Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sintija, 6607522 - neiesaku
Ierakstīts

Tagad ir paarvaakusies uz Valdemaara ielu pie Rimi hypera, nokraasojusi matus melnus, bet nekas cic nav mainiijies. :-( Arii bija shkrobe par to, ka uzraavos, bet atljaavos rupji nodraazt, panjemt atpakalj 5aanu no noliktajiem 25iem ls, un gjeerbjoties uzpiipeet, ko pirms tam istabaa neljaava dariit.

QUOTE (bermuda @ Aug 7 2006, 07:29 PM)
Par šo dāmu es tagad arī kaut ko varu teikt, jo nupat kā biju pie viņas. Uzreiz jāsaka, ka viņa patiks kuplo miesu cienītājiem, bet nav no tām sliktākajām. Mainījusies ir adrese kur viņa strādā un dzīvo. Tagad tas notiek Brīvības 60 sestajā stāvā, tieši pretī bijušām Rīgas modēm. Dzīvoklis remontēts, tīrs, jauks. Ir duša un normāla lieluma dvieļi. Sākas viss ar dušas pieņemšanu. Pārejam pie masāžas, kura ir stingra un pat brīžam uz sāpju robežas. Notiek viss ar eļļas palīdzību un izmasētas tiek pat kāju pēdas. Kad guļu jau uz muguras notiek jau daudz patīkamākas lietas un pat nepamanu, kad manam cīņas zirgam jau uzlikti gumijas iemaukti. Minets jauks un dziļš. Tālāk sex. Pirmo reizi redzēju, ka šādas meitenes arī kjer kādu kaifu. Strādāts tiek ar entuziasmu. Viss pasākums ieilga uz pusotru stundu, bet neviens pulkstenī neskatījās. Vienīgais mīnuss, ka masāžas laikā(un tikai masāžas) atbildēja uz dažiem telefona zvaniem.
Resume: pati ap gadiem 35-40 mazliet izplūdusi, masāža 5/5, erotiskā masāža 4/5, minets 4/5, sex 4/5, telpas 5/5. Pati ir psiholoģe, kura vēl apguvusi padziļinātos masāžas kursus. Kopā viss 20Ls. Iesaku kaut vai masāžas dēļ! rolleyes.gif

Visumā atbilst patiesībai - masē patiešām labi.

Daži koementi:

1. nav viņai 40. Varētu būt makjenīt pāri 30.

2. Viņas tai adresē ņemas veselas trīs. Aprunātā personālija (tā, kas miesās bagātākā & vecākā) ir vadone. Tas izskaidro netabilstību vīzijās par komplekciju & vecumu. :-)

Inga
Ierakstīts

Kad zvaniiju nedeelju atpakalj, & interessjos, ko piedaavaa, shii uzprasiija "a juus brauxiet pie manis, vai gribat, lai es atbraucu", uz ko pieklaajiigi atbildeeju, ka "veelos noskaidrot piedaavaajumu & peec tam pielemt" , peec kaa meicha nometa klausuli.

Attiexme, taa teikt, pilniigi garaam.

VIOLETTA-26037509
Ierakstīts (rediģēts)

Uz pashreizeejo briidi tieshaam kas origjinaals! laugh.gif Atradu www.sexer.lv (http://www.sexer.lv/index2.php?zm=bbs_detail&msid=3234&go=back).

Augumaa esot 165cm, praktizeejot Niicgales ielaa netaalu no "Minskas". Cenjjix=30Ls/hr. Iekljaujas o & v sex (a - kategoriski nee), par masaazhu neapjautaajos. Buusot arii citas rotaljlietas bez shiis pariktes, bet pagaidaam veel neesot... wink.gif

Pa telefonu runaaja sameeraa civilizeeti & atsuaciigi. Komunikaacija gan notika krievu valodaa.

Varbuut kaads ir paspeejis apciemot & kko var pateikt?

post-2930-1290283345,35_thumb.jpg

Rediģēja Rednex
Lina 6832091
Ierakstīts

QUOTE (Sursiks @ Jun 1 2006, 07:29 AM)
QUOTE (Rednex @ May 31 2006, 06:34 PM)
QUOTE (Sukinens @ Feb 10 2006, 08:01 PM)
Labākais kas šobrīd atrodams pilsētā, kad apnikušas "bērnudārza profesionāles". Zina kas jādara un neuzskata sevi par galveno procesā.

"...Zina kas jādara un neuzskata sevi par galveno procesā..." - tieši šī apvienojuma, kurš dabā gadās gana reti sastopams, man arī šī lēdija patīk. Ja krīt uz nerviem palielāka riepa - noliec šo 'rakom', & viss ir kulē. cool.gif

Man liekas, ka no šeit apspriestajām dāmām (protams - no tām, kuras ir iznācis apmeklēt...) ar līdzīgu attiexmi vēl var izcelt tikai Solvitu & Sendiju.

