Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (kapone @ Jan 26 2007, 02:42 PM)
Viss kā jau iepriekš aprastīts!

Prieks, ka tev patika - sanak, ne velti esmi visu sho rakstijis cool.gif

Juliana
Ierakstīts

E-e-e, ar tam damitem pie skvosha halles man ari bija shada tada pieredze. Sazvanijos sakara ar vienu jaunu sludinajumu, kursh tagad vairs nekur neparadas, tapec nevaru ne bildes ielikt, neko... Nu bet lieta tada, ka skatos - kaut kas jauns nozaree, ir jaiet smile.gif

Tatad sazvanos, atnacu... Oppa! Durvis ari atver ne ta, kas uz bildem, bet cita, un nu galigi garam vinja bija izskata zinjaa... Saka kaut ko lechit par to, ka ta ista esot aiznjemta, tulit atbrivosies, bet pagaidam es varetu palikt un pagaidit vinjas klatbutne, blah-blah-blah.

Rezultata aizgaju vilies, talak par koridoru nebiju, uzskatu ka shie sistematiski krapj, t.i. lieto feikus. Divaini, ka Nezinitim tik ljoti paveicas un ta aizvietotaja gadijas ok. Ar ko ari apsveicu, bet nu nevienam neieteiktu eksperimentet smile.gif

Eliza
Ierakstīts

Nesaprotu gan par ko shads te satraukums... Nekas tur uz bildem ipashi dizhs nava un uz $5k pat par nakti nevelk, nerunajot par fotosesiju... Patiesiba par Ls 100 / st. var bez problemam dabut vismaz vienu ka minimums ne sliktaku, to es zinu no pasha pieredzes... Gan jau ta damite reklamaas nebija redzeta, bet mani tas ipashi neuztrauc wink.gif No otras puses varbut ir redzeta, es tv nemaz neskatos un uz ielam smadzenes jau sen iemacijushas reklamas filtret nost.

My point is ka nav tikai viens variants - t.i. "pa ljubvi", ir ari citi. Tai vienai ko pazistu vienk. patik justies perkamai, tada luk divaina perversija :] A es ari nesudzos smile.gif

Lana (pieredze)
Ierakstīts (rediģēts)

Tatad izdomaju izstastit patiesibu par vel vienu meiteni, pie kuras pats reali esmu bijis. Re kur pamatinfo:

Tālrunis: (+371)28674474

Rīga - Imanta

Vecums 24

Augums 177

Svars 55

Krūtis 2

Apģērba izmērs 36

Pakalpojumi: masāža, eskorts...

Cena par 1 stundu: 60Ls

LadyLux links: http://www.ladylux.eu/foto.php?m=foto&lang...dy_id=625&ctr=1

Esmu bijis pie vinjas 2006 gada vasaras beigas. Sakuma viss notiek standarveida: sazvanamijamies, piebraucu (atrodas Imantaa, precizi adresi neatceros, bet netalu no Kurzemes prospekta), atradu dzivokli. Maja ir padomju laikos celta, tachu dzivoklis ir izremontets tiri labi, tas pats attiecinams ari uz vannas istabu; chibas/dvielis ari limenii. Par interjeru varetu ielikt 4.5/5.

Pati meitene cik es toreiz saprotu turpat ari dzivo, viena pati, nekadas "draudzenes" tur sturos neslepjas. Atbilst bildem uz 100%, kjermenis tuvu perfektam, seja gan izskatas drusku nu ta... divaini... visticamak tas ir nepratigas solarija izmantoshanas delj. Lai nu ka, bet par balu vinju nekada gadijuma nevareja nosaukt. Gaishi pagari mati, tapat ka bildees. Smuka apakshvelja, zekjes, zida halatinjsh - vis ljoti zolidi... Kopuma par izskatu 4.5/5, iespaidu boja tikai seja, bet nu nekas traks tur nav.

Par pasakumu: te jasaka ta, laika man nebija daudz, ta ka izpetit visas iespejas neizdevas. Nekadas extras vinja nepiedava, parastais komplekts: oralais + klasika. Varbut ari masazha, bet es pat nevaicaju, jo man shis pasakums neshkjiet interesants. Tatad rezultata laiks man palika minetam; izpildijums es teiktu perfekts: darbojas ar aizrautibu, prasmigi regule ritmu un amplitudu, gjenere patikamas skanjas rolleyes.gif Un ari no augshas skatoties izskatas forshi. Par minetu 5/5 noteikti.

Attieksme: tieshi ta ka vajag, nekadas iedomibas, normala cilveciska attieksme, mak normali nepiespiesti aprunaties. Kad pateicu, ka man ir jaskrien, ljoti ticami noteloja vilshanos cool.gif Es pats gan nemaz nebiju vilies, kaut gan samaksaju 30 Ls (tolaik vinjai bija shads cenniks) par minetu vien. Vertejums 5/5.

Rezultata vertejums sanak 4.75/5 biggrin.gif

Lielakoties tas ari atbilst manam iespaidam; damite tiek rekomendeta, ir verts aiziet, ja nav zhel izteret 60 Ls.

Bildes:

post-3752-1290283352,54_thumb.jpg

Rediģēja xenon
Vanessa (pieredze)
Ierakstīts

QUOTE (valis1134 @ Dec 20 2006, 09:16 AM)
QUOTE (xenon @ Dec 19 2006, 04:23 PM)
Bet gan pedejo divu dienu laika kaut ka nesanak sazvanit vinju un ari parejas turpat stradajoshas damas ne... Bedigi. No otras puses, mozhka manejo numurinju nez kapec ielika melnaja sarakstaa smile.gif

Es kādu nedēļu pirms mēneša mēģināju sazvanīt... tāpat nekas nesanāca. Nospļāvos aizgāju pie citas.

Mja, laikam gan shi laba vieta ir ciet sad.gif

Eliza
Ierakstīts

QUOTE (Harrison @ Dec 18 2006, 08:07 PM)
Un tu esi tik naivs un domaa, ka taas ir iistaas bildes?????

Ta ka dazhreiz lidzigas situacijas ir gadijies konstatet, ka bildes ir istas... Izdomaju, ka ir verts vismaz pajautat :]

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.