Izņēmums ir gadījumā, kad kāda amatiere sadomājas nez ko un prasa 100-200 .... Es gan nezinu gadījumus, kad kāds vietējais tādu ciparu Rīgā būtu maksājis : D
Ja kāds ir maksājis latos virs 70 par stundu (neieskaitot apartamentu īri) par kontaktu Rīgā, padalieties ar iespaidiem : D
Es te 2x saspiedos un panjeemu 2 zakjus pa 200Ls un peec kaada laicinaj vele vienu zakji (sievieti) pa 100 Ls. Nu ibio, ja pirmajaa gadiijumaa vismaz dabuuju pagraabstiities gar svaigaam miesaam, tad otrajaa bija kundiite uz gadiem 35-40. Nu attieksme jau tiiri taa neko, pati uzsauca viinu utt, bet nu vizuaalais un process galiigi nevilka uz 100. KOminikaacija un kaa te gudri saka GFE gan uz to pavilkaas. Bet nu 2x vairs neesmu gaajis. Veel vienu reizi kaut ko sabiidiiju, bet tad biju praatiigaaks un rasunaaju satikties kafenee ieest pusdienas. Tur arii atnaaca 100nieks, kursh nemaz nebija simtnieks. Attieciigi paeedaam un nevienojaamies par turpinaajumu:)
Hmmm... te nav kaut kaada padjobka? Man ir liidziigi parametri: Jelgava, 18.g.v., 100Ls, vietas nav. Nr. gan bija cits. Vai varbuut Jelgavas meiteneem gribas tikt pie naudaam. Paaraak jau elegantas un atklaatas taas meitenes...
Viiri! tak pirms iet meitaas labaak veltiet nedaudz laika un papeetiet beedu braalju pieredzi! Par shito adresi es jau savaa laikaa postoju un postoju par konkreeto aplauzienu. Atsleegvaards Madonas 23. Tel.tai adresei mainaas uz vella paraushanu! Tas tak ir konkreetaakais metiens! Kaada vella peec kaads tur vispaar veel savu degunu raada!
Ierakstīts
Es te 2x saspiedos un panjeemu 2 zakjus pa 200Ls un peec kaada laicinaj vele vienu zakji (sievieti) pa 100 Ls. Nu ibio, ja pirmajaa gadiijumaa vismaz dabuuju pagraabstiities gar svaigaam miesaam, tad otrajaa bija kundiite uz gadiem 35-40. Nu attieksme jau tiiri taa neko, pati uzsauca viinu utt, bet nu vizuaalais un process galiigi nevilka uz 100. KOminikaacija un kaa te gudri saka GFE gan uz to pavilkaas. Bet nu 2x vairs neesmu gaajis. Veel vienu reizi kaut ko sabiidiiju, bet tad biju praatiigaaks un rasunaaju satikties kafenee ieest pusdienas. Tur arii atnaaca 100nieks, kursh nemaz nebija simtnieks. Attieciigi paeedaam un nevienojaamies par turpinaajumu:)