Vinja tiesham ir laba. Biju pie vinjas pusgadu atpakalj. Toreiz vinja stradaja ar Bellu ar silikoniem aiz Radison viesnicas. Panemu abus par 100Ls.Nenozeloju. Si bija labaka par to otro Bellu. Taa Bella ari LAdyluxa ir iekshaa.
Sodien biju pie sis skaistules. Salasijos komentarus Ladyluxa ka vina esot forsa, superiga utt. Bet izradijas ka tie komentari par meitenem galigi neatbilst patiesibai.
Atrodas Stabu 61 pagalmaa. Uz bildeem ir vinja, bet dzive izskatas krietni sliktaka.
Seja izskatas ljoti vienkarsi, neka ipasa. Par visu gribeja 50Ls. Es iedevu.Pats nezinu kapec, laikam tapec ka vinja bija halatinja un es padomaju , ka viss forsakais ir tur:)
Dzivoklis parasts un neipasi tirs. Nekada remonta.Pati dzivo turpat. Aizgaju dusaa.
Tik netiru vannas istabu es sen nebiju redzeji- kaut kadas netiras drebes samestas uz gridas, kakja tualete sen nav mainita ari tur stav. Bez remonta. Udens knapi iet.
Karoche, shausmas.
Bez halatinjas meitene izskatas vel sliktak: pupi karajas, augums taukains. Izskats ka kolhozniecei.
Esmu bijis pie sis kadu laiku atpakal. Diemzel bildes neatbilst patiesibai.Dzivoklis atrodas Miera ielas rajona.Es aizgaju uzreiz, jo biju noskanots uz kaut o labaku (spriezot pec bildem)
Biju vakar pie shis "skaistules". Kartejais abloms! Bilde neista. Meitene izskatas uz 15 latiem ne vairaak. Parasta leeta mauka. Biju diezgan dusmigs uz vinju. Taa arii pateicu vinjai, ka cena neatbilst kvalitatei. Taa apvajnojaas. Bet nu taa arii nedrikst dariit. Es caur visu pilsetu braucu, teereeju savu laiku un taads abloms. Protams uzreiz aizgaaju neamierinaats (burtiski). Uzzvaniju tai forsai Ramonai (Simonai) no Lacplesa ielas, taa par laimi bija briiva un kaartiigi paseksoju ar vinju 2 stundas. 10 Ls veel ietaupiiju.
Konstanciju neiesaku. Biju pie viniem Valdemara ielā. Paņēmu citu meiteni, ne Konstanciju. Seja neglita. Pārāk tieva. 3 balles no 5. Uz bildēm izskatas labāk!
Meiteni ar šo tālruņa numuru atradu doskā.lv pagajošmēnesī.
Patreiz arī tur stav sludinajums MEKLE DARBU/STRIPTIZA DEJOTAJAS
Molodaja,privlekatelnaja. Podhozhu po vsem parametram.
(1.74,95-62-93).
Bet toreiz viņa ielika arī sludinajumu zem SEX KONTAKTI.
Es uzvanīju.Sauc ja nemaldos Marina.
Teica ka vietas viņai nav, maksa 45 Ls par stundu, 60 Ls par divām.
Teica ka izskatas nu ļoti labi. Mani tas ieinteresēja.
Es paņēmu viesnicas numurinu par 5 Ls par stundu.
Satiku viņu pie ORIGO. Izskatijas tiešam baigi labi. Tenesa svarciņos, ļoti īsos.Skraida pa pilsētu. ļoti seksīgi.
Smuks iedegums. Bet blonda mati. Krutis 3 izmers.
Atbraucam viesnica. Viņa teica , ka tā esot viņas pirmā reize, kad viņa ar to nodarbojas par naudu. Iedzeram sampanieti. Tā atslabinājās.
Izmazgajāmies dušā divatā. Aizgajām gultā. Es tur viņu izdrazu kārtīgi.
Starp citu, baigi labi taisa masažu. Viņa esot aerobikas pasniedzēja. Augums ļoti sportisks. Pēc izskata 9-10 balles. 9 tāpēc ka man tas meiteņu tips neipaši patīk. Bet tā ir mana gaume.
Vai kads ir meginajis? Ljoti aizdomigi ka neviens pat jauta par vinju?
Izskatas tachu baigi labi. Es vienu reizi pameginaju uzzvanit bet bija izslegts. Es padomaju ka tas ir kads joks, bet shama turpina likt sludinajumus Doskaa. Var but tomer ista bilde?
Par tiem 20Ls vinja piedava visu to parasto: minets +sex.
Par reizi jeb par stundu - nezinu. Es beidzu 1 reizi, bet es ari pisiju vinju reaali apm to stundu un biju noguris un apmierinaats lai domat par otru reizi uzreiz
Vai tu zvaniji vinjai pa to veco nummuru: 9706998?
Es biju pie vinjas tikai tajaa vinigajaa reizee Pavasarii
Es apmekleju sho Dianu kaut kur pavasarii. Atrodas Kr.Valdenara ielaa aiz Skodas salona, 9 st.maajaa, peedeejaa staavaa.
Nem par pakaplpojumiem 20Ls. Vinja tiesham ir samera laba. Atteiksme bija laba, pat atvadoties mani nobucoja. Dzivoklis ir labs. Pieliktaa bildee vinja ir ljoti lidziga. Pieljauju ka taa ir ista bilde. Vinaj tads augumins vings un iededzis ari ir. Ljoti liziga
Ierakstīts
Aizmirsu vel piebilsts, ka sai meitenei bija daudz pirsinga: pupos, kliterii, nabaa utt.