Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Eliza
Ierakstīts

Jeesus fucking christ,

cik naivam ir jaabuut, lai domaatu, ka shitaadas daiļjavas pisaas par ls,-25. Ibio makj, tur pat nav ko ziileet, ka par fotosesiju shitaa kralja 5k$ njem, ja ne vairaak, tad nahuj vinjai buutu ar visaadiem jeblaaniem, kaa mees jaapisaas par kapeikaam? Nu, po ljubvi- es veel saprotu, ir redzeeti visaadi gadiijumi, kad lohiem ir drreuzhkas - modeles. Man ir piemeers iz dziives, ka es zinu vienu konkreeti duramu kurmiiti ar dahuja reklaamaas redzeetu rumpi un feisu, gan Lv gan aarpus( smile.gif muusu firmas seja shogad), kuras kuprii leeceejs ir 20 gadiigs shmurgulis- paardeveejs santehnikas lielveikalaa uz Maskavas ielas - vot taa gadaas, bet tur ir chista po ljubvi( nu nezinu es visu raskladu, moshka dzheks vinjai ir dziiviibu izglaabis wink.gif ).

Liana, 2363840
Ierakstīts

Nu, biju zacenitj(sagribeejaas arii mature:)) ), daama atbilst foto, gadi 40, duushiiga, uz razhenu miesu cieniitaaju(kipa -piens un asinis), bet nav no ljumiigajaam. Straadaa ar entuziazismu(vismaz man taa skjita), profesionaale, nav leciiga. Ja pastaigaatu uz sheipingu, vareetu droshi likt 8/10. dziivoklis tieshaam ok.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.