Pārējām ir vai nu princešu sindroms ("es te esmu skaistule-ņedatroga, tev jābūt laimīgam uz mani vispār skatīties, kur nu vēl pieskārties") vai ilgadīgas sievas attiexme ("man te galva (roka, kāja, pež@#%$a, dirs@#$a) sāp, bet ja nu tev ikurāt gribas, tad davai ātri mani izdrāz & pisie@#$%s dirs@#$t"). Ir vēl pasuga, kura vispār nav komunicējama, kura laikam pati īsti nesaprot, kas apkārt notiek, bet tās gadās reti, & tās neaiztixim... wink.gif

īsi - Lina ir Ok "tiem, kam pāri 30", kas nav suņi & nemetas uz kauliem. tongue.gif

Tu šito Sendiju domā ?

http://www.xtra.lv/forums/index.php?showto...2752&hl=sendija

Jā. Redzēju jaunu sludekli intimmeitene.lv & latvia.baltgab.com - laikam ir "atgriezusies, lai strādātu." biggrin.gif

Nav gan bijis laix atkal apciemot. dry.gif

Lina 6832091
Ierakstīts

QUOTE (Sukinens @ Feb 10 2006, 08:01 PM)
Labākais kas šobrīd atrodams pilsētā, kad apnikušas "bērnudārza profesionāles". Zina kas jādara un neuzskata sevi par galveno procesā.

"...Zina kas jādara un neuzskata sevi par galveno procesā..." - tieši šī apvienojuma, kurš dabā gadās gana reti sastopams, man arī šī lēdija patīk. Ja krīt uz nerviem palielāka riepa - noliec šo 'rakom', & viss ir kulē. cool.gif

Man liekas, ka no šeit apspriestajām dāmām (protams - no tām, kuras ir iznācis apmeklēt...) ar līdzīgu attiexmi vēl var izcelt tikai Solvitu & Sendiju.

Pārējām ir vai nu princešu sindroms ("es te esmu skaistule-ņedatroga, tev jābūt laimīgam uz mani vispār skatīties, kur nu vēl pieskārties") vai ilgadīgas sievas attiexme ("man te galva (roka, kāja, pež@#%$a, dirs@#$a) sāp, bet ja nu tev ikurāt gribas, tad davai ātri mani izdrāz & pisie@#$%s dirs@#$t"). Ir vēl pasuga, kura vispār nav komunicējama, kura laikam pati īsti nesaprot, kas apkārt notiek, bet tās gadās reti, & tās neaiztixim... wink.gif

īsi - Lina ir Ok "tiem, kam pāri 30", kas nav suņi & nemetas uz kauliem. tongue.gif

Aljona T- 6885889
Ierakstīts

QUOTE (javis @ Jun 28 2005, 04:25 PM)
QUOTE (Lever @ Jun 28 2005, 03:39 PM)
Molodaja strojnaja blondinka,s idealjnoj figuroj i boljshoj seksualjnoj grudjju,poznakomica s sostojateljnim muzchinoj dlja vseh vidov seksa.t:shestj_vosem_vosem_pjatj_vosem_vosem_devjatj
Aljona - aljona23@spam.lv

Praktizējot Purvciemā, Nīcgales ielā

Cenas:

Ls 15/h orālais + klasika

Ls 25/h tas pats + anālais

p.s. acīmredzot bildē redzamais izlaižamais dīvāniņš arī ir viņas darba vieta tongue.gifbiggrin.giflaugh.gif

Paarmainju mekleejumos nesen biju iegriezies.

Praktizee Niicgales 16, padzilji pagalmos aiz Minskas.

Dziivokliitis 1istabas, bet ir Ok, darbiiba notiek uz taa izlaizhamaa, kursh jau te komentos tika apcilaac (paaraak izmiiciic nemaz nav!). Meicha pati piipee, bet istabaa piipeet neljauj - tas 'na zametku kurjagam'. wink.gif (Esot jaaiet virtuvee & jaaliecas arraa pa logu.)

Cennjix & piedaavaatie pakalpojumi nav mainiijushies. Dvieliiti iedod tiiru, paladzinju uzklaaj svaigu, mazgaashanas liidzeklji arii ir.

Attiexme gan taada ne visai. Kaadaa briidii (bazars tiek biidiic krieviski, mans akcenc laikam netika pamaniic) izbira texti "a muzhiki vse suki, zhadnije svolochi", un "a latishi vobsche vsje padli"... biggrin.gif Taa teikt, uz runaashanos visai kveela, tik texti taadi ljoti plakani.

Bildes ir iistas.

Process - teikshu, ka videeji. Entuziasma maz, lai neteiktu, ka nemaz. Aada patiikama, kruutis ir mazliet noljukushas, bet nav briesmiigas. Kkur redzeeju vinju raxtot, ka esot 'visokaja blondinka' (lakam sexer.lv) - tad nu 'visokaja' vinja vareetu buut prieksh tiem, kuriem augums ir zem 1.50m. biggrin.gif Taada slaida zakjeniite, mazu simpaatisku dupsheli, kuraa arii ljaujot spraust, bet tikai 'reizi sesijaa'. Kaapi njem uz priekshu, it kaa par stundu, bet nav taa, ka dikti skataas pulxtenii.

