Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
8484840 Dana
Ierakstīts

ja pirms 2 gadiem gaajaam pie Lailas pa 35 lvl, un ja njem veeraa inflaaciju, tad 70 lvl taadam zakjim buutu atbilstoshi (tikai vot vells vinju zin kaada vinja ir darbiibaa)... nu peec bildeem mazaak buutu greeks maksaat par tadu... silikons arii labi iestraadaats...

QUOTE (su4ka @ Feb 8 2005, 10:15 AM)
QUOTE (valis1134 @ Feb 8 2005, 10:07 AM)
QUOTE (su4ka @ Feb 7 2005, 04:00 PM)
QUOTE (Jasirs @ Feb 7 2005, 12:38 PM)
kaa vinja teica: "kaads no foruma noteikti ka zina", liidz ar to sanaak, ka pie vainas ir kads no "muuseejiem"!!

Tu esi aciigs! wink.gif

Su4ka! Tavs darbs?

user posted imageuser posted imageuser posted image

Kaa man ir staastiijushi pieredzeejushi vechi, tad bijushaas prostituutas esto baigi labaas sievas! nu visaadu iemeslu deelj, galv.k. ka veci baigi labi saprotot, nu bet iznjeemumi arii noteikti ka ir!

Kristine
Ierakstīts

QUOTE (Ketija @ Aug 9 2004, 10:53 PM)
QUOTE (Jasirs @ Aug 9 2004, 10:40 AM)
Bija domaats Ketiju, kas sheit arii piedalaas forumaa, vienkaarshi tas jau buutu daudz interesantaak, jo vinjaam abaam arii buutu neliela mandraazha, ne!!  wink.gif

Jasir, kā Tu to esi domājis "neliela mandrāža"? smile.gif

Katrā ziņā, gribu piebilst, ka biseksuālu sieviešu kopīgs intīma rakstura pasākums kā teātra izrāde, mani nesaista. Tas ir iekšējs aicinājums, kurā var iesaistīties tikai tādā gadījumā, ja ir dziļas simpātijas un liela vēlme izbaudīt tuvību ar konkrēto sievieti.

Manuprāt, Kristīne ir ļoti jauka meitene, bet, diemžēl, ļoti jauniņa priekš manis.

Man patīk nobriedušākas sievietes, ar lielāku dzīves pieredzi. Jā, un arī nedaudz garākas augumā un nedaudz apaļīgākas. smile.gif

Bet Jasiram žetons par idejām! biggrin.gif

mhm?? Tad mums buutu jaasaak taisiit sheit konkursu - t.i. meegjinaat izlasiit meitenes Ketijas gaumee smile.gif)) jaauztaisa tam atsevishkja sadalja, ne??

Kristine
Ierakstīts

Man tikai interesee, vai kaads Kristiini ir saticis un pajautaajis par shito forumu? smile.gif Vienkaarshi pastaav iespeja, ka tur kaads cits (piemeeram, viirietis ap 40) par Jums te njirdz, redzot shitaadus apsveikumus, reklameejot meiteni! smile.gif

Dana
Ierakstīts

Vienalga nesaprotu, jo man ir po, ka ir viens nr, vienkaarshi cik saprotu, tad meitenju foto katalogs ir domaats, lai apskatiitu konkreetu buutni nevis apskatiit tel. nr, jo tad taisam atsevishkju topiku ar tel. nr.

Besi man taapeec, ka pie tik smukas meitenes pieliek taadu shausmu! Turklaat tad nav iespeejams konkreeti apspriest Danu, un tad jau vairs vispaar taada sadalja atsevishkja nav vajadziiga

Laila
Ierakstīts

QUOTE (mr.Realist @ Jan 21 2004, 07:51 PM)
Sveiki mednieki, piekriitu par savaadajaam izdariibaam lailai, vinja resna, aizaugusi varbuut no tiem trankvilizatoriem vai vel no kaa, es gan arii neietu otreiz, briizhiem likaas ka saaks psihot :cena 30. ph34r.gif dziivkolis smagi beediigs, ar vinju uzmaniigi kaa ar psihiski slimu jaaapietas, tur kaads uzrausies smagi domaaju. ph34r.gif

Tavs teiktais nezkapeec nepaarliecina, dalja ir patiesiibas, bet dziivoklis nav smagi bediigs!! ja vien vinja nav paarvaakusies!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.