pats sev nodrochiit pa 15 ls es arii varu, jo ir gadiijies kad tjipa panjem mutee bet intensiivi iisteniibaa straadaa ar rokaam un taapeec beidz 3 jas minuutees un tev pasaka ka viss vinja savu darbu ir izdariijusi , a nauda ta ir samaksaata. nafig nafig
nu ko noziimee mocija ? Manuprāt vinja vienkārshi gribēja zināt ko tu vēlies.
XTRA varētu jau tev piekrist , ka ko tādu neviena cita peerkaamaa nedara, bet nu man piemeeram ir taa kad peec Lailas apmekleejuma vairs negribas iet nekur jo zinu ka neko labu pretii nedabuushu, vot i viss.
vispaar jau pa amatieru bildeem ja paraknjaajas tad var atrast daudz taadas internetaa, un pat nav jaabildee nekas pakalja paliek pakalja luuk taa , es neticu ka taas buutu iistaas.
Ierakstīts
Es gan pirms kādiem dažiem mēnešiem piezvanīju , un pajautāju kas tad galu galā mani sagaida uz ko viņa nevarēja pat īsti atbildēt , radās iespads ka ne tur piezvanīju, bet pēc tam pārjautāju atbildēja ka sekss, pajautāju kāds tad viņa nolika klausuli, vairs nezvanīju, un vispār man likās ka kautkas vai nu ar sakariem nav kārtībā vai nu ar viņas balsi.