Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Marina
Ierakstīts

To Javis:

Negribu jau neko spriest par izpildiijumu.

Vienkaarshi meitene likas man galiigi neuzbudinosha. Organisms negrib reageet.

Nevar saliidzinaat, piemeeram, ar Keitu, kas savulaik zekjes un bez biksiiteem naaca no vannas istabas tongue.gifrolleyes.gif

Interesanti, vai straadaa veel unsure.gif

Marina
Ierakstīts

Iedvesmots no bildeem biju aizgaajis apciemot sho dailjavu.

Viens no sliktaakiem variaantiem, kur liidz shim ir buuts.

Dziivoklis Briiviibas ielaa, diezgan sliktaa staavoklii. Dziivoklis mazs un ne visai sakopts.

Liidzi atnesto viinu dzert atteicas. Kaut arii ieraugot vinju, sapratu, ka tikai viina dzershana var izdailjot sho stundu. Kaut kaa es kautreejos aiziet uzreiz.

Parunaajamies, vinja leeni izgerbas.

Pati loti neliela auguma, kruutis ir veel mazaakas par pirmo izmeeru..Peec seejas ir ne visai smuka. Kaut arii ir diezgan skaists iedegums.

Ja, un dikti kashkigs raksturs. Vai nebija noskanojuma tajaa dienaa.

Nu galiigi neuzbudinoshi.. Paluudzu vinju, vai mashaazu prot. Vinja atbildeeja, ka neprofesionaali, kameer rokas nenogurst. Vinjai bija taisniiba, galiigi neprofesionaali. Peec dazhaam minuuteem man apnika.

Tad vienkaarshi paguleejam un parunajaam. Labaakais, ka bija shajaa stundaa. Vinjai viens no vecaakiem ir musulmanis, dziivo Turcijaa.

Taalaak tomeer sekojaa izmociits oraalais sekss.

20 Ls - naudu saakumaa neprasa.

Kopumaa iespaids ir diezgan druums. Otrreiz neieshu.

Diaana - 9706998
Ierakstīts

Izteikshu arii savu viedokli.

Man shii Diaana kopumaa patika. Loti skaists kjeermenis, skaistas kruutis. Seeja, protams, nav tik laba, bet ir patiikams smaids. Ja godiigi gultaa uz seeju nemaz tik daudz neskatiijos smile.gif

Loti smuki izskataas - iedegums un zelta piirsings nabaa smile.gif

Attieksme arii bija tiiri laba, dziivoklis aiz Alfas ir pieklaajigs un pilniibaa piemeerots seksam smile.gif

Balles likt gruuti, bet kaadu 4 par seksu ar vinju vareetu ielikt droshi.

Ir protams arii savi truukumi. Vispirms jau kaitinaaja tas, ka vinja neizsleedz savu telefonu un tas virtuvee piiksteeja, pazinojot, ka atnaaca iiszinja, vai ir kaads zvans (tas notika ik peec dazhaam minuuteem).

Otrkaart 20 Ls ir par "vienu kontaktu" un vinja sagaida, ka tas ir 20-30 min. Bija tiiri neapmierinaata, ka kopumaa muusu tikshanaas bija stuundu gara. Uz "otro kontaktu" negribeeja piekriist - vinjai dziives ritms esot savadaaks.

Kopumaa vareetu ieteikt aiziet. Es nenozheeloju

Laila
Ierakstīts

Ja godiigi, kad biju pie vinjas - likas, ka vinja lieto kaut ko noskanojuma uzlaboshanai. Saakumaa, kad atnacu, vinja bija jociiga, peec pusstundas bija jau runaajama, bet peec tam pazuda uz laicinju virtuvee un atkal saaka biidiit diivainus tekstus....

kazzz, es neuztraucos, man vajadzeetu veel piemaksaat, lai es tur ietu veelreiz..

Laila
Ierakstīts

Vienaa forumaa izlasiiju, ka shii jau prasiijusi 50 Ls par stundu smile.gif Man shkiet, ka Lailai peedeejaa laikaa nav viss kaartiibaa ar smadzeneem.. Sludinaajumu teksti arii kluvushi kaut kaadi jociigi..

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.