Viens briidinaajums gan - mutee grib njemt bez gumijas! Bija jaaaizraada... unsure.gif

Visumaa - paarmainjas peec prieksh ne paraak prasiigiem koleegaam - tiiri labs price/performance raadiitaajs. smile.gif

Stefanija
Ierakstīts

Godīgi sakot nevienam ladylux komentam nevaru īsti noticēt. Cik esmu esmu pārbaudījis uz savas ādas, parasti taisnība izrādās vissliktākajam komentam, ko ir atļāvušies publicēt (liekas jau gan, ka tie tiek diezgan rūpīgi filtrēti).

Par šo zakji droši, ka vis pateisākais ir šis: "Very active with a total lack of feeling and fantasy! The hotest sleeping pill in Riga..." tongue.gif

grecinieku 20
Ierakstīts

QUOTE (kiska @ May 5 2006, 02:21 PM)
QUOTE (Riko @ May 5 2006, 01:34 PM)
Varētu vēl pielikt meiteņu vecumu,augumu utt....

INESE-178cm,svars-65.,3krusu izmers

KARINA-178cm,svars-52.,2krusu izmers

KRISTINE-178cm,svars-58.,2krusu izmers smile.gif

A ko dara, ko maak dariit, ko nedara - nevareetu pieraxtiit, ne? Shii sadalj saucas "foto katalogs". Katalogaa jaabuut ne tikai "preces" areejaam paziimeem (kraasa, lielums), bet arii funkcionaalajam apraxtam! :-)

Meitene par 70 Ls
Ierakstīts

Kāpēc kolēgām liekas, ka uz hokeju brauc visi pasaules biezie, & ka viņiem 100EUR par kniebienu ir nieka cena?

Uz hokji pārsvarā brauc tieši hokeja fani, & tie nav tie bagātākie cilvji pasaulē. Ne velti viesnīcas RIX & apkaimē, esp., tās, kuras sacēlušas cenas, nebūt nav pilnas, ne velti tie nebūt tā neraujas tempt vrīgas alu pa 3Ls kausā. Zinu vairākas grupas, kuras dzīvos leišos, & no rīta vilx uz RIX & vakarā atapakaļ - busā lētā leišu šmiga, & dzīvošana pie braļukām lētāka.

Tā kā - ja mūsu meichas ir sacerējušās, ka nupat ieņems pa lielo pa eiropas cenām - nāxies nedauc vilties. ;-)

grecinieku 20
Ierakstīts

Vabūt kāc var pielikt arī kādu atsauxmi no lietotāju, nevis no reklamētāju puses?!

Ko māk, ko nemāk, ko piedāvā, ko var "piepirkt", ko labāk nemaz neprasīt?

Vieta liekas incanta - kādu laiku jau strādāju vrīgā, & nevaru atras normālu price/performance pusdnielaika izskrējienam. :-)

jaunums?
Ierakstīts

QUOTE (sexy4you @ Mar 20 2006, 07:13 PM)
Meitene jaunina. nav nekadi 30, labi ja nedaudz pari 20. Foto nav istie, bet dzive diezgan simpatiska. Biju pie vinas 2 menesus atpakal. Sagaidija apaksvela (japiebilst : figura superiga). Minets fantastisks. Daudzveidiga tehnika, atskiriba no tam daudzajam meitenem, kuras pielieto vienu tempu un klasisko sukasanas panemienu. Seks tiri nekas. Uz otro reizi gan neparakstas, ja nepiemaksa, bet to jau pazino pa telefonu. P.S. ar dvieliem nekadu problemu neradas viss bija ka vajag - sausi un tiri.

Ka shitais par suu#$ainu komentu - ar copy-paste no iepriekshejaa feika?! :-)

Tel. 8272619, Aljona
Ierakstīts

Experimenta peec biju panjeemis veel tad, kad vinjai nebijas savas vietinjas.

Iisumaa - no skata jau diezgan Ok. Jauna, aada gluda, vieniigi taa dzimumziime uz feisa mazliet bojaa 'tovarnij vid'. Figuura tuvu 5niekam.

Attiexme gan bija taada mazliet jokaina. Meicha zinjoja, ka straadaajot uz webkameras, bet tagad meegjinot piepelniities arii shaadi. Pashai sex kaa shkjira patiik ne sevishkji, taa kaa arii attiexme pasaakuma laikaa bija 'labi - Tu te mani draaz, es ta mazliet paguleeshu'. A-sex tiek reklameets, bet man teica 'nee', jo tad esot ieprieksh jaabriidina. Beigaas gan savu 'veesumu' un tramiigumu attiasnoja ar textu, ka parasti nebraucot pie vecha uz maajaam, bet daroties mashiinaa... ;-D

Tagad, kad zakjim ir savas telpas, & ir mazliet pieredze - varbuut situaacija ir uzlabojusies, bet - kkaa nevaru sanjemties veelreiz dziities uz Bolderaaju... :-)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.