| QUOTE (LadyLux @ Dec 22 2006, 04:21 AM) |
| Ja pie manis nav tad ljoti iespeejams ka feiks. Shinii gadiijumaa 200% feiks |
Vairak par 100% nemedz but ![]()
| QUOTE (kapone @ Dec 22 2006, 12:47 AM) |
| |
Te nu es gan neka nevaru lidzet, sorre... ![]()
Tatad izdomaju izstastit patiesibu par vel vienu meiteni, pie kuras pats reali esmu bijis. Re kur pamatinfo:
Tālrunis: (+371)28674474
Rīga - Imanta
Vecums 24
Augums 177
Svars 55
Krūtis 2
Apģērba izmērs 36
Pakalpojumi: masāža, eskorts...
Cena par 1 stundu: 60Ls
LadyLux links: http://www.ladylux.eu/foto.php?m=foto&lang...dy_id=625&ctr=1
Esmu bijis pie vinjas 2006 gada vasaras beigas. Sakuma viss notiek standarveida: sazvanamijamies, piebraucu (atrodas Imantaa, precizi adresi neatceros, bet netalu no Kurzemes prospekta), atradu dzivokli. Maja ir padomju laikos celta, tachu dzivoklis ir izremontets tiri labi, tas pats attiecinams ari uz vannas istabu; chibas/dvielis ari limenii. Par interjeru varetu ielikt 4.5/5.
Pati meitene cik es toreiz saprotu turpat ari dzivo, viena pati, nekadas "draudzenes" tur sturos neslepjas. Atbilst bildem uz 100%, kjermenis tuvu perfektam, seja gan izskatas drusku nu ta... divaini... visticamak tas ir nepratigas solarija izmantoshanas delj. Lai nu ka, bet par balu vinju nekada gadijuma nevareja nosaukt. Gaishi pagari mati, tapat ka bildees. Smuka apakshvelja, zekjes, zida halatinjsh - vis ljoti zolidi... Kopuma par izskatu 4.5/5, iespaidu boja tikai seja, bet nu nekas traks tur nav.
Par pasakumu: te jasaka ta, laika man nebija daudz, ta ka izpetit visas iespejas neizdevas. Nekadas extras vinja nepiedava, parastais komplekts: oralais + klasika. Varbut ari masazha, bet es pat nevaicaju, jo man shis pasakums neshkjiet interesants. Tatad rezultata laiks man palika minetam; izpildijums es teiktu perfekts: darbojas ar aizrautibu, prasmigi regule ritmu un amplitudu, gjenere patikamas skanjas
Un ari no augshas skatoties izskatas forshi. Par minetu 5/5 noteikti.
Attieksme: tieshi ta ka vajag, nekadas iedomibas, normala cilveciska attieksme, mak normali nepiespiesti aprunaties. Kad pateicu, ka man ir jaskrien, ljoti ticami noteloja vilshanos
Es pats gan nemaz nebiju vilies, kaut gan samaksaju 30 Ls (tolaik vinjai bija shads cenniks) par minetu vien. Vertejums 5/5.
Rezultata vertejums sanak 4.75/5 ![]()
Lielakoties tas ari atbilst manam iespaidam; damite tiek rekomendeta, ir verts aiziet, ja nav zhel izteret 60 Ls.
Bildes:
Rediģēja xenon| QUOTE (valis1134 @ Dec 20 2006, 09:16 AM) | ||
Es kādu nedēļu pirms mēneša mēģināju sazvanīt... tāpat nekas nesanāca. Nospļāvos aizgāju pie citas.
Mja, laikam gan shi laba vieta ir ciet |
Bet gan pedejo divu dienu laika kaut ka nesanak sazvanit vinju un ari parejas turpat stradajoshas damas ne... Bedigi. No otras puses, mozhka manejo numurinju nez kapec ielika melnaja sarakstaa ![]()
| QUOTE (zintis @ Dec 19 2006, 09:26 AM) |
| Kaadam ir kada reaala informacija? |
Laikam jau nav ![]()
Mmm, cool :]
Paldies, DasIch. Visticamak tas nozime, ka bildes ir istas... Un apakshveljas daudzveidiba priece... Bus jaiet ciemos ![]()
| QUOTE (twanger @ Dec 18 2006, 11:24 PM) |
| Pēc pirmās bildes es teiktu, ka 99% feiks. |
A kas tur pirmaja tik ipash?..
| QUOTE (Harrison @ Dec 18 2006, 08:07 PM) |
| Un tu esi tik naivs un domaa, ka taas ir iistaas bildes????? |
Ta ka dazhreiz lidzigas situacijas ir gadijies konstatet, ka bildes ir istas... Izdomaju, ka ir verts vismaz pajautat :]
Ierakstīts
Prieks, ka tev patika - sanak, ne velti esmi visu sho rakstijis